IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хирурга
    Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
    Добър вечер!

Според вас еур/ауд може ли да отиде до 2.01хх ? Или само на мен така ми излгежда ?
    Ако не пробие 2,1040 Да дажи и 1,70-80 :lol: AKO
    syglasen sum euraud pone 30 figuri nadolu
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• доларът се очерта каро балонище

Коментар

• Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
        Добър вечер!

Според вас еур/ауд може ли да отиде до 2.01хх ? Или само на мен така ми излгежда ?
        Ако не пробие 2,1040 Да дажи и 1,70-80 :lol: AKO
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Докторе, аз ги виждам така нещата средносрочно:

eurgbp - надолу с цел 600 пипа
          eurjpy надолу с цел 30 фигури
          gbpusd надолу къси идеално от 5120 (ако върне) с цели 10 фигури.
          usdcad -надолу с цел 6 фигури.
          eurusd -надолу с цел паритет
          ако ги хвана тежи движения ще се пенсионирам предсрочно, но надали
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Добър вечер!

Коментар

• Ха да видим сега дали ще ми се отвори къмсмета да позная движението. Отваряме с гап 50-60 пипа надолу. Слизаме още толкова и оттам забравяме за късите поне до 1,48-50-60-70 :lol: :lol: :lol:
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• До 1,4142 съм лонг.После е трудно.Не зная от къде да у шорта, но стопа е на 1,4750.

Коментар

• Много добра статия, Креш!
                  * think positive * think simple * think big *
                  * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• малко информация за размишление:
                    http://money.ibox.bg/comment/id_1492541610

Коментар

• Според мен, EUR/USD ще се движи до края на 2009 в рейндж - 1.20-1.40, като в началото на годината ще гравитира по-скоро към горните нива, след първоначално леко отместване надолу и втората половина на годината - в долния край на обхвата предимно, но само до там. Основанията за това са ми, че има достатъчно фактори американците да не искат прекалено скъп долар толкова бързо. Тъй като това ще попречи на възстановяването на икономиката им. Те затова са и предприетите мерки в тази насока - нулевите лихвени нива и компенсаторното изсипване на реални пари за частично поне наваксване на пуснатите с голям ливеридж виртуални у тях и по света за поддръжка на дъргогодишния бурен растеж на реални блага - стоки и услуги. От друга страна , Европа и другите развити страни също искат да не са последни в това състезание - и те ще гледат всячески да парират прекаленото поскъпване на собствените си валути. По същите причини. И след предприемането на сходни средства. В това състезание лек превес ще има най-силния - естествено САЩ. Но общо взето въпреки лекото предимство, което ще получат като позициониране , в това глобално състезание, при което като цяло ще нарастне общата парична маса на всички в света, ще се получи едно относително консенсусно равновесие. Това ще даде необходимата устойчивост във втората половина на 2009, на която евентулно да се опре началото на възстановителния процес. И той ще започне забележително едновременно, като с магическа пръчка в целия свят. Но при развиващите се пазари темповете ще са по-високи. Защото там от една страна оттеглянето бе силно, а от друга - потенциала за растеж по дефолт е по-висок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        EUR/USD - Дати: http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

Ако сме на дълги бих внимавал около 1.4160, за къси мисля, че приключихме (поне аз), щом няма пробив под сегашното дъно.
                        E именно де, и аз от тия съображения дето си ги споделил (и за двете посоки) се водя. Но все пак има възможност за още изклащане надолу, тъй като го виждам като все още незавършено докрай движение, преди да поеме пак нагоре.

Коментар

• EUR/USD - Дати: http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

Ако сме на дълги бих внимавал около 1.4160, за къси мисля, че приключихме (поне аз), щом няма пробив под сегашното дъно.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• не мисля, че 1.3750 ще го спре.

По ми се привиждат нива от 1.32-1.33 , където е 20МА.

Момента е много тегав. еврото е безумно скъпо спрямо останалите валути - паунд ,сек,нок , австралиец. При половината кросове има признаци за върхове.

Според мен пътя е надолу. Но пк изненадата винаги е налице - определено не очаквах 10 фигури нагоре от прогнозата ми за 1.38

От потрес не успах да скъся на 200МА , където се спря

Първоначално изпратено от pana_bg
                            Пичове, какво ще кажете за следната стратегия за тоя тегав понеделник:
                            Влизане - sell EUR/USD - 1.3910, limit - 1.3750, stop - 1.3925, if done - buy double, stop - 1.3910, limit - 1.4150 ?

Коментар

• http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10405
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Пичове, какво ще кажете за следната стратегия за тоя тегав понеделник:
                                Влизане - sell EUR/USD - 1.3910, limit - 1.3750, stop - 1.3925, if done - buy double, stop - 1.3910, limit - 1.4150 ?

Коментар

Working...
                                X