Тъкмо купих долари преди 2-3 седмици, мислех че ще се качва още, той пък взе да пада супер много пустия му долар. Сега какво да правя, да ги продавам ли, да чакам ли? Някой с идеи в по далечен план какво ще става?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqtandem пазара се предвижда най-ве4е с фундамент и психология
не казвам че ТА нищо не струва,но рибоци като тебе които
използват само него са си прочетена книга за играчите с по голям ресурс
логическото мислене не се отдава на всеки
и затова е създаден техническия анализ
Коментар
-
Поздравявам всички колеги с тази песен и не особенно някои
http://www.youtube.com/watch?v=6Nsy1Z4y2vE
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqtandem пазара се предвижда най-ве4е с фундамент и психология
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
tandem пазара се предвижда най-ве4е с фундамент и психология
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от tandemАма моля Ви се кажете му на долу пишещия ,че нямам нужда от неговите стратегии бе
Напротив той има май нужда от моите, ама аз не се натрапвам на никого и не във всички темиСори
Да аз АПЕЛИРАХ някой да се Самосезира за тъпащините на този болен Колега
Ти му беше май от защитниците другарю Дружинен РщководителСрам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemАма моля Ви се кажете му на долу пишещия ,че нямам нужда от неговите стратегии бе
Напротив той има май нужда от моите, ама аз не се натрапвам на никого и не във всички темиСори
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemСлущайте Анончо Фундаменто и ще видите келепир на куково лятоЛалалджия
Лека и успешна вечер от менЩях да ви поздравя с една песен ама се отказвам ,той Анон Фундаменто ще Ви забавлява добре
Ехооо
_
Знам си аз, че трябва да ти подготвя една стратегия за следващите 3-4 месеца. Ще взема да ти я пратя на ЛС и после ще ме разнасяш из всички теми.
Коментар
-
anon6706 да, наясно съм с цитатите на ЛС в темата. Пошегувах се добронамерено просто.
Към теб имам обещание което не съм забравил, както знаеш ще го направя с алтернативен на ЛС начин.
Почитания !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от anon6706Тъпако, що не постнеш някой ЛС от мен? Кажи бе, тъпако? Щото нямаш.... щото съм те усетил от месеци що за стока си.Сега ще те изнудя да почерпиш
Поздрави !
Поздрави и от мен.
П.П. Няма ли да озонираме скоро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от tandemСлущайте Анончо Фундаменто и ще видите келепир на куково лятоЛалалджия
Лека и успешна вечер от менЩях да ви поздравя с една песен ама се отказвам ,той Анон Фундаменто ще Ви забавлява добре
Ехооо
_
ЖалкоТи си пич който се усеща ,макар и късно ,и си ТЕХНИЧАР да не забравяме все пак
Ама този ПЛАТЕН Лалалджия без него моляУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Тъпако, що не постнеш някой ЛС от мен? Кажи бе, тъпако? Щото нямаш.... щото съм те усетил от месеци що за стока си.Сега ще те изнудя да почерпиш
Поздрави !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
Коментар