IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Канадеца господа канадеца :lol: :lol: :lol: :lol:
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
      Първоначално изпратено от guantanamo
      ...Откакто чета темата съм забелазъл,че винаги има някой е в крак с това което се случва на пазара.Нооо,е в крак за кратко време.Няколко дни всичко е ок и изведнъж всичко не е ок Брак след брак или влеза в нормалната ситуация за един добер трейдър-малко над 50-60% от сделките му да са успешни ...
      Принципно наблюденията ти са верни, но изводите ти не са, защото не си опознал основата на този феномен за циклите на успеха и неуспеха.
      Тъй като огромен процент от "трейдърите" не могат да направят коректен анализ, нито технически, камо ли пък фундаментален, то всичко при тях е пълен късмет. Ако всеки път слагат стопове, то в кратък период от време ще се нулират, защото като няма читав анализ, няма и читав стоп. Макар и парадоксално, ги спасява факта, че не слагат стопове, което при суинговата природа на форекса ги крепи известно време докато не дойде Тренда.
      Но истинския проблем е че всички обичат големите графики и дългосрочните прогнози. Ако случайно познаят, то имат няколко месеца успешен цикъл, защото всеки трейд им е в посоката на дългосрочното очакване. Като сгрешат - следва цикъл само от грешни трейдове. Примери колкото искаш - и в момента има сума ти и трейдъри, които вече са се подготвили по големите чартове за паритет и скъп долар и съответно както и да го сучат, все ще селват. Смешната теория на Елиът много допринася за тая глупост, защото на практика тя самата ( или поне некоректната й употреба от всички тук) представлява безсмислено "Прогнозиране на фигури в бъдещето" ( термин на Форексов).
      Йените ми ще бъдат стопирани (ако) на 90.16 с малък профит. Вярно е че не се развиват точно както очаквах, което се дължи на простотията ми да имам конкретни очаквания.:-)
      Masagor, нямам промяна от това което писах сутринта, че е за бай над 1.561 или над подкрепата 1.5120. Нямам идея каква точно корективна фигура ще направи под 1.5720 и няма и как да имам.
      ПП.
      Винаги една ситуация на определен фрейм има само едно,единствено коректно техническо отиграване и тук и дума не може да става за различни интерпретации или различни "технически теории". Например моята къса е некоректна спрямо всички фреймове над 30 мин, но може и да излезе, което обаче няма да я обърне в правилна, а просто в печеливша. Стопа й е вече на 1.4690 и е с ревърс за 1.4822. Това е обяснението на факта, че на коко и нему подобни винаги критикувам печеливши, но неправилни позиции, а не губещите. Губещите ги е изкритикувал самия пазар.
      Успех и късмет на всички, отивам да фиркам любимото узо.
      ----------------------------
      Berbo count: still 6 and waiting...
      We'll Keep the Red Flags Flying High
      Брато ти ли си новото гуру на форума Звучиш прекалено назидателно и чак даскалско.Кажи сега как определи,че всички тук използват теорията на Елиът некоректно и как ще докажеш,че винаги има само едно технически обосновано отиграване ?

Коментар

• Първоначално изпратено от extreme
        Първоначално изпратено от Хирурга
        Флагче или триъгълник ни гласи евро долар. Не знам но засега отиграх перфектно флагчето около 100 пипоня. Ще качам потвърждаване и пробив на 1,4720 за да отиграя нови 200 пипоня. За сега смятам малко преди 1,50 да вляза за къса. :lol: :lol: ДРУГИ МНЕНИЯ :lol: :lol: :lol:
        Поздравления докторе Като по учебник 100 пипа
        Бях занагоре на чаках знак или пробив а той си доиде занадолу. Успех на всички и профитна
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
          Флагче или триъгълник ни гласи евро долар. Не знам но засега отиграх перфектно флагчето около 100 пипоня. Ще качам потвърждаване и пробив на 1,4720 за да отиграя нови 200 пипоня. За сега смятам малко преди 1,50 да вляза за къса. :lol: :lol: ДРУГИ МНЕНИЯ :lol: :lol: :lol:
          Поздравления докторе Като по учебник 100 пипа

Коментар

• Re: ...

Само с линиики се търгува най-добре за тези които се забавляваха снощи ето им още 120 пипа към днешната печалба досега която не беше хич малка. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
            Който ме слуша фалира.

