If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички Аз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?
Леуко баце леуко
Това да или не ще означава?
Това означава , че скоро (поне 2-3 години) няма да се
видят нива в евро/долар от нива 1.4ХХХХХХ
Има само един шанс - фалит на САЩ
Браво .За първи път прочитам мнение че някой вече се досеща нещо по този въпрос, върху който мисля от близо 2 години.И напоследък смятам че това е самата цел.
Чух даже че и на автомобилистите са обещали помощ но само ако минат през фалит.
Като прибавя и 0.25 лихва която очаквам, и доста други фактори,май наистина това е целта.
Баце SANDO , това горното на много места го пише
Явно четем различни источници.
А за лихвата мога да ти подшушна нещо.
При определени икономически условия като,
понижение на БВП, рецесия и дори депресия , дефлация и т.н.
лихвите няма никакъв проблем да бъдат дори отрицателни!!!
Това се е случвало и може пак да се случи.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добро утро на всички Аз като един начинаещ трейдър виждам на дневна графика на EUR/USD триъгълник, който ако бъде пробит в границата 1.3-1.31 ще отиде до 1.42 - може ли да ми кажете дали съм прав или не?
Леуко баце леуко
Браво .За първи път прочитам мнение че някой вече се досеща нещо по този въпрос, върху който мисля от близо 2 години.И напоследък смятам че това е самата цел.
Чух даже че и на автомобилистите са обещали помощ но само ако минат през фалит.
Като прибавя и 0.25 лихва която очаквам, и доста други фактори,май наистина това е целта.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Добро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене, която ако изключим лошя фундамет дава доста високи цели. Ама как да изкл. фундамента.
Здраве и успехи
Глава и рамене не е фигура която 100% се държи по учебният вариант както си мисля повечето треидъри .има условности които трябва да се следят и да се чака правилният момент защото има вариант да се случи точно обратното.
Леуко баце леуко
А доколко пробивът ще е фалшив или не ще видим
Това казват вълнобройците, а аз просто го споделих. Лично при мен - задействан пробив със стоп на 2700. Но целта е само до 1,38.
Къщурките много по-добре от очакваното излезнаха. Слагайте ските и да се спускаме до 2600-2550 и от там за 31-32.
Точно обратното ще се случи.Нейде над 1.29+ е пътя като за начало
guantanamo, от снощи чак сега влизам и виждам, че ти си прав - поздравления. Сметката ми все още не е зенулена, но се държи на косъм.
Стратегията ми на търговия е такава, че включва и зануляване, така че не се притеснявам ако стане.
Успех и много пипони на всички!
Да,мерси.Ще погледна веднага тези валути.Само да ми тръгне нормално компютъра,че направи класическа забивка и нещо ми е бавничък в момента
пп
Много е важно къде е заровено кучето.Опитвам се,да не ги пропускам тези новини
Леке и успешна!
Сериозният трейдър има винаги 1 паралелно включен резервен компютър и UPS за двата. Изплащат се с 1 търговия, а липсата им може да ти струва 1 добър автомобил за има-няма няколко минути.
Аз ги имам като пробавиш и + още един интернет явно съм сериозен хи хи.Бих добавил че като начало не са ти необходими .Трябва ти 1 комп. и много демо сметки.
Леуко баце леуко
Е чак фалит не, ама според някои наблюдения, които гласят, че в края на годината САЩ гледат да имат по-слаб долар за да си върнат версиите - има голяма вероятност А доколко пробивът ще е фалшив или не ще видим
Леуко баце леуко
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добро утро, на кабела на H1 някой вижда ли като мен обърната глава с рамене, която ако изключим лошя фундамет дава доста високи цели. Ама как да изкл. фундамента.
Здраве и успехи
Предполагам, че имаш впредвид това. Все още дясното рамо не се е развило. Ако оттук се качи нагоре за пробива - да, Г/Р е. Но ако продължи надолу, или настрани във времето, няма да стане. Или може да премине в нещо друго.
Коментар