If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не можах да се стърпя и направих един " save " на днешните коментари в темата.
Чудо, чудо.............фундаментал пред технически.
А сега да видим кой е вида анализ който ползват пИчиливщите търговци
Поздрави на всички и успех !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Тя тая работа само с кураж не става, трябва и хеджиране.
Прав си отвсекъде
пп
Като гледам как се мотат с тоя план,май май днес къси евр/долар отново ще е нелоша идея
Даучо,ако не излезе новината до 1 час и той вероятно ще е по пързалката,щото мисля пазара не обича несигурност..
Всичкото анализатор само за тва плямпа,нооо,то един ден,два дена,три дена,а плана е мираж все още...
Ако не в последния час на сесията на американосите,през азитската ми се струва,че ще е добре за къси евр/долари
Щъ ги търся там някъде
Успех на всичкото търговец
пп
Анон,добър канал за информация имаш.Половин час по-късно прочетох първите информации официално (тва за сутринта )
Ха ха ха ПрЮвет ,както казваше вълка от Ну ПОГОДИ Тъпака си е тъпак
А аз Ви драскам от Швейцарските Алпи Ехооооо Фундаментоооо
Аз си мислех, че ще изпълзиш от дупката си, ама ти се показа от върховете. Браво, браво!
Виж какво съм купил кога ,от къде ,какво съм продал кога ,и до къде и се скрий ако имаш капка срам Ехооооо Айларипиии
Цял ден ми е работа да ти чета постовете и най-вече търговиите. Имам си специален тефтер-лексикон за теб - записвам всичко и го следвам.
Ами ще записваш ами като си каун Кой ще се лищи от 600 пипа бе тъпак само аз мога, щото знам как да си ги изкарам на твой гръп 10 кратноповече Фундаменто
А така, тъпако, много ми харесва да те изкарвам от блажената ти простота, та да лъсне твоята вътрешна. Пиши, пиши..... и търгувай напук на мен. Скоро ще ти измисля стратегия на която да противопоставиш твоя безкраен умствен капацитет.
Ха ха ха ПрЮвет ,както казваше вълка от Ну ПОГОДИ Тъпака си е тъпак
А аз Ви драскам от Швейцарските Алпи Ехооооо Фундаментоооо
Аз си мислех, че ще изпълзиш от дупката си, ама ти се показа от върховете. Браво, браво!
Виж какво съм купил кога ,от къде ,какво съм продал кога ,и до къде и се скрий ако имаш капка срам Ехооооо Айларипиии
Цял ден ми е работа да ти чета постовете и най-вече търговиите. Имам си специален тефтер-лексикон за теб - записвам всичко и го следвам.
Ами ще записваш ами като си каун Кой ще се лищи от 600 пипа бе тъпак само аз мога, щото знам как да си ги изкарам на твой гръп 10 кратноповече Фундаменто
Anon, поздрави Днешните ти постовете и тези от по първи петли особено за мен поне бяха изключително полезни, макар че ги отиграх интрадей. Текущо останах с късо гепи 137.64 и късо влечуго 8789. На гепито ще се оглеждам за ревърс, при затварянето на DOW. Влечугото да видим, е там си е битка техника фундамент Успех
Внимавай при гепито. Аз там още съм приоритетно дълги. Ама не като тъпака, дето пропусна 600 пипа. Аз си отиграх 141, затворих и сега пак удължавам, някъде от 136-137. Основанието ми е - разпродажби при влечугото.
Успех.
Anon, поздрави Днешните ти постовете и тези от по първи петли особено за мен поне бяха изключително полезни, макар че ги отиграх интрадей. Текущо останах с късо гепи 137.64 и късо влечуго 8789. На гепито ще се оглеждам за ревърс, при затварянето на DOW. Влечугото да видим, е там си е битка техника фундамент Успех
Внимавай при гепито. Аз там още съм приоритетно дълги. Ама не като тъпака, дето пропусна 600 пипа. Аз си отиграх 141, затворих и сега пак удължавам, някъде от 136-137. Основанието ми е - разпродажби при влечугото.
Успех.
Коментар