Първоначално изпратено от balinor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IblisДобро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене, която ако изключим лошя фундамет дава доста високи цели. Ама как да изкл. фундамента.
Здраве и успехи
http://www.imagefreehost.com/files/1...8367056652.gifБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от balinorДобро утро на всичкиАз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balinorДобро утро на всичкиАз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от IblisДобро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене...
Иначе на въпроса ти - няма такава фигура в кабела на този фрейм.
----------------------------
Berbo count: 6
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Ха, това ми изтече преди малко и май ще промени стартегиите за утре:
Но още нямам потвърждение от други източници.
Bush administration has agreed with congressional Democrats on the broad outlines of legislation to give General Motors Corp. and Chrysler LLC federal loans to keep operating.
Аз си мислих да търся за евр/долар нива под 1.28,нооо,може и да не е точно утре
пп
Никъде на намирам информация.Фючърсите на дау стоят на едноположение от 2 часа.Валутите не мърдат на никъде.само Азия е все по-зелена.
Или се задава нещо,или....не се задава"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoДа,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента
пп
Много е важно къде е заровено кучето.Опитвам се,да не ги пропускам тези новини
Леке и успешна!
Нооо,започвам да се превърщам в такъв
Всеки ден прибавям малко сериозност към наличната
До края на кризата ще съм жюс
Оптимист.... докато свърши кризата, може PCs да са вече в историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoДа,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента
пп
Леке и успешна!
Нооо,започвам да се превърщам в такъв
Всеки ден прибавям малко сериозност към наличната
До края на кризата ще съм жюс"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoДа,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента
пп
Леке и успешна!
Коментар
Коментар