IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проба за дълго Паунд/Йена 134.00 Стопа на 133.65

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Бой по CHF......в понеделник 1,17.....днес 1,04....утре 1,15+
      Стига с тази емоция. Да не стане - утре - 1.01, в понеделник - 0.95.
      Успех.

Коментар

• Бой по CHF......в понеделник 1,17.....днес 1,04....утре 1,15+

Коментар

• Май пазарните сили започнаха да осъзнават, че ако Япония интервенира йени, то срещу тях ще купува долари и само долари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
            Първата корекция на СЕДЕМ дневния Е/$ "тренд" е факт.
            От тук накъде колеги?
            ----
            Честито на спечелилите !
            Нека видим дали е "корекция". На мен ми намирисва на друго.
            Наистина - честито на спечелилите. Аз не пинах и пип от това движение, дори загубих.

П.П. Но от сегашното - вече печеля.

Коментар

• Първата корекция на СЕДЕМ дневния Е/$ "тренд" е факт.
              От тук накъде колеги?
              ----
              Честито на спечелилите !

Коментар

• Пазарът в момента прилича на девойка, която е попаднала погрешка на мъжко парти. Мъжете са централните банкери и са я хванали на 4-5 пози от Кама Сутра едновременно. Единият занулява лихви, другият ги е занулил от години, третият щял да ги занулява, четвъртият пък нещо дори не искал да ги сваля и най-интересното - появи се и младеж, който щял да интервенира в нея/Пазара с малката си "йена". От ужас, направо са му се събрали очите и другите части на тялото на девойчето, ама горките купонджии не знаят, че тази девойка е болна от много заразна венерическа болест. Колкото по-я "таковат", толкова по-дълго ще се лекуват после..... ако оживеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Първоначално изпратено от Хирурга
                  Първоначално изпратено от anon6706
                  Олелее, днес сте се скъсали от постове. На пазарите няма ликвидност, но във форумите ДА. Ако някой ме е коментирал да си казва!
                  Няма да се плашите, трендът е надолу, но на мен ми гръмнаха 2 стопчета при евро/долар и канадец, ама така е - като се пробвам да гоня вятъра.
                  За мен все още сме в низходящ тренд, е, наистина тези 20 фигури направо убиха всичко детско в мен. Явно Коледното рали се състоя при евро/долар, вместо на борсите.
                  Успех и едно музикално поздравче - малко е минорно...

Tom Waits - Tom Traubert's Blues - 1977
                  http://www.youtube.com/watch?v=9Zmqb...eature=related
                  Каде да прочета за тези фигури. Аз например днес гепих 2 Триъгелник при първия спад и флагчета при втория. Вярно че не ги разбирам много много но ги ловя. А това е по важното :lol:
                  Туй май не е за мен.
                  :lol: :lol: :lol: :lol: А да знаеш колко е часа :lol: :lol: :lol: :lol:
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                    Първоначално изпратено от anon6706
                    Олелее, днес сте се скъсали от постове. На пазарите няма ликвидност, но във форумите ДА. Ако някой ме е коментирал да си казва!
                    Няма да се плашите, трендът е надолу, но на мен ми гръмнаха 2 стопчета при евро/долар и канадец, ама така е - като се пробвам да гоня вятъра.
                    За мен все още сме в низходящ тренд, е, наистина тези 20 фигури направо убиха всичко детско в мен. Явно Коледното рали се състоя при евро/долар, вместо на борсите.

Каде да прочета за тези фигури. Аз например днес гепих 2 Триъгелник при първия спад и флагчета при втория. Вярно че не ги разбирам много много но ги ловя. А това е по важното :lol:
                    Туй май не е за мен.

Коментар

• Ако някой играе USD/ZAR - в момента разпродават EUR/ZAR и това докара USD/ZAR в долната част на рейнджа. Може да се пробват дълги с добър Р/Р, макар и слабостта на долара да крие рискове от пробив.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                          хирурга, каква измама имаш в предвид............не съм в час днес.
                          Писах ти на лично :lol:
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Олелее, днес сте се скъсали от постове. На пазарите няма ликвидност, но във форумите ДА. Ако някой ме е коментирал да си казва!

Коментар

• хирурга, каква измама имаш в предвид............не съм в час днес.
                              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Хирурга

Братушките купиха еврата , че и май изгаснаха много кофти- язък.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X