IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    Честито ,отличен резултат!Би ли споделил разсъжденията си за нивата на вход и изход от позицията и къде ти беше стопа?Успех ти желая!
    Мерси, има ги по назад в коментарите, обсъждах ги със Сандо. Нищо интересно, ти имаш славата на добър анализатор, даже и в класациите за съфорумец те мярнах :-), така че едва ли ще има нещо ново за теб.
    Първоначално изпратено от VDB
    ManUtd
    Браво, мен снощи ме домързя да го цитирам))
    Мерси, да ти кажа отне ми 30-на минути, ама днес нали е дей-оф.:-)
    Първоначално изпратено от Josif
    бравос за аналитичния поглед на ситуацията...
    Шалом Йосифе, Йехова те е надарил със разум :-)
    ----------------------------
    Berbo count: still 6 and waiting...
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
      И още нещо, текущата разметка е Вариант/версия 3, така че има още две, които са на скамейката, готови да влязат в битка, ако тая скъса някой мускул.
      :-)
      Продължавай да го четеш, даже и ти си брой от време на време.:-)
      от написаното в този пост разбирам едно ,че на базата на Елиот анализа и то поднесено от един добър вълновик ,а именно Д.Возной всеки трейдър който го е ползвал е изтървл около 20 фигури + някаква доза загуби в зависимост от личната си интерпретация...ЖАЛКО.Аз съм също така от хората които мислят че вълновия анализ е неприложим на форекс пазара поради своята многовариантност и липсата на възможноста човек да оцени риска при влизане в позиция ,което за мен е най-важното при търговията на този изключително ликвиден и суингов пазар.

бравос за аналитичния поглед на ситуацията...

Коментар

• ManUtd
        Браво, мен снощи ме домързя да го цитирам))

Коментар

Привет бойци,
          Изпълнен ми е лимита на 1.3846 с което късата от 1.4604 донесе 758 пипа. С онези 304 от дългата до 1.47 станаха 1062 пипа от реверсъла в четвъртък. Благодаря си на късмета и ви пожелавам и на вас подобен.:-)
          Честито ,отличен резултат!Би ли споделил разсъжденията си за нивата на вход и изход от позицията и къде ти беше стопа?Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
            Абе идеята ми е друга ама хайде. Загледаи се внимателно в картинката и ми кажи какво виждаш.
            Ти не заслужаваш детайлен отговор, но за другите, които не пишат, а само четат:
            Така, на всеки е ясно, че това е поредното смешно броене на Дмитрий. Преди всичко трябва да знаеш, че той написа книга върху Теорията(специално за Форекс), вкара доста нови структурни интерпретации и иновации, има десетгодишен стаж и въобще е голяма работа във Вълновия анализ. Само че много от нула е пак нула, ако схващаш какво имам предвид.
            Последният импулс в евро/долар е емблематично онагледяване на какво причинява Вълновия анализ, даже на тези които го прилагат коректно.
            За да добиеш представа съм ти качил прогнозните му графики от 9 Декември насам - курс 1.2870., с кратки коментари, че сам едва ли схващаш броенето.:-)
            9.12. Броим 4-та корективна над 1.2330 и чакаме силна 5-та надолу под 1.20. 4-тата свършва ей сега след малко-под 1.3080.
            http://prikachi.com/files/503159X.gif

10.12. 4-тата свърши на 1.3010 и вече падаме силно надолу за под 1.20.
            http://prikachi.com/files/503160l.gif

11.12. Качи още малко до 1.3160, но вече наистина свърши и сме в силен даун за под 1.20.
            http://prikachi.com/files/503161k.gif

12.12. Мамка му, качи още малко до 1.34, но все още е 4-та и вече със сигурност свърши и тече даун за под 1.20.
            http://prikachi.com/files/503162C.gif

15.12. Нова седмица, нов късмет. Междувременно е качило още малко, до 1.35, и вече допускаме че най-много ще отиде до 1.38, но по-вероятно е да тръгне още от 1.35 силно надолу за под 1.20.
            http://prikachi.com/files/503163c.gif

