If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е точно така. Аз му следя прогнозите още от ноември и още от тогава той поддържаше тезата за тия и още по ниски нива на йената. Не съм му фен, просто казвам какво съм видял и чул.
Не виждам смисъл да обсъждам нещо с говорител, вместо с автора.
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Бат Пешо излезна прав за йената. Въпроса е сега къде ще се спре, че само за днес съм с 400% нагоре?
Бат ти Пешо излезна прав за йената, мислейки си за долара.
Всичките му идеи бяха сел на долар, навсякъде.
Както се казва " и куцото пиле намира червейче".
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Не е точно така. Аз му следя прогнозите още от ноември и още от тогава той поддържаше тезата за тия и още по ниски нива на йената. Не съм му фен, просто казвам какво съм видял и чул.
Бат Пешо излезна прав за йената. Въпроса е сега къде ще се спре, че само за днес съм с 400% нагоре?
Бат ти Пешо излезна прав за йената, мислейки си за долара.
Всичките му идеи бяха сел на долар, навсякъде.
Както се казва " и куцото пиле намира червейче".
Не бих искал да ви развялям представите за форекс конюнктурата, но репатрациите, не са това което бяха. Всъщност репатрирането на йени през последните 18 месеца е перманентно и липсва цикличността, която беше налице при кери трейд епохата и бичите фондови пазари, защото базата е друга.
т.е ситуацията е коренно различна, но по неведомите пазарни пътища, даже и тези които ще отиграват къси в д/йена за 80 заради традиционните репатрации януари-март, всъщност ще "познаят".
П.П. Пропуснах да допълня, че късите тук ще са единствената позиция която ще излезе от вчерашните "съвети" на гурото Караиванов. Лично мнение.
анализа е чудесен
съветват ни да влизаме в йена и франк като се има предвит 4е никога
в историята тези валути не са били по скъпи от сега(с малки изключения)
а може ли да из4акаме още извстно време и да направиме точно обратното
франка ще се ка4и срещу долара ако и еврото се ка4ва а тва ще е трудно
японците позволиха да им се оскъпи валутата оба4е тва е щото производителността
и износа са им намалели доста и за да има баланс трябва по скъпа валута
оба4е като се възстанови износа им за САЩ и останалите страни
гледай как пак йената ще падне
Ееееее утре имам рожден ден - даже след малко отивам в горди сини планини - те такива подаръци ли ми желаеш - е ако стопът ми 2800 падне поне това не е 2 а остава само В от мечият сценарии
Коко съжалявам брат, ама пазара не го правя аз (за съжаление :-)) и дъното под 1.2850 е неизбежно.
Хайде ще си честитим утре празника, а аз ще се почерпя за твое здраве още отсега. Мъжката.
Коментар