If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте на всички
"Глупав Манчо" сега като се замисля идеално ще си паснете с Бате Хос, само да пусне графика с уникалното си броене на вълни от афтършокова активност на последното земетресение в Япония( ще има 5 от 10 на Ц от малко "а" на голямо H) и още по уникалната(и незабравима) система на търговия (колкото и да падаше паунд/йената винаги беше на печалба на дългите си позиции от усредняванията над 250, последно спря да пише след като любимия крос падна под 200 и благия слуап(даже имаше спорове с негово участие как трябвало да се пише тази дума)от над 900 лева на месец).Ех какви времена бяха.
Единствено се надявам Бате Хос да не си е купил 26 инчов монитор, че пак ще ни мори с графиките си.
Нищо лично,но поне е забавно .
Поздрави и успешна търговия на всички.
А относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система...
Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена...
Ей никой не ме отваря кой, кой е във вашия випуск, ама Хоската явно е воевода.
Мантли и уикли чартовете говорят също, че е воевода с голям размах.
---------------------------- Berbo count: 10 We'll Keep the Red Flags Flying High
Той Масаджора с тез пушкала като нищо ще го гръмне след малко
ПП Много станахме маймуните на късия клон(евро) и не ми харесва тая работа А пък и Дау катери бавничко
А относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система...
Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена...
Ей никой не ме отваря кой, кой е във вашия випуск, ама Хоската явно е воевода.
Мантли и уикли чартовете говорят също, че е воевода с голям размах.
---------------------------- Berbo count: 10 We'll Keep the Red Flags Flying High
Сега с нетърпение очаквам следващия тур с благия слуап(сап).
Може би имаш предвид "слап"?Този "термин" беше употребяван от един плевенски неграмотник,който беше измикяр на КОКО,ако изобщо някой го помни вече.
А относно паундйената-тази валутна двойка беше истинската причина за световната финансова криза,защото кери трейдът достигна твърде големи обеми и съсипа световната банкова система-нещо,което и аз не очаквах,но щом Банк ъф Ингланд почна да сваля лихвите ми стана ясно,че за определен период трябва да спра с дългите паундйени.Но като гледам месечните графики на кабела и паундйена,ми се струва,че тази година е нормално да имаме една по-сериозна корекция от 50% на големия срив,а това значи около 60 фигури нагоре при паундйена до нива около 190.00,вероятно и 200.00.Важното е да се усети момента за вход,засега ще чакам някакъв обръщаш модел на седмична база и ще градя дълги за движение от около 60 фигури.
Я бате Хос се завърна - КУПУВАЙ ПАУНД/ЙЕНИ , АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОИТО РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРА , ЧЕ "ПРОМОЦИЯТА" СВЪРШВА(за н-ти път ).
Ей каде избяга бре, толкова скучно беше без теб и онея графики (заради тях си смених на времето монитора)дето ги посваше.
Сега с нетърпение очаквам следващия тур с благия слуап(сап).
Коментар