IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Точни прогнози и резултати!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пич, регистрирай системата в www.collective2.com - хем ще стане ясно как работи в действителност, хем ако работи - може и някой клиент да хванеш...
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнение
      Предварително казах ,че настройвам "системата".Днес търпя загуба в размер на 220/д/.И все пак правя опити да съм полезен.За утре EUR/USD пак ще мъчи позиции нагоре от 1,3715/в момента е 1,3540/аз съм купил/на тази позиция.

п.п:и пак казвам грешката е човешка/демек моя,недоглеждам/ще изгладя и това в времето.Периода от който черпи инфо моята система е 4 години/така,че времето мисля не е малко/.Нали питаше къде е стопа-в края на работния ден
      Виж, това че работиш 4 години над системата, не означава, че е една и съща система.Проблема с този такива системи обикновено е оверфитване... Понеже си работил над нея дълго време, ти я нагаждаш към реалините резултати. Това че правиш разлика между реални и предишни резултати за мен означава, че в бактестинг, имаш невероятна печалби..

Има един начин да провериш, backtest-вай я на някой друг пазар - като бондове и виж какви са резултатите.

Коментар

• Предварително казах ,че настройвам "системата".Днес търпя загуба в размер на 220/д/.И все пак правя опити да съм полезен.За утре EUR/USD пак ще мъчи позиции нагоре от 1,3715/в момента е 1,3540/аз съм купил/на тази позиция.

п.п:и пак казвам грешката е човешка/демек моя,недоглеждам/ще изгладя и това в времето.Периода от който черпи инфо моята система е 4 години/така,че времето мисля не е малко/.Нали питаше къде е стопа-в края на работния ден
        Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...

Коментар

• Няма го гуруто и днес съм капо...Маасъл хванах да чакам....

Коментар

Хахаххах.За последните 37 дни/в които пиша/речултата е 7000 пипса +/печалба/ и 450 пипса минус/загуба/ от 4 разични валутни двойки/и за разлика от вас съм го написал/.Та "кристалната ми топка" ме устройва.
            По начина, по който ни информираш за твоите трейдове всякакви резултати са възможни, включително 7000 пипса загуба и 450 пипса печалба... Особено като не казваш кога вземаш загуба.....Най-лошите представяния на една система ca стоповете. Като мълчиш за стопове в началото, а казваш за тях по-късно, ако е "false breakout" - казваш системата е права, ако е "true breakout" - системата беше стопирана.

От друга страна 37 дни са прекалено малко време. В дългосрочен план, няма система, която да има такива резултати. Или наистина се опитваш да "рекламираш" или наистина си заблуден относно потенциалната печалба.

Всичко добро.
            Last edited by stkv; 09.11.2011, 17:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              забравих да попитам днес къде да скачам..Аз си мисля че в двойката MNT/TRL има голям потенциал ..но ти ще кажеш все пак , не ти се меся
              Все пак трябва да се види на къде върви празника Тугриците са си трудна работа за предвиждане

Коментар

• забравих да попитам днес къде да скачам..Аз си мисля че в двойката MNT/TRL има голям потенциал ..но ти ще кажеш все пак , не ти се меся

Коментар

Хахаххах.За последните 37 дни/в които пиша/речултата е 7000 пипса +/печалба/ и 450 пипса минус/загуба/ от 4 разични валутни двойки/и за разлика от вас съм го написал/.Та "кристалната ми топка" ме устройва.
                  трябва да почерпя ... благодарение на тебе съм вече милионер ..за има няма 37 дена... само така пич , продължавай да ни правиш богати и шастливи..А бе човек къде се кри толкова години ..сума ти народ изпофалирахме заради липсата ти...Но сега е вече друго..Българското гуру е вече сред нас ...

Коментар

• Хахаххах.За последните 37 дни/в които пиша/речултата е 7000 пипса +/печалба/ и 450 пипса минус/загуба/ от 4 разични валутни двойки/и за разлика от вас съм го написал/.Та "кристалната ми топка" ме устройва.

Коментар

• Има много точни начини за прогнозиране. Ето няколко от тях:
                      - "ези"-"тура"
                      - гледане на карти
                      - хвърляне на боб
                      - гледане на кафе
                      и т.н.

Има и доста по-точни, но тях ги знаят индианските шамани, а те са на изчезване...
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Много се радвам,че има интерес към темата!Не пиша поради причина:няма промяна в посоката от преди два дни.Ваши са си "страховете и разходките пографиките".

п.п:от доста време не играя на демо
                        Щом още "играеш" работата е ясна!

А тия "точните" прогнози можеш да ги разправяш на женския пазар,само там ще намериш балами да ти повярват.
                        Last edited by alphaomega; 09.11.2011, 04:04.

Коментар

• Много се радвам,че има интерес към темата!Не пиша поради причина:няма промяна в посоката от преди два дни.Ваши са си "страховете и разходките пографиките".

п.п:от доста време не играя на демо

Коментар

• Запъти ли сме се към 1,3890
                            електротехник софия

Коментар

• довечера да видим новата прогноза
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Хайде добра вечер!Ам нема никой да направи градивна критика и да види тая "греда" 1.3870/както и да е/.За утре нема промяна обещал съм ви сто пипса /нагоре/от 1,3792 и ще ги имате аз културно си сложих лимита на 1,3927.Хайде и още малко фъндък,ако утре цената поживо-поздраво подмине 1,3949 ще подмине и 1,4079/в рамките на следващите 24 часа/считано от момента на писанието/.Хайде лека!
                                Влязох при 1,37648 ... Удари ми стопа на 1,36900 ... Резултата - 2 хилки назад. Добре, че е на демо

Коментар

Working...
                                X