Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Точни прогнози и резултати!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАз пък без да се извинявам - къси Е/$ от 1.3653 със стоп на 1.3688 и цел 1.3580
ма поне стоп имаш де , за разлика от самозвания гуру тука, дет са извиняваТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеТака и пак моя грешка/за което се извинявам/!EUR/USD за утре 1,3706/в случая следя 1,3739/аз съм отворил вече позиция/.За включващите се сега 1,3611.
п.п:от момента във който пиша!
Коментар
-
и ко стана ся тука
сметката я няма ше ми възстановиш ли загубите ?
тва 'грешката е моя, за което се извинявам' ше ми напълни ли пак сметкатаLast edited by NYSERookie; 15.11.2011, 01:09.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Добра вечер! EUR/USD за утре купувате на 1,3685 и от там минимум 100 пипа нагоре.Предната седмица го написах,сега пак чакам 1,392... и от там 1,4015/1,4052/.Това е за сега.Лека!
п.п:всичко се играе от момента в който пиша/пазара още не е отворил/.Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
-
Ами аз ще спра да се заяждам с теб, защото е пълна загуба на време. Има да те бие още доста пазара преди да осъзнаеш, че няма перфектна система, а форекса е един от най-трудно предвидимите...
Това за парите колко си искарал, нямам проблеми, просто ще ти напомня, че парите се броят като затвориш позиция. Докато имаш позиция имаш само риск, а не печалба. Всичко добро.
Коментар
-
stkv кое не ти отърва,че и днес ви изкарах 100те пипса и то с приличен старт/с разлика 6 пипса от нулево ниво/или това,че ще чукне 1,3808/ако искаш по часове и минути да ти ги диктувам/.Не се безпокой аз почти приключих с настройките/скоро ще спра да пиша.Лека на всички!
п.п:следващите цифри ще оставя за неделя вечер след 17часа,сега малко отдих/изкарахме за няколко бонбона/.още веднъж приятен уйкенд!Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеЕ добре щом определяш техниката ми като слаба/и все пак 100те пипса ги имаше днес/.Колкото до утре пак чупки врътки,но вървим право нагоре.Ако още не сте влезли купувам/1,3585 и от там нагоре/после ще се опитва да смени посока/100те пипса ще ги има та и нагоре.Лека!
п.п:ааа... и какъв боб бре вълците на кокали гледат!
Все пак да незабравяме че си тук от над 1.37... и отново няма стоп тук .. ако падне до 1.33, пак държиш с цел 1.40 )
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеда ти кажа че да намериш
уневерсална система е
като да откриеш перпетумобиле,
няма такова животно,
една система се настройва
за точно определен фин инструмент
за точно определен период време
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеВиж, това че работиш 4 години над системата, не означава, че е една и съща система.Проблема с този такива системи обикновено е оверфитване... Понеже си работил над нея дълго време, ти я нагаждаш към реалините резултати. Това че правиш разлика между реални и предишни резултати за мен означава, че в бактестинг, имаш невероятна печалби..
Има един начин да провериш, backtest-вай я на някой друг пазар - като бондове и виж какви са резултатите.
уневерсална система е
като да откриеш перпетумобиле,
няма такова животно,
една система се настройва
за точно определен фин инструмент
за точно определен период време
Коментар
-
Е добре щом определяш техниката ми като слаба/и все пак 100те пипса ги имаше днес/.Колкото до утре пак чупки врътки,но вървим право нагоре.Ако още не сте влезли купувам/1,3585 и от там нагоре/после ще се опитва да смени посока/100те пипса ще ги има та и нагоре.Лека!
п.п:ааа... и какъв боб бре вълците на кокали гледат!Last edited by xboyrc; 11.11.2011, 01:02.Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеВсъщност това се опитвам да направя! Сработва на САС40 и SP500 ,идеята на постовете е да ми подадете ваши инструменти,но нещо различно от 5 те основни комбинации/и да са такива които ползвате в търговия/,за да успея да донастроя.А и за днес май отиваме към 1,3808.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнение...
Коментар
-
Всъщност това се опитвам да направя! Сработва на САС40 и SP500 ,идеята на постовете е да ми подадете ваши инструменти,но нещо различно от 5 те основни комбинации/и да са такива които ползвате в търговия/,за да успея да донастроя.А и за днес май отиваме към 1,3808.Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
Коментар