Коментар

Първоначално изпратено от rozova pantera
              Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
              ти изобщо знаеш ли що е опшън бе моми4е
              Ti kak mislish, ima li nujda edna rozava pantera da znae shto e opshan ? ha haha
              пантера долара няма да стигне до 1,6 щото ве4е и най-смотаните(като теб)
              усетиха посоката,следователно ще шортват долара
              тва хиените го знаят и ще направят обратно движение
              само 4е не знам точно кога

Коментар

Ti kak mislish, ima li nujda edna rozova pantera da znae shto e opshan ? ha haha

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                  ...Откакто чета темата съм забелазъл,че винаги има някой е в крак с това което се случва на пазара.Нооо,е в крак за кратко време.Няколко дни всичко е ок и изведнъж всичко не е ок Брак след брак или влеза в нормалната ситуация за един добер трейдър-малко над 50-60% от сделките му да са успешни ...
                  Принципно наблюденията ти са верни, но изводите ти не са, защото не си опознал основата на този феномен за циклите на успеха и неуспеха.
                  Тъй като огромен процент от "трейдърите" не могат да направят коректен анализ, нито технически, камо ли пък фундаментален, то всичко при тях е пълен късмет. Ако всеки път слагат стопове, то в кратък период от време ще се нулират, защото като няма читав анализ, няма и читав стоп. Макар и парадоксално, ги спасява факта, че не слагат стопове, което при суинговата природа на форекса ги крепи известно време докато не дойде Тренда.
                  Но истинския проблем е че всички обичат големите графики и дългосрочните прогнози. Ако случайно познаят, то имат няколко месеца успешен цикъл, защото всеки трейд им е в посоката на дългосрочното очакване. Като сгрешат - следва цикъл само от грешни трейдове. Примери колкото искаш - и в момента има сума ти и трейдъри, които вече са се подготвили по големите чартове за паритет и скъп долар и съответно както и да го сучат, все ще селват. Смешната теория на Елиът много допринася за тая глупост, защото на практика тя самата ( или поне некоректната й употреба от всички тук) представлява безсмислено "Прогнозиране на фигури в бъдещето" ( термин на Форексов).
                  Йените ми ще бъдат стопирани (ако) на 90.16 с малък профит. Вярно е че не се развиват точно както очаквах, което се дължи на простотията ми да имам конкретни очаквания.:-)
                  Masagor, нямам промяна от това което писах сутринта, че е за бай над 1.561 или над подкрепата 1.5120. Нямам идея каква точно корективна фигура ще направи под 1.5720 и няма и как да имам.
                  ПП.
                  Винаги една ситуация на определен фрейм има само едно,единствено коректно техническо отиграване и тук и дума не може да става за различни интерпретации или различни "технически теории". Например моята къса е некоректна спрямо всички фреймове над 30 мин, но може и да излезе, което обаче няма да я обърне в правилна, а просто в печеливша. Стопа й е вече на 1.4690 и е с ревърс за 1.4822. Това е обяснението на факта, че на коко и нему подобни винаги критикувам печеливши, но неправилни позиции, а не губещите. Губещите ги е изкритикувал самия пазар.
                  Успех и късмет на всички, отивам да фиркам любимото узо.

Коментар

Първоначално изпратено от rozova pantera
                    Първоначално изпратено от ManUtd
                    не знам кога някой хора ще се усетят най ве4е 4е техни4еския анализ е глупост
                    Злоблив, я бягай в някой тийн чат да си пишеш 4-ките. :-)
                    аз ще си продължава с 4етворките ти си продължавай с триъгълниците
                    техничарю
                    Zlobaria, nqma li da pochnesh i sas 6-ticite, shtom dolara dobliji do 1,6 za ewro ? hahaha
                    Asen kakwo kazwa, ima li pari wyw op6an-ite?, hahaha
                    Dali ne e modificiral kym ZERO forex-akaunta? hahaha

Коментар

Първоначално изпратено от ManUtd
                      не знам кога някой хора ще се усетят най ве4е 4е техни4еския анализ е глупост
                      Злоблив, я бягай в някой тийн чат да си пишеш 4-ките. :-)
                      аз ще си продължава с 4етворките ти си продължавай с триъгълниците
                      техничарю
                      Zlobaria, nqma li da pochnesh i sas 6-ticite, shtom dolara dobliji do 1,6 za ewro ? hahaha
                      Asen kakwo kazwa, ima li pari wyw op6an-ite?, hahaha
                      Dali ne e modificiral kym ZERO forex-akaunta? hahaha

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Очаквах точно този отговор.играх ги така и на предишния връх и на по долния и на по по долния и навсякъде ми взе стоповете.хубавото е че бях благоразумен да ги дърпам на 0 На този връх обче не селнах.
                        защото нямам никъкви сигнали.ще гледам как се държи това фибо нивона 1.4610.и ако е фалшив пробивът му пак ще го провам.

