IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хоската
    Как е ,колеги,отдавна не бях минавал насам,нещо гледам от старите спекуланти никой не пише вече,май са сменили бизнеса,но за сметка на това има нови ентусиасти,но това е жизненоважно за пирамидата "форекс"-без нови донори отдавна да е рухнала!
    Аз пък се бях затъжил за тебе!! Скука във форума без старите муцуни! То и какво ли има за коментар. Играем си го и с вързани очи!! Да му мислят начинаещите.
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Въпрос: Как може да ми послужи бук на форекс? ползвате ли такава информация?

(Надявам се, това е пост 80 000)

Коментар

• Първоначално изпратено от cool_alyn
        Първоначално изпратено от blqblq
        Първоначално изпратено от Ajax4o
        Хоската, майна...

(Съжалявам, не можах да се сдържа.) :lol:
        Блейката майна...
        /прощавай и аз не можах да се сдържа :lol: пък нали трябва и флууд да става /
        Усещам, че някой ще си търси съвсем скоро нова квартира! :evil:
        Аз няма да пренасям повече! Писна ми от жълти светофари :-)
        Ахахахах.

това беше свежо.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
          Първоначално изпратено от Ajax4o
          Хоската, майна...

Блейката майна...
          Аз няма да пренасям повече! Писна ми от жълти светофари :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
            Хоската, майна...

Блейката майна...

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
              Първоначално изпратено от mitak1969
              ЗДрасти Хоска, как е паунда

ПС Сега само чета, продължавам да си търгувам, успешно за сега. Къде се беше изгубил
              Не,как е паунда,а как е ЙЕНАТА,ЙЕНАТА как е?Хайде на ЙЕНИТЕЕЕ!!!!!.
              Вярно че йената, поправих се
              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                ЗДрасти Хоска, как е паунда

ПС Сега само чета, продължавам да си търгувам, успешно за сега. Къде се беше изгубил
                Не,как е паунда,а как е ЙЕНАТА,ЙЕНАТА как е?Хайде на ЙЕНИТЕЕЕ!!!!!.

Хоската,здравей,как я караш.....?Сега имаш възможност да купуваш на голяма промоция.На 231 ако беше продал срещу суапа,сега на Малдивите единия остров щеше да е твой.....,има-няма 110-115 фигури в твоя полза с тази геометрична прогресия с която играеше.....

Сега сериозно,според мен EUR/USD е тръгнал към 1.35.....
                Пожелавам успех на всички.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                  Първоначално изпратено от Хоската
                  А относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система...
                  Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена...
                  Ей никой не ме отваря кой, кой е във вашия випуск, ама Хоската явно е воевода.
                  Мантли и уикли чартовете говорят също, че е воевода с голям размах.
                  ----------------------------
                  Berbo count: 10
                  We'll Keep the Red Flags Flying High
                  Хоската е институция, той е религия, също като Роската Великий.
                  The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
                  Milton Friedman

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                    Как е ,колеги,отдавна не бях минавал насам,нещо гледам от старите спекуланти никой не пише вече,май са сменили бизнеса,но за сметка на това има нови ентусиасти,но това е жизненоважно за пирамидата "форекс"-без нови донори отдавна да е рухнала!
                    Охоо Хоската здравей къде се изгуби толкова време?
                    Тъкмо отворих дълга паунд/йена и гледам си се завърнал, това е добър знак.
                    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                      Първоначално изпратено от Хоската
                      А относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система...
                      Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена...
                      Ей никой не ме отваря кой, кой е във вашия випуск, ама Хоската явно е воевода.
                      Мантли и уикли чартовете говорят също, че е воевода с голям размах.
                      ----------------------------
                      Berbo count: 10
                      We'll Keep the Red Flags Flying High
                      здравей Хоска .... вдъхнових се доста от тез слова твоите за 60 фигури ... викам си я да отворя да видя що е туй месечна графика .... отварям аз ... и гледам ... и ко да видя ... Дивергенция !!! .... ама сериозно ти казвам / пък треба ти кажа че туй дивергенцията много и разбирам ве4е , дивергентски майстор дремел в мен / ... и викам си аз прав е човека така ше стане ... ама после се позачудих и си викам /аз така щото си говоря сам на себе си / бе дъл няма да е по добре да ги изиграя по сунговете чи таман и 120 фигури могат да излязат ... м ?

Коментар

• Ако мине 1.3180 затварям ръчно и се позиционирам на 1.3210
                        Keep going ...

Коментар

• Аз супата я духам от 6 години вече. Май е крайно време и тя да ми подуха подобаващо ама не съм претенциозен Повече като хоби го разглеждам Форекса.

Успех
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                            Почнаха някакви дежа вута да ме спохождат

sell 1.3180. second sell 1.3210. stop 1.3240
                            Ако този развод по италиански на 5м между Дау и еврото не е фалшив ,ще се облажиш и ти по край нас .Иначе добре дошъл в отбора на духащите супата

Коментар

• Почнаха някакви дежа вута да ме спохождат

sell 1.3180. second sell 1.3210. stop 1.3240
                              Keep going ...

Коментар

• След известен диалог с реалността инстинктът ми подсказва, че се целим в затваряне под 1.30 тази седмица. Доколко съм успял да се настроя правилно остава да разберем в близко бъдеще.

Поздрави
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X