IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъкмо купих долари преди 2-3 седмици, мислех че ще се качва още, той пък взе да пада супер много пустия му долар. Сега какво да правя, да ги продавам ли, да чакам ли? Някой с идеи в по далечен план какво ще става?

Коментар

• Евр/долар скъсявам от тези нива.Близък стоп.Цел-на първо време 40-50 пипа,ако ги видя пиповете,ще мисля втора цел

Успех на всички които търгуват!
      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от tandem
        Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
        tandem пазара се предвижда най-ве4е с фундамент и психология
        не казвам че ТА нищо не струва,но рибоци като тебе които
        използват само него са си прочетена книга за играчите с по голям ресурс
        Вярно е колега ,но всички не можем да бъдем подготвени като теб ,и затова се опитваме да се справяме кой както намери за добре . Успех
        вярно е
        логическото мислене не се отдава на всеки
        и затова е създаден техническия анализ

Коментар

• Поздравявам всички колеги с тази песен и не особенно някои

http://www.youtube.com/watch?v=6Nsy1Z4y2vE

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
            Вярно е колега ,но всички не можем да бъдем подготвени като теб ,и затова се опитваме да се справяме кой както намери за добре . Успех

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Ама моля Ви се кажете му на долу пишещия ,че нямам нужда от неговите стратегии бе

Напротив той има май нужда от моите, ама аз не се натрапвам на никого и не във всички теми Сори
                Много ти е къса паметта. Кой разнасяше скоро подписка из няколко теми за наказание на един член от форума? Кажи бе - тъпако-отряден ръководител? Ти си като вирус - пробваш се и ако имунният отговор е слаб се загнездваш.
                Лелеле ти съвсем си изпращял

Да аз АПЕЛИРАХ някой да се Самосезира за тъпащините на този болен Колега

Ти му беше май от защитниците другарю Дружинен Рщководител Срам

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                  Ама моля Ви се кажете му на долу пишещия ,че нямам нужда от неговите стратегии бе

Напротив той има май нужда от моите, ама аз не се натрапвам на никого и не във всички теми Сори
                  Много ти е къса паметта. Кой разнасяше скоро подписка из няколко теми за наказание на един член от форума? Кажи бе - тъпако-отряден ръководител? Ти си като вирус - пробваш се и ако имунният отговор е слаб се загнездваш.

Коментар

• Ама моля Ви се кажете му на долу пишещия ,че нямам нужда от неговите стратегии бе

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                      Слущайте Анончо Фундаменто и ще видите келепир на куково лято Лалалджия

Лека и успешна вечер от мен Щях да ви поздравя с една песен ама се отказвам ,той Анон Фундаменто ще Ви забавлява добре Ехооо _
                      Ей това ти е грешката на теб или по-скоро възможностите - ти СЛУШАШ, не мислиш, защото не можеш и ти е останало едно ГОЛО СЛУШАНЕ. После, като ти се обърка сделката от слушането, почваш с леката си ирония.
                      Знам си аз, че трябва да ти подготвя една стратегия за следващите 3-4 месеца. Ще взема да ти я пратя на ЛС и после ще ме разнасяш из всички теми.

Коментар

• Незнам, но на моменти е голямо шоу. Кой крив кой прав, но всеки път при спор езика ееее... красота

Коментар

• anon6706 да, наясно съм с цитатите на ЛС в темата. Пошегувах се добронамерено просто.

Към теб имам обещание което не съм забравил, както знаеш ще го направя с алтернативен на ЛС начин.

Почитания !
                          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                            Първоначално изпратено от anon6706
                            Тъпако, що не постнеш някой ЛС от мен? Кажи бе, тъпако? Щото нямаш.... щото съм те усетил от месеци що за стока си.
                            Аз като се замисля, и аз нямам от теб Сега ще те изнудя да почерпиш

Поздрави !
                            E-Bat-Sedefcho, може и да не си чел простотиите на тъпака, но той по едно време взе да цитира ЛС по форума. Толкова мерзко нещо не бях виждал. Случвало ми се е да преживея подобно нещо в живота си и затова не понасям повече тъпака и подобните му.
                            Поздрави и от мен.
                            П.П. Няма ли да озонираме скоро?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Слущайте Анончо Фундаменто и ще видите келепир на куково лято Лалалджия

Лека и успешна вечер от мен Щях да ви поздравя с една песен ама се отказвам ,той Анон Фундаменто ще Ви забавлява добре Ехооо _
                              тандем - говореше за мен,а виж при теб какво прозира в момента ?

Жалко
                              С теб се изяснихме пред всички Ти си пич който се усеща ,макар и късно ,и си ТЕХНИЧАР да не забравяме все пак

Ама този ПЛАТЕН Лалалджия без него моля Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Тъпако, що не постнеш някой ЛС от мен? Кажи бе, тъпако? Щото нямаш.... щото съм те усетил от месеци що за стока си.
                                Аз като се замисля, и аз нямам от теб Сега ще те изнудя да почерпиш

Поздрави !
                                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Working...
                                X