IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде за последно.
    Току-що излезе PPI на Китай. Позагледай как ще реагират комодити валутите: AUD, CAD, NZD, ZAR. Сега не е много ликвидно времето, но утре по лондонската сесия ще има екшън. Аз отсега ще си отворя позиции.

Коментар

• А, сори. Аз и на индикаторите им казвам новини. Станало е объркване, ама не пропускай тези "индикатори" дето са без цифри. Под тях е заровено кучето.
      Пак лека и успешна!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        За експорта им. Очаква се да падне драстично.
        За Китай днешните важни новини са тези:
        China Nov CPI On-Year Rise Below 3% Vs 4% In Oct - Official
        China 2008 CPI Likely Up 5%-6% - Official
        и най-важната:
        China CPI Moving In Direction Of Deflation - Official

Не казвам, че още днес ще променят целия свят, но помагат да си подреждаш пъзела в главата.
        Хайде, че вече е време за сън.
        Успешна търговия, ако си на платформите.

П.П. Да, много малко икономики не следя. Зибвамбийската със сигурност, въпреки че може да се научи много от нея.

Зимбабве си Зимбабве.трая се следи,щото наистина може да се научи много

Тва болднатото съм го изпуснал.Признавам си
        А за важно,важно е и още как

пп
        Ти си ми писал индикатор,а аз нещо се омотах и не разбрах и взех да си прехвърлям в главата някакви новини важни

Благодаря за информацията
        И лека нощ!
        Аз ще се потрудя още малко над платформите
        Да докарам евро/долар под 1.29 и ще съм много по-спокоен
        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• За експорта им. Очаква се да падне драстично.
          За Китай днешните важни новини са тези:
          China Nov CPI On-Year Rise Below 3% Vs 4% In Oct - Official
          China 2008 CPI Likely Up 5%-6% - Official
          и най-важната:
          China CPI Moving In Direction Of Deflation - Official

Не казвам, че още днес ще променят целия свят, но помагат да си подреждаш пъзела в главата.
          Хайде, че вече е време за сън.
          Успешна търговия, ако си на платформите.

П.П. Да, много малко икономики не следя. Зимбабвийската със сигурност, въпреки че може да се научи много от нея.

Коментар

Малко са ти икономиките.
            Шегувам се, но е така. Само с двойката евро/долар трудно ще просперираш (лично мнение!!!!). Не за друго, но е едно да играеш реално с другите валути и икономики, съвсем различно е само да ги следиш.
            А за икономиките - казваш, че следиш Китай. Хайде да те поизпитам: Каква важна прогноза съобщиха вчера за новина, която ще излезе утре? Не се шегувам. Важно е.
            А ето ти и пример за друга икономика. Като прочетеш долното, ще предположиш и как ще се отразява за вбъдеще на ДАУ, например.
            Новината е от преди минути:

Philippines' Oct Electronics Exports Down 18.9% On Year
            Philippines' Exports To U.S. Down 15.3% In October
            Добре де,ти кои следиш.Сериозно питам.Или въпроса трябва да е,кои не следиш
            Може би ще трябва да разширя малко(или много)тези които следя,щото забелязвам понякога,че не мога да обхвана цялостно картината.Все едно нещо липсва
            Може би липсват икономики

За филипините,ранен индикатор или дори потвърждение на това което аз(сигурно и ти) очаквам да се случи на даучо
            Другите "тигри" вероятно ще покажат подобни данни!

За Китай ся ме пращаш в задънена улица.
            Може би е нещо много важно,иначе няма да ме "изпитваш"
            Да помисля кво съм чел все пак
            Нещо четох за вероятни откази на поръчки за самолети.
            И за намаляване на прогнозите на компаниите от инфраструктурния бранш
            Или пък за волво?
            Или ме питаш за плана за малките фирми за над 10млрд?

