IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Точни прогнози и резултати!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    по добре почвай да се извиняваш щот стопа е заминал
    ма поне стоп имаш де , за разлика от самозвания гуру тука, дет са извинява
    Мда.. стопа трябва да има предвид волатилността... сега е около 20% на година или около 2% интрадневно макс -мин... Просто позицията е за дей трйдинг, за 1-2 дни или таргета или стопа ( а може и двете ) ще бъде ударен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
      Аз пък без да се извинявам - къси Е/$ от 1.3653 със стоп на 1.3688 и цел 1.3580
      по добре почвай да се извиняваш щот стопа е заминал
      ма поне стоп имаш де , за разлика от самозвания гуру тука, дет са извинява
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнение
        Така и пак моя грешка/за което се извинявам/!EUR/USD за утре 1,3706/в случая следя 1,3739/аз съм отворил вече позиция/.За включващите се сега 1,3611.

п.п:от момента във който пиша!
        Аз пък без да се извинявам - къси Е/$ от 1.3653 със стоп на 1.3688 и цел 1.3580

Коментар

• и ко стана ся тука
          сметката я няма ше ми възстановиш ли загубите ?
          тва 'грешката е моя, за което се извинявам' ше ми напълни ли пак сметката
          Last edited by NYSERookie; 15.11.2011, 01:09.
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Така и пак моя грешка/за което се извинявам/!EUR/USD за утре 1,3706/в случая следя 1,3739/аз съм отворил вече позиция/.За включващите се сега 1,3611.

п.п:от момента във който пиша!
            Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...

Коментар

• Добра вечер! EUR/USD за утре купувате на 1,3685 и от там минимум 100 пипа нагоре.Предната седмица го написах,сега пак чакам 1,392... и от там 1,4015/1,4052/.Това е за сега.Лека!

п.п:всичко се играе от момента в който пиша/пазара още не е отворил/.

Коментар

• Ами аз ще спра да се заяждам с теб, защото е пълна загуба на време. Има да те бие още доста пазара преди да осъзнаеш, че няма перфектна система, а форекса е един от най-трудно предвидимите...

Това за парите колко си искарал, нямам проблеми, просто ще ти напомня, че парите се броят като затвориш позиция. Докато имаш позиция имаш само риск, а не печалба. Всичко добро.

Коментар

• stkv кое не ти отърва,че и днес ви изкарах 100те пипса и то с приличен старт/с разлика 6 пипса от нулево ниво/или това,че ще чукне 1,3808/ако искаш по часове и минути да ти ги диктувам/.Не се безпокой аз почти приключих с настройките/скоро ще спра да пиша.Лека на всички!

п.п:следващите цифри ще оставя за неделя вечер след 17часа,сега малко отдих/изкарахме за няколко бонбона/.още веднъж приятен уйкенд!

Коментар

Е добре щом определяш техниката ми като слаба/и все пак 100те пипса ги имаше днес/.Колкото до утре пак чупки врътки,но вървим право нагоре.Ако още не сте влезли купувам/1,3585 и от там нагоре/после ще се опитва да смени посока/100те пипса ще ги има та и нагоре.Лека!

п.п:ааа... и какъв боб бре вълците на кокали гледат!

Все пак да незабравяме че си тук от над 1.37... и отново няма стоп тук .. ако падне до 1.33, пак държиш с цел 1.40 )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                      да ти кажа че да намериш
                      уневерсална система е
                      като да откриеш перпетумобиле,
                      няма такова животно,
                      една система се настройва
                      за точно определен фин инструмент
                      за точно определен период време
                      Напълно съм съгласен..

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                        Виж, това че работиш 4 години над системата, не означава, че е една и съща система.Проблема с този такива системи обикновено е оверфитване... Понеже си работил над нея дълго време, ти я нагаждаш към реалините резултати. Това че правиш разлика между реални и предишни резултати за мен означава, че в бактестинг, имаш невероятна печалби..

Има един начин да провериш, backtest-вай я на някой друг пазар - като бондове и виж какви са резултатите.
                        да ти кажа че да намериш
                        уневерсална система е
                        като да откриеш перпетумобиле,
                        няма такова животно,
                        една система се настройва
                        за точно определен фин инструмент
                        за точно определен период време

Коментар

• Е добре щом определяш техниката ми като слаба/и все пак 100те пипса ги имаше днес/.Колкото до утре пак чупки врътки,но вървим право нагоре.Ако още не сте влезли купувам/1,3585 и от там нагоре/после ще се опитва да смени посока/100те пипса ще ги има та и нагоре.Лека!

п.п:ааа... и какъв боб бре вълците на кокали гледат!
                          Last edited by xboyrc; 11.11.2011, 01:02.

Коментар

Всъщност това се опитвам да направя! Сработва на САС40 и SP500 ,идеята на постовете е да ми подадете ваши инструменти,но нещо различно от 5 те основни комбинации/и да са такива които ползвате в търговия/,за да успея да донастроя.А и за днес май отиваме към 1,3808.
                            Техниката ти е слаба в тази прогноза.. В пазара има достатъчно информация, с която с голяма доза сигурност ( над 95%) мога да кажа, че няма да состигнем 1.3800 днес.

Коментар

...
                              Приятелю, разкажи нещо по-подробно за тая система, райкин или смилянски боб хвърляш? И кога смяташ да я правиш платена, че така без пари не ѝ обръщат хората достатъчно внимание.

Коментар

• Всъщност това се опитвам да направя! Сработва на САС40 и SP500 ,идеята на постовете е да ми подадете ваши инструменти,но нещо различно от 5 те основни комбинации/и да са такива които ползвате в търговия/,за да успея да донастроя.А и за днес май отиваме към 1,3808.

Коментар

Working...
                                X