IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Правя добавка на късите ми EUR/GBP (които са от 0,9020) на текуща цена от 0,9385.
    Целите остават под 0.80. Дългосрочни позиции са.
    Не го правете сами в къщи.

Коментар

• Ако брокера ми беше бъкет така щях да го издрусам с един дълъг кабел, че щеше да ме споменава дълго. Ама добре че не е.
      Ех тоя Петър какъв късмет извади. Чудя се как БФБ-ейците го изтраяха по целия път надолу от 1000 без да го линчуват.
      Българите верно сме много търпеливо племе.
      ----------------------------
      Berbo count: 9
      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Тоя банер на Варчев с "Go Baby Еarn" направо ми вади очите. А бе тия хора къде си поръчват рекламите?
        Нали е английски възпитаник, поне малко да беше прихванал, ама то фиш енд чипс, фиш енд чипс, как да не ти промият мозъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
          Първоначално изпратено от tandem
          Я една проба къс $/швф от 1,1544
          Даже с донастройка от 1,1568
          Имай и това предвид при добавките, все пак....
          SNB Could Sell Swiss Francs - SNB Hildebrand
          January 21, 2009 12:30 ET (17:30 GMT)
          http://www.bloomberg.com/apps/news?p...0N0&refer=home

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            Я една проба къс $/швф от 1,1544
            Даже с донастройка от 1,1568

Коментар

• ManUtd , ще прощаваш за нахалството но............като зададе въпрос на anon6706, да те попитам. От колко време дерзаеш по форекс полетата ? Правиш впечатление, за това питам.

Поздрави и успех !
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Я една проба къс $/швф от 1,1544

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                    anon6706 стоповете ти удариха ли или очакваш да се тригират ?

Поздрави и успех !
                    На гепито удариха, на евро/йена се разминаха за 3 пипа, но май е въпрос на време....
                    Поздрави и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                      Успех ти желая, дано да излязат.
                      Кабела го чакам за още един спад до 1.3612, да продам на лимита на Петър, така че ще се наложи да ме поизчакаш да си взема профита.
                      Малко съм се пообъркал, че сам се смея на тъпотиите си.
                      От уискитата е, че много ги нагълтах.
                      За да разтоваря късите ми трябва стопа на Петър, а той чак на 1.3510.
                      Както и да е, Бербо вече няма къси.
                      Благодаря си на късмета и ви пожелавам и на вас подобен.

Коментар

• anon6706 стоповете ти удариха ли или очакваш да се тригират ?

Поздрави и успех !
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Така.... Пуснах дълги евро/йена и гепи (ManUtd не ме иронизирай ). Защо го направих - Засега борсите не са в плачевно състояние и второ - ако при долар/йена се пробие 87, почти съм сигурен, че довечера от Япония ще започнат да говорят за интервенция.
                          Дълги евро/йена от 112.45
                          Дълго Гепи от 119.80
                          Цели - 3-4 фигури до утре.
                          Успех.
                          Тъй като позициите са ми големи, а нямам навик да затварям на четвъртинки и третинки, сложих им едни стопове на нулата, че да мога да спя спокойно. Целите остават и евентуално ще ги коригирам, когато видя как затвори борсата.
                          Лоши новини зе еврото. Стоповете ми заминаха:

Portugal's long-term sovereign credit rating cut to A+ by S&P (source Bloomberg)

Коментар

• IVO_ пак изби рибата във форума

Коментар

• Текущ курс 1,2875!

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                                Абе Вие всички ли сте на демо ? Пазара се побърка , а вие си говорите за времето !
                                Ясно че не влагате истински пари или играете със смешни суми !
                                Като правите нещо го правете като хората ! Писна ми от аматьори и лаладжии !
                                Благодаря за насоките Аз лично ще си взема поука

Коментар

Working...
                                X