If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бичи , бичи ... колко бичи ... аз телешки по си го харесвах ..
Ами колко, като за 1.3550. Хубаво ще е една малка панда да се спусне някъде между 1.3150 и 1.3215, че да може бикът да я качи на рогата.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
снощи четох за добле топуве и ботуми викам неска да проверя таз теория ... ама още ей сега от 1.3290 скъсих за 50 пипа ... бикувити да си правят операция винага ... или поне да не им става до 1.3235
Всеки новобранец знае, че срядата е "бичи" ден.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
бичи , бичи ... колко бичи ... аз телешки по си го харесвах ...... кафето сутринта ясно ми показа да не се занимавам днес с къси евра ... ама ... аз се 4удя дя се занимавам ли днес изобщо ... туй германците да не проговориха ... та се натопорчи така курсо ... м ? ...
Добро утро!
Колеги днес трябва да внимаваме много, че е сряда
ето на това се казва прецизен фундамент...защото е сряда
Йосифе, стари приятелю, никога не пропускаш да се заядеш с мен
В случая "сряда" го казах в съвсем друг смисъл
Внимавайте в сряда, защото..... /колегите знаят защо/
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
"Глупав Манчо" сега като се замисля идеално ще си паснете с Бате Хос...
Новак, не съм сигурен, че схващам точно иронията ти и на каква база е.
Теб те помня от появата ми във форума миналата година, с един тъп въпрос за фикса Е/лев на който веднага ти дадох коректно разяснение.
Явно, "No Good Deed Shall Go Unpunished".
Никът ти, предполагам е някаква алюзия с филма на Бурвил и Луи дьо Финес от 1965.
Знам, че не е спортна темата, ама голяма касапница беше снощи на гостуването. Бербо вече категорично има най-високият коефициент голове/играни мачове.
ван дер Сар пък е с рекорд за суха мрежа.
Кво правите бе, пичове? Спите ли?
Аз копах цяла нощ на юро/усд нивата за някакви си 50 пипса на части с позиции за нагоре. Беше як екшън, гонка по трасето, ама накрая взехме своето. Можеше и повече. Ама можеше и дърво. Сега викам да поспя.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Как е ,колеги,отдавна не бях минавал насам,нещо гледам от старите спекуланти никой не пише вече,май са сменили бизнеса,но за сметка на това има нови ентусиасти,но това е жизненоважно за пирамидата "форекс"-без нови донори отдавна да е рухнала!
Коментар