If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз като на майтап преди да отида да вечерям сложих лимит от 1.3000 и плаващ стоп 30 пипа , то взело че се активирало (за една бройка) и ударило стопа чак на 1.2915 , егати случайната позиция
тандем не мога да разбера защо се заяждаш с анон постоянно, личи си че си му под нивото, и особенно мнението ти за платената инфо, която е навременна и качествена, падна много, как мислиш ти че като начертаеш няколко линии на графиката по твои си начин, и ще изненадаш пазара.
п.п. нивата в евро/долар са много добри за скъсяване според мене, отбихме се много от главния тренд, до голяма степен коледното рали е вкарано в цената, закрити къси позиции
sell eur/usd 1.2900 stop 1.3020 target 1.22
Пак се изказваш от няма и къде -прочете ли кой почна пръв или не си видял .
Кой под кое ниво е е въпрос на преценка ,но ще ти кажа че лично аз се стремя да си вдигам нивото а не да го свалям
Линиите които чертая ми помагат на мен да се справям с уловките ,които пазарът ни предлага ,а не да го изненнадвам .И ти ако беше се възползвал от тез черти които чертах последния месец и 1/2, и беше копирал позициите ми сега щеще да имаш УТРОЕН акаунт .Успех
Нещо от "безплатните" сайтове, стига на човек да му се търси, прочете и после да го осмисли:
Wal-Mart Stores Inc. (WMT) said Tuesday that it has temporarily suspended its share repurchase program because of "the current economic environment and instability in the credit market" ж The world's largest retailer in 2007 authorized a $15 billion repurchase program and as of Oct. 31, $5 billion remained in the program, according to a filing with the Securities and Exchange Commission.
Трежъритата са нагоре,либорът е скочил,нефтът пада..само златото стои за сега,а и предполагам като гледам картината,че фондовата борса ще затвори надолу.Технически движението нагоре при евро/долар нагоре изглежда завършено и мисля,че до 24 часа ще видим нива под 1.28.
тандем не мога да разбера защо се заяждаш с анон постоянно, личи си че си му под нивото, и особенно мнението ти за платената инфо, която е навременна и качествена, падна много, как мислиш ти че като начертаеш няколко линии на графиката по твои си начин, и ще изненадаш пазара.
п.п. нивата в евро/долар са много добри за скъсяване според мене, отбихме се много от главния тренд, до голяма степен коледното рали е вкарано в цената, закрити къси позиции
sell eur/usd 1.2900 stop 1.3020 target 1.22
[quote="SANDO"]
Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел....
Може ли да пействаш къде ги затваряш. Ще е по-лесно и за теб и за нас.
Искам да кажа на някои цифраджии че не ползвам като тях услугите на платени сайтове и от там да поствам тук диндири миндири ,не прося, но получавам на лични услуги, за да вземам своите решения ,и не плагиатствам .
Все пак Ви пожелавам на всички успехи и весели Коледни и новогодишни празници
- Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.
Стига се дракахте бре
Той се заяжда с мен само когато позициите са му по движението т.е. много-много рядко. След малко пак ще спре.
Заяждам се само когато прочета някоя претенциозна безсмислица!
Днес приключих последната си позиция тази година и от утре запразнявам... Бях къс но я закрих навреме почти на дъното... Късмет просто!
Е може между 25-ти 30 пак да с метна ако сеира си го бива.
Успех на всички ви желая.
Това, че ти липсват първите 7 години от форекса, не означава, че хората ти говорят "претенциозни безмислици". Понапъни си мозъка и ще разбереш какво съм имал да ти кажа.
Помисли - днес Канада свалиха лихвата с 25 пункта повече от очакваното. Погледни AUD/CAD, помисли и тогава пиши, а най-добре - търгувай. Колко пъти да ти го казвам?????
tandem, ако си скаран с мисленето - форексът е последното място на което ще успееш. Дано не си скаран, де.
- Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.
Стига се дракахте бре
Той се заяжда с мен само когато позициите са му по движението т.е. много-много рядко. След малко пак ще спре.
Заяждам се само когато прочета някоя претенциозна безсмислица!
Днес приключих последната си позиция тази година и от утре запразнявам... Бях къс но я закрих навреме почти на дъното... Късмет просто!
Е може между 25-ти 30 пак да с метна ако сеира си го бива.
Успех на всички ви желая.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
правими впечатление че има ли по-сериозно движение след това във форума настава грозна картинка.тоя печелел, ама ти кой си,оня губел,ма я си глей работата
и незнам още какво.
Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел:
да се опитам да повиша качеството на форума.ма май няма да стане.ще спирам и аз.
Не мисля,че си глупак.И друг път съм казвал,че те смятам за един от наистина добрите играчи.
За мен е полезно това което пействаш като графики.
Много полезно.Аз не съм много наясно с техниката и друг път съм го казвал.
Ще се радвам да продължиш да пействаш графиките си.Ако имаш желания естестевено.
Стига се дракахте бре
Коментар