Предавам се,с риск от ниска оценка да бъда оценен

Коментар

• Малко са ти икономиките.
              Шегувам се, но е така. Само с двойката евро/долар трудно ще просперираш (лично мнение!!!!). Не за друго, но е едно да играеш реално с другите валути и икономики, съвсем различно е само да ги следиш.
              А за икономиките - казваш, че следиш Китай. Хайде да те поизпитам: Каква важна прогноза съобщиха вчера за новина, която ще излезе утре? Не се шегувам. Важно е.
              А ето ти и пример за друга икономика. Като прочетеш долното, ще предположиш и как ще се отразява за вбъдеще на ДАУ, например.
              Новината е от преди минути:

Philippines' Oct Electronics Exports Down 18.9% On Year
              Philippines' Exports To U.S. Down 15.3% In October

Коментар

Първоначално изпратено от guantanamo
                Хей,юнаци,кво праите с тая йена бре?
                Обърквате ми моя евр/долар

Хайде наобратно,за да си имаме уважението
                Само евро/долар ли играеш? Колко икономики следиш?
                Напоследък да.Само евр/долар.
                Кабела ме фалира преди няколко месеца и избягвам да го играя,въпреки,че още ме влече

От йените имам едно много голяма загуба от преди около една година и там не ми е много приятно да ги разигравам,нооо,понякога с малки позиции и там бъраникам

За икономиките,ми опитвам се колкото мога повече внимание да отделям,за колкото мога повече икономики

Следя с подчертано внимание Германия,UK и САЩ.Япония също я следя.
                Австралия и Канада не чак толкова.Там само гледам най-важните събития,без да се задълбочавам много.

Китай също му отделям внимание внимание
                Може би ще трябва повече да му отделям занапред

пп
                От Япония дойдоха лоши новини преди повече от час и е вече време да има отражение на пазара мисля

ппп
                Почнало е да дава отражение

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                  Хей,юнаци,кво праите с тая йена бре?

Само евро/долар ли играеш? Колко икономики следиш?

Коментар

• Хей,юнаци,кво праите с тая йена бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                      И от мен много пипон на всички които са по пазарите по това време.
                      Аз съм аут от платформите около 2 часа,нооо,си имам къси евр/долари,които ще е добре след 2 часа да ги открия под 1.29

пп
                      Не зная за вас колеги,но намирам странна прилика със вчерашните движения при евр/долар по това време(лекинко ъп и после по-сериозно даун) и днешните движения при евро/долар.
                      Зася поне.Ако сложим на масата и спада в Азия(така аз мисля че ще се получи тази нощ),може и да има по-сериозно ускорение надолу отколкото вчера...
                      Разликата само е затварянето на минус на даучо,нооо,тва мисля отваря още по-стръмен път на евр/долара

Само не зная така ми се иска да е,или наистина ще е така
                      Аз лично пускам един лимит на 1.2980 и отивам да пия едно питие

Коментар

• И от мен много пипон на всички които са по пазарите по това време.
                        Аз съм аут от платформите около 2 часа,нооо,си имам къси евр/долари,които ще е добре след 2 часа да ги открия под 1.29

пп
                        Не зная за вас колеги,но намирам странна прилика със вчерашните движения при евр/долар по това време(лекинко ъп и после по-сериозно даун) и днешните движения при евро/долар.
                        Зася поне.Ако сложим на масата и спада в Азия(така аз мисля че ще се получи тази нощ),може и да има по-сериозно ускорение надолу отколкото вчера...
                        Разликата само е затварянето на минус на даучо,нооо,тва мисля отваря още по-стръмен път на евр/долара

Само не зная така ми се иска да е,или наистина ще е така

Коментар

• [quote="SANDO"]
                          Първоначално изпратено от feelgood
                          Първоначално изпратено от SANDO
                          Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел....

Може ли да пействаш къде ги затваряш. Ще е по-лесно и за теб и за нас.

по принцип цели не определям защото са много индивидуални за всеки отделен трйдър но ако си направиш труда да се върнеш малко по надолу ще видиш че го правя от време на време както и днес.

успех.
                          Мерси и на теб

Коментар

• [quote="feelgood"]
                            Първоначално изпратено от SANDO
                            Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел....

Може ли да пействаш къде ги затваряш. Ще е по-лесно и за теб и за нас.

по принцип цели не определям защото са много индивидуални за всеки отделен трйдър но ако си направиш труда да се върнеш малко по надолу ще видиш че го правя от време на време както и днес.

успех.
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Късо от 1.2912 за лека нощ
                              Целта е 1.2867

Айде лека нощ , а за бачкаторите много пипоня през ноща
                              На мен ми се привижда някакъв двоен връх и май ще изчакам до 1.2970 поне

Успех и на вички други , които ще търгуват до късно

Коментар

• Късо от 1.2912 за лека нощ
                                Целта е 1.2867

Айде лека нощ , а за бачкаторите много пипоня през ноща
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X