IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balinor
    Добро утро на всички Аз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?
    по теория идва на 1,39. Но има опасност да е фалшив пробив - умната.
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
      Добро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене, която ако изключим лошя фундамет дава доста високи цели. Ама как да изкл. фундамента.
      Здраве и успехи
      Предполагам, че имаш впредвид това. Все още дясното рамо не се е развило. Ако оттук се качи нагоре за пробива - да, Г/Р е. Но ако продължи надолу, или настрани във времето, няма да стане. Или може да премине в нещо друго.

http://www.imagefreehost.com/files/1...8367056652.gif
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
        Първоначално изпратено от balinor
        Добро утро на всички Аз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?
        Леуко баце леуко
        Това да или не ще означава?

Коментар

• Първоначално изпратено от balinor
          Леуко баце леуко
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
            Добро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене...
            Като се обявява такава фигура освен фрейма се казва ценово ниво на главата и текущо на неклайна, за да може тия, които те четат да схванат какво имаш предвид.
            Иначе на въпроса ти - няма такава фигура в кабела на този фрейм.

----------------------------
            Berbo count: 6
            We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Добро утро на всички Аз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?

Коментар

• Добро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене, която ако изключим лошя фундамет дава доста високи цели. Ама как да изкл. фундамента.
                Здраве и успехи

Коментар

• White House,Congress Agree `In Concept' On Auto Bailout Bill-Aide

Утре ще разберем какво е това 'In Concept' и тогава ще се търгува активно, но по-скоро ситуацията е за скъсяване на йената, поне до началото на американската сесия.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                    Ха, това ми изтече преди малко и май ще промени стартегиите за утре:
                    Но още нямам потвърждение от други източници.

Bush administration has agreed with congressional Democrats on the broad outlines of legislation to give General Motors Corp. and Chrysler LLC federal loans to keep operating.
                    Да,ако се потвърди,ще трябва да се бяга от къси.....

Аз си мислих да търся за евр/долар нива под 1.28,нооо,може и да не е точно утре

пп
                    Никъде на намирам информация.Фючърсите на дау стоят на едноположение от 2 часа.Валутите не мърдат на никъде.само Азия е все по-зелена.
                    Или се задава нещо,или....не се задава
                    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Аааа,чак дотам недей
                      Без pc-та ще е зле

Валутите наистина не помръдват.Според мен проблема е в борсите.Качва се цяла Азия...

Йената направи един пирует,ноооо,тва не е достатъчно

Коментар

• Ха, това ми изтече преди малко и май ще промени стартегиите за утре:
                        Но още нямам потвърждение от други източници.

Bush administration has agreed with congressional Democrats on the broad outlines of legislation to give General Motors Corp. and Chrysler LLC federal loans to keep operating.

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от guantanamo
                          Да,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента

пп
                          Много е важно къде е заровено кучето.Опитвам се,да не ги пропускам тези новини

Леке и успешна!
                          Сериозният трейдър има винаги 1 паралелно включен резервен компютър и UPS за двата. Изплащат се с 1 търговия, а липсата им може да ти струва 1 добър автомобил за има-няма няколко минути.
                          Начи не съм сериозен...все още
                          Нооо,започвам да се превърщам в такъв
                          Всеки ден прибавям малко сериозност към наличната
                          До края на кризата ще съм жюс
                          На мен ми се разминава засега съня, че нещо не помръдват валутите....
                          Оптимист.... докато свърши кризата, може PCs да са вече в историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                            Първоначално изпратено от guantanamo
                            Да,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента

пп

Леке и успешна!
                            Сериозният трейдър има винаги 1 паралелно включен резервен компютър и UPS за двата. Изплащат се с 1 търговия, а липсата им може да ти струва 1 добър автомобил за има-няма няколко минути.
                            Начи не съм сериозен...все още
                            Нооо,започвам да се превърщам в такъв
                            Всеки ден прибавям малко сериозност към наличната
                            До края на кризата ще съм жюс

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo

пп

Леке и успешна!

Коментар

• Да,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента

пп

Леке и успешна!

Коментар

Working...
                                X