Първоначално изпратено от kritelin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: kritelin
Първоначално изпратено от IvkooПървоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от supertraderЗа паунд йена я кажи дъното видяхме ли го вече
Днеска ударихме дъно под 119.... на това ли му викаш нищо.... Неможе безкрайно да пада надолу....
Коментар
-
Re: kritelin
Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от supertraderЗа паунд йена я кажи дъното видяхме ли го вече
Днеска ударихме дъно под 119.... на това ли му викаш нищо.... Неможе безкрайно да пада надолу....
Коментар
-
Юнайтед ,моите уважения ,ама само да обсъждаш теоретично позициите на другите, друго отдавна не съм видял от теб ,Съжалявам по едно време пиехме мастика заедно ,ама това не ми пречи да кажа също и за теб -ти също си контрела - щом днес кабела направи близо 300 пипа ти апелираш да се скъсява???
Сега викаш кво като ейната стигне до 95 вие си скъсавайте ???
Ако взимаш съвети вземи и ти поствай по някоя позиция с конкретни параметри вместо да тракаш като някоя латерна диндири миндири .Извинявай ако съм те засегнал .Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdЗа бат Пешо не си разбрал както трябва. На 1.3510 му беше стопа на дългите дето ги гради от сряда. ;-)
Същото важи за стопа на Коко при еврото на 1.28 дето му го взе.Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
Коментар