IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Точни прогнози и резултати!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rotax Разгледай мнение
    Да шефе веднага отговарям.Гледам 4 часова графика . Според мен са се оформили рамо и глава и започва другото рамо тоест ще пада известно време след това ще качи.
    фигурата става такава , когато е изцяло оформена. тогава и само тогава може да се тъси и проектираният от фигурата таргет.
    преди това е само предположение и игра с огъня. може да стане, може и да не стане
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• GBP/USD

Да шефе веднага отговарям.Гледам 4 часова графика . Според мен са се оформили рамо и глава и започва другото рамо тоест ще пада известно време след това ще качи.

Коментар

• Първоначално изпратено от rotax Разгледай мнение
        Според вас ще се вдигне ли цената на GBP/USD. Или ще падне .. Нов съм,но имам амбицията да стана отличен играч. Според моя анализ валутата трябва да поскъпне. Ако греша , ако може ми обяснете защо,! Анализа го направих на 4 часова графика...
        Тук да мяза на забавачка ??? Кажи си приказката относно това - как , аджеба , направи анализа ?? ТА , ФА , EW , боб ли Фърли , на кафе ли гледа , тука има - тука нема ли , що ли ??? Докажи , че знаеш къде си и какво правиш там и обещавам да ти кажа какво мисля.
        Ако си наясно в какъв екшън се вкарваш , то не би заявил "амбиция" . Тук с "амбиция" , " нови предизвикателства" , "комуникативност" , "работа в екип" и други термини от СиВи-то не се става "отличен"
        Чакам анализа !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от octacomm Разгледай мнение
          Купувам дългосрочни пут опции върху USDJPY със OTM strikes.
          Вероятно искаш да кажеш върху JPY/USD. Чрез кой посредник си на CME?
          За идея с 5 годишен хоризонт не е ли твърде малък риска от 0.9% от потрфейла, що не скочиш с 10-на пъти повече?

Коментар

• Нов в играта

Според вас ще се вдигне ли цената на GBP/USD. Или ще падне .. Нов съм,но имам амбицията да стана отличен играч. Според моя анализ валутата трябва да поскъпне. Ако греша , ако може ми обяснете защо,! Анализа го направих на 4 часова графика...

Коментар

• дългова криза в Япония, йена

Купувам дългосрочни пут опции върху USDJPY със OTM strikes.

Тезата ми е изложена тук:
              http://octafinance.com/2011/11/japan...-otm-yen-puts/

Според мен, след Европа или паралелно с нея, дългова криза ще повали Япония. Япония ще бъде принудена да обезцени валутата си драстично.

Коментар

• Да случва се и да правя текущте сделки понякога !

Коментар

• понякога случва ли се и да търгуваш ?
                  или ти е кеф ордери само да слагаш на 50-100 пипа от текущите и да ги канцелираш после
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                    Поставям лемит купувам 1.3400, Цел: 1.3530, Stop: 1.3365 EUR / USD и Buy at 1.5665, Цел: 1.5795, Stop: 1.5630 GBP / USD
                    -сменям само входната цена при Евро/Долар лимит покупка от 1,3440 цел1,3560 стоп1,3405

Коментар

• Поставям лемит купувам 1.3400, Цел: 1.3530, Stop: 1.3365 EUR / USD и Buy at 1.5665, Цел: 1.5795, Stop: 1.5630 GBP / USD

Коментар

• Buy limit USD\CHF 0,9200 цел 0,9300 стоп 0,9165

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                          Хаа, това какво е бе Пеше.Позиция или какво по точно.
                          Кои технически правила ти дадоха тези параметри по сделката.Този пазар има тенденции.А ти си тръгнал против тенденцията.Което пък говори, че нямап нищо общо с реалността.
                          Стопа до кога ли ще оцелее.
                          Що го коментираш тоз ?"Много му разбирала главата"да си драска из форумите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                            Дълги Е/$ от 1.3369 със стоп на 1.3310 и цели 1.3435 -> 13480 и 1.3560
                            Хаа, това какво е бе Пеше.Позиция или какво по точно.
                            Кои технически правила ти дадоха тези параметри по сделката.Този пазар има тенденции.А ти си тръгнал против тенденцията.Което пък говори, че нямап нищо общо с реалността.
                            Стопа до кога ли ще оцелее.

Коментар

• Колеги,

Няма нужда да пишете в тази тема. Повечето постове тук са за форекс - има такава тема, няма нужда да се разводняват всички теми. Още повече, името на тази тема е толкова общо, всеки може да каже нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                                Лимитирах нови ордери: 1) EUR / USD-продавам 1.3440, Цел: 1.3330, Stop: 1.3575 2)GBP / USD-купвам1.5475, Цел: 1.5620, Stop: 1.5440 3) USD / CHF Buy at 0.9130, Цел: 0.9235, Stop: 0.9095 . Успех
                                -Отменян ордерите и поставям нови EUR/USD- Buy at 1.3255, Target: 1.3395, Stop: 1.3220
                                GBP/USD- Buy at 1.5450, Target: 1.5560, Stop: 1.5415

Коментар

Working...
                                X