успех
                        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Флагче или триъгълник ни гласи евро долар. Не знам но засега отиграх перфектно флагчето около 100 пипоня. Ще качам потвърждаване и пробив на 1,4720 за да отиграя нови 200 пипоня. За сега смятам малко преди 1,50 да вляза за къса. :lol: :lol: ДРУГИ МНЕНИЯ :lol: :lol: :lol:
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
                            мисля че на някой му е било ясно все пак какво става при евро долар...
                            Възможно е,но едва ли човека е спечелил толкова много от добрите си прогнози за евр/долар,щото пък за йената ситуацията придоби друга картина и става ситуация-танто за кукуригу
                            Аз се радвам че има на някой на който му е ясно ситуацията.Щото наблюданията ми са,че на повечето играчи с голям опит в момемнта пазар не им е ясен и не отиграват движенията допреди нещо да се промени в картинката.Нооо,както става ясно,има и изключения и ManUtd е сред тях.Браво на него.

пп
                            Откакто чета темата съм забелазъл,че винаги има някой е в крак с това което се случва на пазара.Нооо,е в крак за кратко време.Няколко дни всичко е ок и изведнъж всичко не е ок Брак след брак или влеза в нормалната ситуация за един добер трейдър-малко над 50-60% от сделките му да са успешни

Пазарите са трудно предвидими и човек трябва да знае кога да спре и да си вземе почивка
                            Всеки си има дните и часовете на слава,нооо,всеки си има и дните и часовете за.......

Аз мисля,че на някой едни движения по им импонират от други.Аз имам по-печеливши сделки когато скъсявам евр/долар или когато удължавам дау джоунс.
                            Сигурни други има наобртано.

Въпроса е,че човек явно се настройва някакси вътрешно от по отрано и когато пазара е еди си какъв,е по вероятно да печели,а когато пазара е еди си какъв е по вероятно да губи.

Тея вътрешни настройки трудно се променят и по-добре да не се опитва човек да ги променя,щото пазара лено се обръща и в един момемнт отново ни е по-познат и отново се правят кинти

При някой хора, когато ходи нагоре една двойка или инструмент по лесно печелят,при някой е обратното.

Няма хора които да печелят винаги.Няма и хора които да губят винаги

Важното е човек да преценя кога пазара му е сравнително по-удобен или познат,или логичен или квото там ви хареса и тогава да го отиграва.

ппп
                            изненадите продължават

DUBLIN, Dec 18 (Reuters) - Ireland's gross domestic product
                            (GDP) surprised with growth of 1.2 percent in the third quarter,
                            showing the economy emerging briefly from a recession.
                            Year-on-year the economy grew 0.1 percent compared to
                            analysts' expectations of a 1.9 percent slump.

пппп
                            Чао до другата седмица.По ми е готино само да чета,без да бълвам глупости
                            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• oburnete wnimanie na kabela!
                              probiwa si trend liniikata w momenta i ochakwam da se gmurne. Wajno e obache da imame close na 1h chas pone za da potwurdi probiwa.
                              ManUtd, kak go wijdash kabela ?
                              Blagodaria
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                                би ли обяснил защо се измъкна от дългата на около 1.47 ако не се лъжа.как го определи това ниво за прибиране и от колко ти е късата.ще ми бъде интересно.може и на лично ако ти е по удобно.

Ами днес бе много коректно технически движението, сутринта тества трендлинята при 1.4331, но аз влязох по-късно за да мога да стопирам по-близо. Възходящият канал беше проектиран при 1.4736, а 200 SMA на дневна беше 1.4709. Сложих лимита и под двете, за да има по-голям шанс да го закачи.
                                Практически над 1.3880 няма пазарен резистънс чак до 1.4860-4950 зоната, така че единственото което може да се ползва е самата скорост на тренда.
                                Както виждаш, няма нищо мистично и всичко е от просто, по-просто.
                                Късата, както писах и на Limubai е всъщност технически грешна, защото тренда си е жив и здрав и подкрепен при 1.45, но реших да пробвам.

Коментар

Working...
                                X