IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov
    Избрал съм евро/австралиец.

Цъкам сел ордери през 100 пипса, досега с таргет 100 пипса, но вече започнах с цел 150 пипса (за по-голяма печалба)

Средната цена на позицията е 1.85 и мисля, че все някога ще съм на плюс , освен лихвите и текущата печалба от затворени ордери.

Започнах да скъсявам някъде около 1.70 (горрен 100д болинджър)

Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от SStoilov
    Още не съм фалирал

Избивам дневните засега , всъщност, системата се представя доста добре, но се бях забол с дълъг SEK , които ми изяде почти цялата печалба.

SStoilov вярно аз щях да те питам до къде стигна с mean reversion стратегията ?
    Как точно процедираш - беше казал,че търсиш двойки в гигинтски рейндж ( разбирам плоска 200 МА ) и чакаш някакво максимално отклонение от нея ли ?
    И като почнеш да влизаш с някакъв грид ли го правиш или по друг начин.
    Хмм познато
    На 2-3 пъти го отиграх така АВСТРАЛИЕЦО
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Внимавайте с късите евро/долар

има всички изгледи да затвори на дневна над 50МА ,

а това е доста сериозен индикатор за на горе до към 1.38

Лично аз дозатворих на 50МА част от късите евра още от август (когато ви казах long term short на еврото)

Коментар

• Избрал съм евро/австралиец.

Цъкам сел ордери през 100 пипса, досега с таргет 100 пипса, но вече започнах с цел 150 пипса (за по-голяма печалба)

Средната цена на позицията е 1.85 и мисля, че все някога ще съм на плюс , освен лихвите и текущата печалба от затворени ордери.

Започнах да скъсявам някъде около 1.70 (горрен 100д болинджър)

Първоначално изпратено от SStoilov
        Още не съм фалирал

Избивам дневните засега , всъщност, системата се представя доста добре, но се бях забол с дълъг SEK , които ми изяде почти цялата печалба.

SStoilov вярно аз щях да те питам до къде стигна с mean reversion стратегията ?
        Как точно процедираш - беше казал,че търсиш двойки в гигинтски рейндж ( разбирам плоска 200 МА ) и чакаш някакво максимално отклонение от нея ли ?
        И като почнеш да влизаш с някакъв грид ли го правиш или по друг начин.

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от masagor
          Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
          коко успя ли да си смъкнеш сел ордера
          още много има да го учиш техническия анализ дете мое
          някой пак изплзва петрола за да купува евро и паундове
          сметките ти излязоха криви
          младеж, вместо да се заяждаш си напъни кратуната да се замислиш над селл ордера на коко...може и да ти просветне нещо
          напълно ясно ми е кво си е мислел щом слага стоп на 1.3099

Коментар

• Re: ...

коко на новини не се играе с технически пиле
            понеже си интелигент сигурно си си мислел 4е запасите
            на петрола ще продължат да намаляват
            оба4е тия неща ТА не ги показва ,анализаторе

Коментар

малко неудобно да се чувстваш?
              Безплатен обяд няма!

Коментар

младеж, вместо да се заяждаш си напъни кратуната да се замислиш над селл ордера на коко...може и да ти просветне нещо
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Коментар

• Петрола скъса сенджира....
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Има бе - Jay Gold
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                        О Бате привет бе Ако при швейцареца ми се изпълни лимита 1,1915-40 стопати го пиши бегал Успех

Това от разговора с един колега не го до чаках ,щото снощи наискачаха едни фундаменталисти и се уплаших ,ама го затворих на прилична печалба ,най хубавото че не ги послушах и не си затворих дългия пауд/йена въпреки тяхните фундаментални прогнози че трябва да се продава срещу ейната

Та с 2 думи местя стопа на 136,5 ма дългия паунд/ейна от 134,5 .

И купувам швейцарец от 1,1946 А продължавайте да приказвате против ТА
                        Абе смятах да не пиша днес, но твоето минава всякакви граници. Как тиквата ти разбра "къси" йени в моя пост като ДА СЕ ПРОДАВА СРЕЩУ ЙЕНАТА. Не стига, че тази ти позиция е от петък, след като си заимствал информация от поста ми към danchoto, ами продължаваш с тънките си намеци като да не кажа каква от женски род.
                        Безочлив си и на всичкото отгоре си и тъп. Ай със здраве.
                        П.П. Чакай, че и ти ме зарази с простотата си - Ти какво разбираш да се продава срещу йената,а?

Коментар

• Хубав трен стана неска по еврееца и швейцарския.Иде ли до 1895 у швенцареца и купувам - я доди я не, ама ....Дау сега чупи курса надолО.
                          И аз ми са ходи на Олд Трафорда, няя откажа.

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от centar
                            Първоначално изпратено от turbalan
                            Първоначално изпратено от koko
                            sell order 1.3042 stop 1.3099 tgt 1.2722
                            тоя селл ордер има да го по4акаш още доста виртуозе на техническия анализ
                            колко много- 2-3 часа ли
                            е тва ми е интересно как пък ги определяте тия таргети още от сега
                            значи гледай нагоре,таргет1.2722 как пък успя да го изчисли
                            аз пък казвам че таргета трябва да е 1.2721
                            разбираш ли ме за какво говора
                            още отсега ти казвам 4е на 1.2721 ще има цялосто обръщане на тренда
                            винаги действам с точност до последния пип и рядко греша
                            Много ми приличаш на един тука,който се изявяваше под името "клюкавцата".Май си същия семпъл гражданин,а и кото ти гледам регистрацията май си същия хубавец!
                            Няма ли някой който да говори и с дати , а не само с цифри в този форум) Днес се позачетох в една книжка на William Gann - човека си говори само с дати - а вие тука??)

Коментар

• [quote="tandem
                              О Бате привет бе Ако при швейцареца ми се изпълни лимита 1,1915-40 стопати го пиши бегал Успех[/quote]

Това от разговора с един колега не го до чаках ,щото снощи наискачаха едни фундаменталисти и се уплаших ,ама го затворих на прилична печалба ,най хубавото че не ги послушах и не си затворих дългия пауд/йена въпреки тяхните фундаментални прогнози че трябва да се продава срещу ейната

Та с 2 думи местя стопа на 136,5 ма дългия паунд/ейна от 134,5 .

И купувам швейцарец от 1,1946 А продължавайте да приказвате против ТА

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                                Първоначално изпратено от turbalan
                                навит съм
                                Хе хе, свестен си. Кой трезвомислещ би отказал.:-)
                                ----------------------------
                                Berbo count: 6
                                We'll Keep the Red Flags Flying High
                                имам шалче и шапка...ще дерем гърло, че манюнайтед имат два-три тренда да пробиват

Коментар

Working...
                                X