IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Точни прогнози и резултати!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение

Та ето ти моите цифри (само за Е/$ - двойката за скалпери и масовката)
    Дълги от 1.3537 със стоп на 1.3470 и цели 1.3590 -> 1.3635 и 1.3710
    Красиво и болезнено ,стоп -63 пипса ударен ,таргет първи +53 пипса .

Ето на този адрес
    Площад "Народно събрание" № 4

дават риск печалба 50 % на 50 % на червено черно
    Не е реклама .Не е заяждане с ПК
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Buy at 0.9085, Target: 0.9195, Stop: 0.9050 USD / CHF

Коментар

• Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнение
        И добра вечер!Всъщност последните 4 дни няма нито положителен нито отрицателен резултат.За мен поне са ползотворни,всичко си върви по плана.Не аз съм се провъзгласил за "гуро".Вместо да има препирни,предлагам вашите цифри срещу моите.

п,п:в 24 бг време пак ще пиша цифри.
        Аз ще ти дам цифри. Срещу твоите.
        Но питам какво стои "срещу твоите цифри" ?
        Аз ще ти кажа какво стои "срещу моите цифри" ! Срещу моите цифри стоят 19г. опит на форекса и много часове пред монитора в изследване на графиките и технически анализ, както и много натрупан опит. Именно от опита си знам, че няма невъзможни неща на този пазар и че когато си най-много уверен, точно тогава трябва най-много да се тревожиш. Една книга за вълните на Елиът, множество анализи и публикации за различни издания и още много, но да не изброявам.
        И след всичко това ти казвам, че ТОЧНИ попадения/цифри тука няма. Или си в правилната посока, или си в грешната. И най-боли когато си в грешната посока без СТОП !

Та ето ти моите цифри (само за Е/$ - двойката за скалпери и масовката)
        Дълги от 1.3537 със стоп на 1.3470 и цели 1.3590 -> 1.3635 и 1.3710

Сега да видим твоите "цифри", пък и ако може да обясниш какво седи зад тях ще е много добре.

Коментар

И добра вечер!Всъщност последните 4 дни няма нито положителен нито отрицателен резултат.За мен поне са ползотворни,всичко си върви по плана.Не аз съм се провъзгласил за "гуро".Вместо да има препирни,предлагам вашите цифри срещу моите.

Казах, че няма да пиша, но не мога да се стърпя..

1) Наричамете "гуру" , защото няма да е толково смешно като наивник, което е моето мнение за теб. Няма нищо лошо в това, просто си новобранец, но стремежът ти да се представиш за обратното ми напомня за дон Кихот...

2) "нито положителни, нито отрицателни рзултати" са най-вероятно загуби. Няма как, прогнозите ти досега са под водата, няма как да си нагоре, а дори и сам признаваш , че не се положителни.

3) Отново повтарям, няма система, коята да е печаливша всеки ден. Пазара непредвидим в повечето време и търсейки "оптимална" система е обречено на неуспех.

Всичко добро.

Коментар

...............
            "гуро".
            ................
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• И добра вечер!Всъщност последните 4 дни няма нито положителен нито отрицателен резултат.За мен поне са ползотворни,всичко си върви по плана.Не аз съм се провъзгласил за "гуро".Вместо да има препирни,предлагам вашите цифри срещу моите.

Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...

Коментар

• Самото име на темата "ТОЧНИ" е неточно.

На пазара няма точни стойности и ако се случи някой да познае точно до пип, то е по скоро чиста случайност. Това не е математика, като да изчислиш стойността на интеграл ограничен от 0 до минус безкрайност например. Тук има човешки фактор като емоции, алчност, страх и още много други неизвестни които немогат да дадат "точен" резултат защото такъв няма, а и никому не е нужен. Достатъчно е само да си в правилната посока и да тейкнеш профит. А той дали ще е 30, 47 и 56 пипса е без никакво значение защото Profit never wrong

Коментар

Не бе човек, видях темата и си постнах позицията в Е/$
                  Имам и къси в злато , сребро и в кабел, както и дълга в GBP/NZD но не сметнах за нужно да пиша фермани нито да пействам стейтмънти.
                  Просто предложих на младежа и друга гледна точка защото бе твърде убеден.
                  Не меря нищо с никой.
                  не съм казал,че мериш.
                  извинявам се.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    аз виждам от кога е.
                    виждам и точен час кога си написал.стоп и лимит.такава цена няма.ако си пуснал около 15 и 30 а я обявяваш 22ч то друга работа
                    Не бе човек, видях темата и си постнах позицията в Е/$
                    Имам и къси в злато , сребро и в кабел, както и дълга в GBP/NZD но не сметнах за нужно да пиша фермани нито да пействам стейтмънти.
                    Просто предложих на младежа и друга гледна точка защото бе твърде убеден.
                    Не меря нищо с никой.

Коментар

Позицията е от вчера все пак
                      аз виждам от кога е.
                      виждам и точен час кога си написал.стоп и лимит.такава цена няма.ако си пуснал около 15 и 30 а я обявяваш 22ч то друга работа
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        няма ли такава цифра ?
                        май няма
                        Позицията е от вчера все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          е извинявай ..ама и позицията не се отвори..... та на кое оцеля стопа ...
                          няма ли такава цифра ?
                          май няма

Коментар

Е...... ИЗВИНЯВАЙ но стопа си оцеля
                            е извинявай ..ама и позицията не се отвори..... та на кое оцеля стопа ...

Коментар

• Все пак имаше риск ( и то не малък) да е загуба... Но печалбата е печалба. Better lucky than smart

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                по добре почвай да се извиняваш щот стопа е заминал
                                ма поне стоп имаш де , за разлика от самозвания гуру тука, дет са извинява
                                Е...... ИЗВИНЯВАЙ но стопа си оцеля

Коментар

Working...
                                X