Първоначално изпратено от Хоската
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cool_alynПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqХоската, майна...
(Съжалявам, не можах да се сдържа.) :lol:
/прощавай и аз не можах да се сдържа :lol: пък нали трябва и флууд да става/
това беше свежо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqХоската, майна...
(Съжалявам, не можах да се сдържа.) :lol:
/прощавай и аз не можах да се сдържа :lol: пък нали трябва и флууд да става/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969ЗДрасти Хоска, как е паунда
ПС Сега само чета, продължавам да си търгувам, успешно за сега. Къде се беше изгубил.
Хоската,здравей,как я караш.....?Сега имаш възможност да купуваш на голяма промоция.На 231 ако беше продал срещу суапа,сега на Малдивите единия остров щеше да е твой.....,има-няма 110-115 фигури в твоя полза с тази геометрична прогресия с която играеше.....
Сега сериозно,според мен EUR/USD е тръгнал към 1.35.....
Пожелавам успех на всички.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от ХоскатаА относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система...
Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена...
Мантли и уикли чартовете говорят също, че е воевода с голям размах.
----------------------------
Berbo count: 10
We'll Keep the Red Flags Flying HighThe government solution to a problem is usually as bad as the problem.
Milton Friedman
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКак е ,колеги,отдавна не бях минавал насам,нещо гледам от старите спекуланти никой не пише вече,май са сменили бизнеса,но за сметка на това има нови ентусиасти,но това е жизненоважно за пирамидата "форекс"-без нови донори отдавна да е рухнала!къде се изгуби толкова време?
Тъкмо отворих дълга паунд/йена и гледам си се завърнал, това е добър знак.Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от ХоскатаА относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система...
Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена...
Мантли и уикли чартовете говорят също, че е воевода с голям размах.
----------------------------
Berbo count: 10
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
Коментар