Първоначално изпратено от Forex Master
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706- Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.
Стига се дракахте бреЖивота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon67062. Помисли още малко и ще разбереш какво съм искал да кажа с "правят се пари".
Първоначално изпратено от anon6706- Само ти така си мислиш, че във форекса не се създава стойност. Попитай печатарите на пари.
Първоначално изпратено от anon6706П.П. За останалите - Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Congress may complete work on a $15 billion automaker aid package tonight or tomorrow, Senate Majority Leader Harry Reid said, while the chamber’s top Republican called the plan “deeply flawed.
Баси, ако Harry Reid не пуска поредния фишек,не зная кво ще стане с индексите и валутите тази вечер или утре..
2 варианта има според мен
1-ако го приемат,индексите правят по 1000 пункта ръст,а евр/долар прави 3-4 фигури
2-ако го приемат,индексите са за кратко нагоре и се гмурват,щото все пак тая помощ въобще не е това което искат.Евро/долар също след малко ъпване също се гмурва
Втория вариант е по невероятен,щото периода на приемането на плана съвпада с очаквания за тва прословуто коледно рали.
Целия смъсъл на горното е,да имате предвид,че може да има голямо движение и да си направи всеки човек добре сметката-стопове лимити и прочие.
Хе,пиша го и за мен,за да си го прочета и да не правя прибързани действия.Щото движенията ще са прекрасни,нооо,ако човек не е ултра бърз,сметката може и да се занули за секунди.
Ще се опитам да стоя настрани от пазара до края на седмицата.Пазара няма да изчезне.Ще го има и другата седмица.Нооо,за да се възползвам от пазара е добре да си запазя сметката
Много успех на всички които ще отиграват движенията!"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOправими впечатление че има ли по-сериозно движение след това във форума настава грозна картинка.тоя печелел, ама ти кой си,оня губел,ма я си глей работата
и незнам още какво.
Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел:
да се опитам да повиша качеството на форума.ма май няма да стане.ще спирам и аз.
Коментар
-
правими впечатление че има ли по-сериозно движение след това във форума настава грозна картинка.тоя печелел, ама ти кой си,оня губел,ма я си глей работата
и незнам още какво.
Явно само аз съм глупака където си пейства графиките барабар с отворените позиции.А после си пиша къде ги затварям и то само с една единствена цел:
да се опитам да повиша качеството на форума.ма май няма да стане.ще спирам и аз.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoЕвр/долар е голяма красота
Дано няма много занулени сметки.....
С теб ли ще споделям правенето си на пари?!?!
2. Както и да го мисля и да го премислям излиза, че ти неправилно си се изразил... Просто не можах да предопола че някой ще каже толкова бесмислено нещо?!
Ако не говориш за себе си, а по принцип ... то трябва да знаеш че във форекса стойност не се създава. Там само се преразпределя!!! Ако някой е направил пари то някой друг ги е загубил!!!
Та... защо предпочиташ да пишеш че някой е направил добри пари, вместо да пишеш че някой е загубил добри пари?!?!
1. Както много пъти са ме критикували, аз тук не споделям, ами поучавам. Включително и теб, защото имаш нужда.
2. Помисли още малко и ще разбереш какво съм искал да кажа с "правят се пари".
- Само ти така си мислиш, че във форекса не се създава стойност. Попитай печатарите на пари.
- Аз съм положителен човек и предпочитам да насоча останалите хора към места където се правят пари, а не където се губят.
Други въпроси имаш ли?
П.П. За останалите - Много е важен въпросът в момента дали евро/долар се вдига заради сила на еврото или слабост на долара. Отговорът на този въпрос би ви довел до доста печалби през азиатската сесия. За подробности - обърнете се към Форекс Майстора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoЕвр/долар е голяма красота
2. Както и да го мисля и да го премислям излиза, че ти неправилно си се изразил... Просто не можах да предопола че някой ще каже толкова бесмислено нещо?!
Ако не говориш за себе си, а по принцип ... то трябва да знаеш че във форекса стойност не се създава. Там само се преразпределя!!! Ако някой е направил пари то някой друг ги е загубил!!!
Та... защо предпочиташ да пишеш че някой е направил добри пари, вместо да пишеш че някой е загубил добри пари?!?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoЕвр/долар е голяма красота
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoЕвр/долар е голяма красота
Дано няма много занулени сметки.....--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoЕвр/долар е голяма красота
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoЕвр/долар е голяма красота
Дано няма много занулени сметки.....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар