IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от guantanamo
    Скъсих евр/долар от текущите нива
    Аз като на майтап преди да отида да вечерям сложих лимит от 1.3000 и плаващ стоп 30 пипа , то взело че се активирало (за една бройка) и ударило стопа чак на 1.2915 , егати случайната позиция

Коментар

• Затворих на 1,2050 2 половинка на късия си швейцарец от 1,2238 .

Сложих стоп на 135,4 на дългия паунд/йена от 134,49 .а можех да я затворя на 600 пипа ама не исках :0

Затворих 3 си дълги дол/йени на около 50 пипа а можех на 250 ама не искам

Лека нощ на всички и успех

Коментар

• Скъсих евр/долар от текущите нива
        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
          тандем не мога да разбера защо се заяждаш с анон постоянно, личи си че си му под нивото, и особенно мнението ти за платената инфо, която е навременна и качествена, падна много, как мислиш ти че като начертаеш няколко линии на графиката по твои си начин, и ще изненадаш пазара.
          п.п. нивата в евро/долар са много добри за скъсяване според мене, отбихме се много от главния тренд, до голяма степен коледното рали е вкарано в цената, закрити къси позиции
          sell eur/usd 1.2900 stop 1.3020 target 1.22
          Пак се изказваш от няма и къде -прочете ли кой почна пръв или не си видял .

Кой под кое ниво е е въпрос на преценка ,но ще ти кажа че лично аз се стремя да си вдигам нивото а не да го свалям

Линиите които чертая ми помагат на мен да се справям с уловките ,които пазарът ни предлага ,а не да го изненнадвам .И ти ако беше се възползвал от тез черти които чертах последния месец и 1/2, и беше копирал позициите ми сега щеще да имаш УТРОЕН акаунт .Успех

Коментар

• Нещо от "безплатните" сайтове, стига на човек да му се търси, прочете и после да го осмисли:

Wal-Mart Stores Inc. (WMT) said Tuesday that it has temporarily suspended its share repurchase program because of "the current economic environment and instability in the credit market" ж The world's largest retailer in 2007 authorized a $15 billion repurchase program and as of Oct. 31, $5 billion remained in the program, according to a filing with the Securities and Exchange Commission.

Успешна търговия на всички.

Коментар

• Първо требе да иде над 1.2935 и след това
              като слезне под 1.2925 и тогаз ще е за скасяване.
              Това е моя план де
              Дано с тоя мач не го истърва
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Трежъритата са нагоре,либорът е скочил,нефтът пада..само златото стои за сега,а и предполагам като гледам картината,че фондовата борса ще затвори надолу.Технически движението нагоре при евро/долар нагоре изглежда завършено и мисля,че до 24 часа ще видим нива под 1.28.

Коментар

• тандем не мога да разбера защо се заяждаш с анон постоянно, личи си че си му под нивото, и особенно мнението ти за платената инфо, която е навременна и качествена, падна много, как мислиш ти че като начертаеш няколко линии на графиката по твои си начин, и ще изненадаш пазара.
                  п.п. нивата в евро/долар са много добри за скъсяване според мене, отбихме се много от главния тренд, до голяма степен коледното рали е вкарано в цената, закрити къси позиции
                  sell eur/usd 1.2900 stop 1.3020 target 1.22

Коментар

• [quote="SANDO"]
                    Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел....

Може ли да пействаш къде ги затваряш. Ще е по-лесно и за теб и за нас.

Коментар

• евр/долар ся пък по пързалката

Днес не мое му се хванат спатиите

Ако така продължи спада,от кви нива ще го скъсяваме през азитската сесия

Коментар

• Искам да кажа на някои цифраджии че не ползвам като тях услугите на платени сайтове и от там да поствам тук диндири миндири ,не прося, но получавам на лични услуги, за да вземам своите решения ,и не плагиатствам .

Все пак Ви пожелавам на всички успехи и весели Коледни и новогодишни празници

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от limubai
                          - Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.

Стига се дракахте бре
                          Той се заяжда с мен само когато позициите са му по движението т.е. много-много рядко. След малко пак ще спре.
                          Заяждам се само когато прочета някоя претенциозна безсмислица!

Днес приключих последната си позиция тази година и от утре запразнявам... Бях къс но я закрих навреме почти на дъното... Късмет просто!

Е може между 25-ти 30 пак да с метна ако сеира си го бива.

Успех на всички ви желая.
                          Това, че ти липсват първите 7 години от форекса, не означава, че хората ти говорят "претенциозни безмислици". Понапъни си мозъка и ще разбереш какво съм имал да ти кажа.
                          Помисли - днес Канада свалиха лихвата с 25 пункта повече от очакваното. Погледни AUD/CAD, помисли и тогава пиши, а най-добре - търгувай. Колко пъти да ти го казвам?????
                          tandem, ако си скаран с мисленето - форексът е последното място на което ще успееш. Дано не си скаран, де.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                            Първоначално изпратено от limubai
                            - Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.

Стига се дракахте бре
                            Той се заяжда с мен само когато позициите са му по движението т.е. много-много рядко. След малко пак ще спре.
                            Заяждам се само когато прочета някоя претенциозна безсмислица!

Днес приключих последната си позиция тази година и от утре запразнявам... Бях къс но я закрих навреме почти на дъното... Късмет просто!

Е може между 25-ти 30 пак да с метна ако сеира си го бива.

Успех на всички ви желая.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                              правими впечатление че има ли по-сериозно движение след това във форума настава грозна картинка.тоя печелел, ама ти кой си,оня губел,ма я си глей работата
                              и незнам още какво.
                              Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел:
                              да се опитам да повиша качеството на форума.ма май няма да стане.ще спирам и аз.
                              Не мисля,че си глупак.И друг път съм казвал,че те смятам за един от наистина добрите играчи.
                              За мен е полезно това което пействаш като графики.
                              Много полезно.Аз не съм много наясно с техниката и друг път съм го казвал.

Ще се радвам да продължиш да пействаш графиките си.Ако имаш желания естестевено.

поздрави и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai

Стига се дракахте бре

Коментар

Working...
                                X