IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat
    Честита победа на Манчестър Юнайтед.
    ...А за иронията наистина съм, длъжен да се оточня и да се извиня.Не беше за теб и затова го сложих в кавички.Трябваше да се чете, че всички които имаме някакво образование сме лумпери и пълни идиоти, а тъй като показваш че си доста начетен те изполвах, признавам малко гадно и остана неясно за повечето...
    ...Смятъм , че евро/йената ще ходи до към 121 до края на седмицата.
    Мерси за поздравленията, факта, че идват от топчия ги прави много ценни. :-)
    Допускам, че си по-благосклонен щото ни отупахте като ви бяхме на гости. :-)
    За иронията извинявай, разбрал съм те погрешно.
    Прогнозата ти в евро/йена мисля че е в правилната посока, само че е видно че от 112 растем в корекция на големия фрейм, а тя като всяка корекция може да е доста нервна и суингова, така че да скъса малко нерви.
    Успех и извини ме, ако съм те засегнал.
    ----------------------------
    Berbo count: 11
    We'll Keep the Red Flags Flying High
    Апропо, критиките ми в детските ми години във форума към коко си бяха на 100% резонни, явно тонът ми тогава е бил леко агресивен.
    В последните няколко дни си провеждам лична "Angermanagement" терапия и се обаждам само като някой е за хвалене, всички останали ги пропускам тактично.
    Да видим ще ми се качи ли рейтинга на популярност.

Коментар

• Ман4о,ти си разбирател,няма да ти обяснявам -само ще слушам(чета).....ако нещо ти мерише огледай се да не си настъпил нещо

Коментар

• Здравейте на всички.
        Честита победа на Манчестър Юнайтед, сега може да съм върл Арсеналист(и да не ми харесва много твоя отбор заради малките съдийски бонуси които получавате от време на време) ама когато един отбор играе красив футбул, аз мога само да седа и да се кефя на показаното в мача.
        А за иронията наистина съм, длъжен да се оточня и да се извиня.Не беше за теб и затова го сложих в кавички.Трябваше да се чете, че всички които имаме някакво образование сме лумпери и пълни идиоти, а тъй като показваш че си доста начетен те изполвах, признавам малко гадно и остана неясно за повечето(това беше тезата на Бате Хос ,докато позициите му бяха печеливши -справка архивите на инвестора).
        Сега по въпроса защо когато беше още млад и зелен за нашата аудитория имахме "малки разминавания в позициите" - ами защото тук сме хора които си изкарват хляба с тази дейност наречена форекс, не сме хамали и каруцари и се предполага , че "спазваме добрия тон" както и малките правила наречени обноски(аз съм много далеч от идеята да поучавам защото ще излезе като онази поговорка присмял се...), които предполагат , че първо трябва да се представи човек , следва един период на показване на знания и опит, и след това вече може да си показва рогата даденият джентълмен.
        Нищо лично даже ми харесва хуморът ти и наистина имаш постове които са доста забавни.Разбира се несмятъм да споря с теб.
        Сега и аз да направя някаква прогноза да не кажете, че съм някакаъв гаден спамер:
        Смятъм , че евро/йената ще ходи до към 121 до края на седмицата и съм заложил на това (имам отворени позиции от предишната седмица и чакам да излязът) заради една дневна графика и една МА50.Ако нестане фокусът здраве да е.
        Лек и печеливш ден на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento
          чичо Ман4о пак не е слушал в час........
          Леко ми намирисва на вълновик, който си чака Ц вълната.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
            Първоначално изпратено от limubai
            Внимавайте в сряда, защото..... /колегите знаят защо/
            кои колеги и какво има в сряда ...
            Казват,че в сряда на .уй се сяда!:-)

Коментар

• Добро утро

мисля,че има вероятност тук да имаме връх и да тръгне корекция от по-голям ранг,която да цели на първо време дъното от вчера и при пробив 3030.Естествено да се скъсява на сляпо от тук е глупаво

Коментар

• чичо Ман4о пак не е слушал в час........

Коментар

• Работата е готова. Каза че директно ще бута нагоре. Щяло да има и образователна цел за Хемуса, относно дабъл топовете.
                  Все пак едно наум, щото е юдеин, а с тях винаги трябва да се внимава. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                    Първоначално изпратено от Iblis
                    Мане никви панди до там от 1.3225 съм го купил еврото
                    Сега в крайна сметка какво да правя, вдигнал съм мобила да звъня на главния равин в синагогата и трябва да искам нещо конкретно.
                    Понеже ти си по-старо куче от Хемуса, ще го кандардисвам оттук направо за 1.35 да бута каруцата.
                    Ще почерпиш когато можеш. :-)
                    остро изпрутистирвам !!! иблисе мръдни си стопа малко надоле и готово ... ад ва брат ади да ми стане 300 кинта акаунта ...

Коментар

Първоначално изпратено от Iblis
                      Сега в крайна сметка какво да правя, вдигнал съм мобила да звъня на главния равин в синагогата и трябва да искам нещо конкретно.
                      Понеже ти си по-старо куче от Хемуса, ще го кандардисвам оттук направо за 1.35 да бута каруцата.
                      За почерпаката винаги, а за кандардисването каквото хване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis

Коментар

Първоначално изпратено от xemus
                          бичи , бичи ... колко бичи ... аз телешки по си го харесвах ..
                          Ами колко, като за 1.3550. Хубаво ще е една малка панда да се спусне някъде между 1.3150 и 1.3215, че да може бикът да я качи на рогата.

Коментар

• Добрий ден
                            Набил съм се дълги при еур/усд,усд/гбп и гбп/ауд
                            Най много да хапна дървото
                            Поздрави и успех !!!!!!
                            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Първоначално изпратено от xemus
                              бичи , бичи ... колко бичи ... аз телешки по си го харесвах ..
                              Ами колко, като за 1.3550. Хубаво ще е една малка панда да се спусне някъде между 1.3150 и 1.3215, че да може бикът да я качи на рогата.
                              от устати ти във ушите Му .... ама винага ако може

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                                снощи четох за добле топуве и ботуми викам неска да проверя таз теория
                                Попаднал си на точното място. Наоколо има доста големи спецове по фигурите, особено по дабъл топове и ботъми.
                                Някой от тях не пишат вече, ама все ще има някой готин да ти обясни.

Коментар

Working...
                                X