If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя тая работа само с кураж не става, трябва и хеджиране.
Питай един тъпак тук какво е хеджиране и ще ти обясни. Сигурен съм, че знаеш за хеджирането, ама нали трябва да спомена тъпака, както той обича да "намеква".
Malaysia wants Organisation of the Islamic Conference (OIC) member countries to reconsider the use of the gold dinar for trade...
За плана..
House aims for Wednesday vote on auto aid
Senate vote may wait until weekend; shares of GM, Ford turn lower
House Democrats said they were planning to hold a vote later Wednesday on $15 billion in bridge loans for the struggling U.S. auto industry after they reached agreement on the aid with the White House, even as some Senate Republicans said they were wary of the plan and threatened to block it.
Лично за мен пазара е много неясен в момента....
Ако се гласува ще стане мазало....
Ако го блокират и не се гласува,ще стане мазало.....
Не успях да го хвана днес,нооо ще гледам да го хвана след нова година
пп
Днес избягах от късите евр/долар навреме,за да си нямам тревоги на главата и ся само гледам.Сърбят ме ръцете за дълга,нооо,ся само гледам.Имам чувство,че ще ми се предостави по-добър вход съвсем скоро
Влезнах му късо на златото от 810.70
Позицията е малка, но пък за сметка на това не
смятам да е затваря преди да даде едно
50-60$ и да търся ниво 750-760 $
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Не успях да го хвана днес,нооо ще гледам да го хвана след нова година
пп
Днес избягах от късите евр/долар навреме,за да си нямам тревоги на главата и ся само гледам.Сърбят ме ръцете за дълга,нооо,ся само гледам.Имам чувство,че ще ми се предостави по-добър вход съвсем скоро
anon6706 на какво отдаваш днешното рали при златото ?
Днес излязоха едни слухове за рублата, че Русия ще я деноминира с 2%. Веднага след това златото тръгна. Мисля, че движението е от риск авършън.
Мерси
Ето и текста:
RUSSIA: Traders flash up that unsubstantiated talk swirling in the
market suggesting that Russia could devalue the rouble by 2.0% this
afternoon. We have no information to support this suggestion.
Тъй като един тъпак от темата ме накара да пусна един пост, ще пусна още един.
Гледам днес пак е имало ТА vs. ФА. Победителят се очаква.
Аз само ще се опитам да ви допълня картинката:
евро/долар се вдига по 2 причини. Първата е вчерашния ZEW, а втората са очакванията Фед да свали лихвите другата седмица с поне 50 пункта.
Дотук добре, сега е важно кой от анализаторите ще си спомни и кога, че Бернанке спомена преди време, че Фед има вече ограничено пространство за сваляне на лихвите.
Успех и добри позиции, с изключение на тъпака.
Коментар