IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
    kritelin -eee де си бре ? Да ти дърпам ушите аз на тебе Имаш да черпиш една чуждестранна бира да знайш.

П.П Темата във форума със всеки изминал ден си вдига нивото

Поздрави и успех на спекулантите !
    :lol: Има ли измама E-бат-седефчо :lol:
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• kritelin -eee де си бре ? Да ти дърпам ушите аз на тебе Имаш да черпиш една чуждестранна бира да знайш.

П.П Темата във форума със всеки изминал ден си вдига нивото

Поздрави и успех на спекулантите !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
        Заслужаваше си чакането на пробива на 1,4387 егати късмета че го спрях на 4314 е виках да се махам ама пак къси ще гоня трябва да си изпълни плана за още 160-70 пипа. Ха с близък стоп разбира се
        Ами да сел от 1,4355 спряни на 1,4260. Тотала за днес над 400 пипоня :lol: :lol: :lol:
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
          mislia ,che momenta na big mamma short w eurusd nazria!
          idealno niwo za kusa e 4470/80, wajno e daily close estestweno, na az weche potriwam samodowolno ruce
          imam kusa ot 4611 i shte dobawia na 4470/80, ta da widim!
          haide shte wi pratia kartichka ot alpite
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Заслужаваше си чакането на пробива на 1,4387 егати късмета че го спрях на 4314 е виках да се махам ама пак къси ще гоня трябва да си изпълни плана за още 160-70 пипа. Ха с близък стоп разбира се
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Айде да ви е честита новата корелация Дау нагоре -евро на долу (макар че може да е само някакво временно съвпадение )

Коментар

• Колеги, бихте ли казали как точно ще работят пазарите от затварянето утре, 19 декември до първата нормална работна седмица догодина?

Коментар

• momcheta, tuka w niakakwi bezsmisleni sporowe i driazgi propuskate sushtestwenoto

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от rozova pantera
                    Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                    пантера долара няма да стигне до 1,6 щото ве4е и най-смотаните(като теб)
                    усетиха посоката,следователно ще шортват долара
                    тва хиените го знаят и ще направят обратно движение
                    само 4е не знам точно кога
                    ami ako na amerikancite im trqbwa slab dolar, kakwo sledwa, moje bi swalqne na lihwata (koeto e veche fakt?) nali ? hahaha
                    ако им трябваше слаб долар нямаше да допуснат първона4алното възходящо движение,тва в момента са просто спекулации

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                      пантера долара няма да стигне до 1,6 щото ве4е и най-смотаните(като теб)
                      усетиха посоката,следователно ще шортват долара
                      тва хиените го знаят и ще направят обратно движение
                      само 4е не знам точно кога
                      ami ako na amerikancite im trqbwa slab dolar, kakwo sledwa, moje bi swalqne na lihwata (koeto e veche fakt?) nali ? hahaha

Коментар

• mislia ,che momenta na big mamma short w eurusd nazria!
                        idealno niwo za kusa e 4470/80, wajno e daily close estestweno, na az weche potriwam samodowolno ruce
                        imam kusa ot 4611 i shte dobawia na 4470/80, ta da widim!

Коментар

• GRESHKA: CORRECT VERSION: NA DNEVNA KARTA

Коментар

• ON 1 HOUR CHART NIAKOI VIJDA LI "THREE WHITE SOLDIERS" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                              Канадеца господа канадеца :lol: :lol: :lol: :lol:
                              Докато се занимавах с този идиот канадеца за 28 пипа изпуснах златно движение при долара. Пълна баламуда съм станал. Спирам за днес не върви както трябва :lol: :lol: :lol:
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Швейцарския балон дали може да го изтърбушат до 1.15++ в началото на другата седмица

Коментар

Working...
                                X