Koko,съгласен съм,връзвам 100 $ срещу теб,демек играя за 1,10 срещу твоето 1,50!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Така....Пуснах дълги евро/йена и гепи (ManUtd не ме иронизирай
). Защо го направих - Засега борсите не са в плачевно състояние и второ - ако при долар/йена се пробие 87, почти съм сигурен, че довечера от Япония ще започнат да говорят за интервенция.
Дълги евро/йена от 112.45
Дълго Гепи от 119.80
Цели - 3-4 фигури до утре.
Успех.
Лоши новини зе еврото. Стоповете ми заминаха:
Portugal's long-term sovereign credit rating cut to A+ by S&P (source Bloomberg)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Така....Пуснах дълги евро/йена и гепи (ManUtd не ме иронизирай
). Защо го направих - Засега борсите не са в плачевно състояние и второ - ако при долар/йена се пробие 87, почти съм сигурен, че довечера от Япония ще започнат да говорят за интервенция.
Дълго Гепи от 119.80
Успех.
На дълго гепи от 121.16.
Позицията двоийна на онази предната.
Стопа е далечен , а таргета още по-далечен--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от anon6706Така....Пуснах дълги евро/йена и гепи (ManUtd не ме иронизирай
).
Вчера пипна корекцията в гепито до 126 много професионално. Друг е въпросът колко е професионално да пипнеш корекция. :-)
Шегувам се.
Успех ти желая, дано да излязат.
Кабела го чакам за още един спад до 1.3612, да продам на лимита на Петър, така че ще се наложи да ме поизчакаш да си взема профита.
----------------------------
Berbo count: 9
We'll Keep the Red Flags Flying High
Поздрави и успехи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoВърви ли търговията bgg_red ?Кажи как е "хавата", пипсове + има ли. Ако има ще трябва да почерпиш м'даааа
Хе хе хе
Имам 5 позиции късо злато от 840 до 863 $
Клатят се от минус до около на + нищожество (хе хе хе)
От вчера от шишлика на златото ми са.
Днеска цял ден си ги гледам и им се радвам
Инак днеска се опитвах да скалпирам.
Пет позиции гледам съм за деня отворил.
Трите по 20-30 пипа длюс
Едната 20-30 минус , а другата -8 е.
Та има некви пипове плюс все пак--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
).
Вчера пипна корекцията в гепито до 126 много професионално. Друг е въпросът колко е професионално да пипнеш корекция. :-)
Шегувам се.
Успех ти желая, дано да излязат.
Кабела го чакам за още един спад до 1.3612, да продам на лимита на Петър, така че ще се наложи да ме поизчакаш да си взема профита.
----------------------------
Berbo count: 9
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Дълго Гепи от 119.80
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefchobgg_red -ов почти съм ти завършил писанията за мувинга и идеята в системата, още малко търпение колега ;-)
Реших да ти припомня, че не съм забравил.
Поздрави !
То и аз по принцип не забравям де.............
Благодаря предварително.
Аnon6706 Аз пък имам усещането за още
един силен импулс надоле..--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Така....Пуснах дълги евро/йена и гепи (ManUtd не ме иронизирай
Дълго Гепи от 119.80
Успех.
Тъй като позициите са ми големи, а нямам навик да затварям на четвъртинки и третинки, сложих им едни стопове на нулата, че да мога да спя спокойно. Целите остават и евентуално ще ги коригирам, когато видя как затвори борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от bgg_redСкочих на гепито на шейната в движение даже
с една малка позициика.
Вече е на над +200 пипа .
Лелеееее...............
Луд луд свят
П.П.Докато съм писъл има нова промяна:
+300 пипоня
Минимална цена ца деня при гепито е 119.45, сега е 120.65. Къде ги видя тези 300 пипа?
Или си къс? Ако е така - сори.
То позицииката никаква, обаче дава гъдел голям--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар