If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа питай Ман Юнайтед.....за него беше много тъпа сделка
Офф и аз купих от ниското, но го затворих на +100 щото уикенд иде и кофти да оставям отворени позиции на този нервен пазар, сега ще се изям от яд ако г-н Караиванов излезе прав и 1.3510 е било дъното...
Мани го Ман Юнайтед, за него всички са тъпанари по презумпция, с изключение на собствената му особа и Бербатов евентуално
Ей контрели, събрахте се целия катун.
LiMuBai е изкарал късмет покрай новобранския навик да затваря бързо печелившите, ама Хан-а ще подкрепя дългите по целия път надолу.
За йената май не правите разлика между средно-срочен и интрадей фрейм, ако ще и до 95 да отиде (което няма да стане ) пак ще си е най силната валута за годината.
За бат Пешо не си разбрал както трябва. На 1.3510 му беше стопа на дългите дето ги гради от сряда. ;-)
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Аааа питай Ман Юнайтед.....за него беше много тъпа сделка
Офф и аз купих от ниското, но го затворих на +100 щото уикенд иде и кофти да оставям отворени позиции на този нервен пазар, сега ще се изям от яд ако г-н Караиванов излезе прав и 1.3510 е било дъното...
Мани го Ман Юнайтед, за него всички са тъпанари по презумпция, с изключение на собствената му особа и Бербатов евентуално
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
и кво стана днес, БВП-то на Великобритания изляза по лошо от очакванията, реакцията на пазара беше остра, паунда се срина до ново дъно,а сега ftse 100 изляза на зелено = оставам с отворени позиции за уикенда.
И какво като говори ? То и нашия П.Димитров по цял ден говори ( повече смешки ) , но като гледам икономиката ни на къде отива ! Досега поне туризъм и услуги имахме , но сега и за тях прогнозите са лоши ! Абе тея политици не рзбраха ли , че само с приказки не става - трябва и работа да се върши !
Кой беше казъл - "Лозето не ще молитва , иска мотика!"
Първоначално изпратено от Georgi_
Обамата днеска маи щял да говори, дали този шорт-ковъринг на йени не е заради тези слухове, каквото и да е аз местя стопа на нула, пък да става квото ще.
За днес мисля че доста хора които купуваха йена ще останат приклещени, волатилноста отново е убииствена, в понеделник може да има гапове, ако се намесят и от BOJ, ще има радост, мнението ми е пристрастно.
Ей тандем, давай на баба ти акаунта, че лошо му се пише. :-)
Слабичка ли ти се вижда, що я купи тогава със стопа си на 88.30? :-)
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Стопа ми е ударен щото съм го посочил ,на тебе кво щи ударят като нищо не си посочил .Ако искаш нещо да ми кажеш опитай пак .
не искам да вземам страна ...ама тандем я недей вече си посочва стоповете ,че мафията явно чете този форум и ходи само ти ги прибира
Ей тандем, давай на баба ти акаунта, че лошо му се пише. :-)
Слабичка ли ти се вижда, що я купи тогава със стопа си на 88.30? :-)
Стопа ми е ударен щото съм го посочил ,на тебе кво щи ударят като нищо не си посочил .Ако искаш нещо да ми кажеш опитай пак .
Обамата днеска маи щял да говори, дали този шорт-ковъринг на йени не е заради тези слухове, каквото и да е аз местя стопа на нула, пък да става квото ще.
Коментар