Пич, регистрирай системата в www.collective2.com - хем ще стане ясно как работи в действителност, хем ако работи - може и някой клиент да хванеш...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Точни прогнози и резултати!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеПредварително казах ,че настройвам "системата".Днес търпя загуба в размер на 220/д/.И все пак правя опити да съм полезен.За утре EUR/USD пак ще мъчи позиции нагоре от 1,3715/в момента е 1,3540/аз съм купил/на тази позиция.
п.п:и пак казвам грешката е човешка/демек моя,недоглеждам/ще изгладя и това в времето.Периода от който черпи инфо моята система е 4 години/така,че времето мисля не е малко/.Нали питаше къде е стопа-в края на работния ден
Има един начин да провериш, backtest-вай я на някой друг пазар - като бондове и виж какви са резултатите.
Коментар
-
Предварително казах ,че настройвам "системата".Днес търпя загуба в размер на 220/д/.И все пак правя опити да съм полезен.За утре EUR/USD пак ще мъчи позиции нагоре от 1,3715/в момента е 1,3540/аз съм купил/на тази позиция.
п.п:и пак казвам грешката е човешка/демек моя,недоглеждам/ще изгладя и това в времето.Периода от който черпи инфо моята система е 4 години/така,че времето мисля не е малко/.Нали питаше къде е стопа-в края на работния денНяма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеХахаххах.За последните 37 дни/в които пиша/речултата е 7000 пипса +/печалба/ и 450 пипса минус/загуба/ от 4 разични валутни двойки/и за разлика от вас съм го написал/.Та "кристалната ми топка" ме устройва.
От друга страна 37 дни са прекалено малко време. В дългосрочен план, няма система, която да има такива резултати. Или наистина се опитваш да "рекламираш" или наистина си заблуден относно потенциалната печалба.
Всичко добро.Last edited by stkv; 09.11.2011, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениезабравих да попитам днес къде да скачам..Аз си мисля че в двойката MNT/TRL има голям потенциал ..но ти ще кажеш все пак , не ти се меся
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеХахаххах.За последните 37 дни/в които пиша/речултата е 7000 пипса +/печалба/ и 450 пипса минус/загуба/ от 4 разични валутни двойки/и за разлика от вас съм го написал/.Та "кристалната ми топка" ме устройва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеМного се радвам,че има интерес към темата!Не пиша поради причина:няма промяна в посоката от преди два дни.Ваши са си "страховете и разходките пографиките".
п.п:от доста време не играя на демо
А тия "точните" прогнози можеш да ги разправяш на женския пазар,само там ще намериш балами да ти повярват.Last edited by alphaomega; 09.11.2011, 04:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеХайде добра вечер!Ам нема никой да направи градивна критика и да види тая "греда" 1.3870/както и да е/.За утре нема промяна обещал съм ви сто пипса /нагоре/от 1,3792 и ще ги имате аз културно си сложих лимита на 1,3927.Хайде и още малко фъндък,ако утре цената поживо-поздраво подмине 1,3949 ще подмине и 1,4079/в рамките на следващите 24 часа/считано от момента на писанието/.Хайде лека!
Коментар
Коментар