IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA
    Що става с това злато?

У космоса ли ке оди?
    Купил съм го - не си ли личи

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от tandem
      Не издържах и купих GBP/USD 1,3544
      Отлично ,Респект
      Аааа питай Ман Юнайтед.....за него беше много тъпа сделка
      Офф и аз купих от ниското, но го затворих на +100 щото уикенд иде и кофти да оставям отворени позиции на този нервен пазар, сега ще се изям от яд ако г-н Караиванов излезе прав и 1.3510 е било дъното...
      Мани го Ман Юнайтед, за него всички са тъпанари по презумпция, с изключение на собствената му особа и Бербатов евентуално
      Ей контрели, събрахте се целия катун.
      LiMuBai е изкарал късмет покрай новобранския навик да затваря бързо печелившите, ама Хан-а ще подкрепя дългите по целия път надолу.
      За йената май не правите разлика между средно-срочен и интрадей фрейм, ако ще и до 95 да отиде (което няма да стане ) пак ще си е най силната валута за годината.
      За бат Пешо не си разбрал както трябва. На 1.3510 му беше стопа на дългите дето ги гради от сряда. ;-)
      ----------------------------
      Berbo count: 9
      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Що става с това злато?

У космоса ли ке оди?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Отлично ,Респект
          Офф и аз купих от ниското, но го затворих на +100 щото уикенд иде и кофти да оставям отворени позиции на този нервен пазар, сега ще се изям от яд ако г-н Караиванов излезе прав и 1.3510 е било дъното...
          Мани го Ман Юнайтед, за него всички са тъпанари по презумпция, с изключение на собствената му особа и Бербатов евентуално
          Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            Отлично ,Респект

Коментар

• и кво стана днес, БВП-то на Великобритания изляза по лошо от очакванията, реакцията на пазара беше остра, паунда се срина до ново дъно,а сега ftse 100 изляза на зелено = оставам с отворени позиции за уикенда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Отлично ,Респект

Коментар

• австралиецооо, мамка му и пластмасата

2 дена стискам късата от 1.99 , слагам и стоп на +100 , таргет на 1.95 и приключвам седмицата

Първоначално изпратено от bgg_red
                  Мисля си , че имаме още едно ходене до
                  1.2780 поне.............

Коментар

• И какво като говори ? То и нашия П.Димитров по цял ден говори ( повече смешки ) , но като гледам икономиката ни на къде отива ! Досега поне туризъм и услуги имахме , но сега и за тях прогнозите са лоши ! Абе тея политици не рзбраха ли , че само с приказки не става - трябва и работа да се върши !
                    Кой беше казъл - "Лозето не ще молитва , иска мотика!"

Първоначално изпратено от Georgi_
                    Обамата днеска маи щял да говори, дали този шорт-ковъринг на йени не е заради тези слухове, каквото и да е аз местя стопа на нула, пък да става квото ще.

Коментар

• Мисля си , че имаме още едно ходене до
                      1.2780 поне.............
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Минем ли един пип над 2884 бид при евро/долар мисля,че обръщаме ветроходката нагоре

Коментар

• За днес мисля че доста хора които купуваха йена ще останат приклещени, волатилноста отново е убииствена, в понеделник може да има гапове, ако се намесят и от BOJ, ще има радост, мнението ми е пристрастно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                            Първоначално изпратено от ManUtd
                            Ейната беше уж много силна :
                            Ей тандем, давай на баба ти акаунта, че лошо му се пише. :-)
                            Слабичка ли ти се вижда, що я купи тогава със стопа си на 88.30? :-)
                            Стопа ми е ударен щото съм го посочил ,на тебе кво щи ударят като нищо не си посочил .Ако искаш нещо да ми кажеш опитай пак .
                            не искам да вземам страна ...ама тандем я недей вече си посочва стоповете ,че мафията явно чете този форум и ходи само ти ги прибира

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                              Ейната беше уж много силна :
                              Ей тандем, давай на баба ти акаунта, че лошо му се пише. :-)
                              Слабичка ли ти се вижда, що я купи тогава със стопа си на 88.30? :-)
                              Стопа ми е ударен щото съм го посочил ,на тебе кво щи ударят като нищо не си посочил .Ако искаш нещо да ми кажеш опитай пак .

Коментар

• Обамата днеска маи щял да говори, дали този шорт-ковъринг на йени не е заради тези слухове, каквото и да е аз местя стопа на нула, пък да става квото ще.

Коментар

Working...
                                X