16.12. Качило е до 1.3740. Егати 4-тата, много голяма стана. Ще изместим дъното на предната голяма 3-та от 1.2330 на 1.2420. Вече всичко е наред и най-много от 1.3820 ще тръгне силния даун за под 1.20.
            http://prikachi.com/files/503164t.gif

17.12. Качило е до 1.42. Махаме 4 и 8 часовите фреймове и пишем само по дневен. Чешем се умно по главата, прекрояваме броенето. 4-та я зачеркваме, явно ще е X от висок ранг. Той може и да отиде до 1.48, но за нас е по-вероятно вече да е свършил и да се гмурнем оттук към поне 1.33.
            http://prikachi.com/files/503165s.gif

18.12. Качило е до 1.45. Егати импулса, крайно време е да свърши поне 3-тата от C-то на X-a и да влезем в по-дълбока корекция. Дай пак да селнем, вече няма как да сгрешим.
            http://prikachi.com/files/503166U.gif

19.12. Не влязохме в корекция, ами скочи до 1.47. Е тоя път вече свърши, ама само третата от С-то. Ще чакаме 4-та от С-то, нищо че 2-рата от същия ранг беше само ден и 150 пипа, тая ще е десетина дни и къде 800 пипа. Важното е че не става за скъсяване, щото е корективна и трябва да гоним удължаване за 5-тата, дето ще отиде малко над 1.47.:-)
            http://prikachi.com/files/503169P.gif

А ето и словесния коментар към 19.12.- преведен, че сигурно си някой тийн и руски си чувал само като зяпаш "Бригада".
            Първоначално изпратено от Дмитрий
            Ръстът на еврото в последните дни увеличава шанса на зиг-загообразния сценарий разгледан в Месечния за Декември 2008. Ако предположението ми е вярно, то следва да изчакаме потвърждение за завършеност на ПРЕДПОЛАГАЕМАТА вълна С от (X), преди да откриваме СРЕДНОСРОЧНИ КЪСИ позиции.
            Къде е потвърждението, никой не ти казва. За дългите и за 4-тата - ни вопъл ни стон.
            Преди отвреме на време даваше т.н. "critical levels" , т.е. нивата за стоп на даден сценарий, сега не се занимава с глупости, както и с позиции под дневна. За какво му е да се товари.
            И още нещо, текущата разметка е Вариант/версия 3, така че има още две, които са на скамейката, готови да влязат в битка, ако тая скъса някой мускул.
            :-)
            Продължавай да го четеш, даже и ти си брой от време на време.:-)

Коментар

• Привет бойци,
              Изпълнен ми е лимита на 1.3846 с което късата от 1.4604 донесе 758 пипа. С онези 304 от дългата до 1.47 станаха 1062 пипа от реверсъла в четвъртък. Благодаря си на късмета и ви пожелавам и на вас подобен.:-)

Коментар

Нещо такова, но зависи ще го задържи ли ли 0.382 или не. В момента е точно на тази линия. Пробие ли я на долу и да има покачване после, няма да е за дълго.

ПС: Съжалявам малко обаче, че преди да затвори не открих дълги.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Купих гепи, 133.10, съмнява ме малко заради слабостта на паунда, но пък имам ре: 132.58 / място за стоп по принцип / и стоп 131.00. Успех

Стоп/ ревърс 133.20.
                  Anon, няма коледно рали а

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                    новините на демо версиите на форекса
                    различават ли се от тези на реална сметка?
                    На 100%
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Балон под налягане се оказа май и доларът. Поради нулевата лихва, щом започнат да го теглят бясно и да купуват като за последно поради страх от стагфлация, още щом запуснат печатницата, дирижабъла се спуква с пукот и свистене. Айде, хаирлия да е! Може да се чува надалече, ако започне да изпуска въздуха!

Коментар

• Re: ..

новините на демо версиите на форекса
                        различават ли се от тези на реална сметка?

някой ползва ли ги

Коментар

Първоначално изпратено от VDB_Varna
                          Първоначално изпратено от ManUtd
                          Първоначално изпратено от Хирурга
                          Прав си не съм ги сметнъл хубаво от 1,3810-30 ще гоня 1,48 Мерси че ме поправи че и аз не бях видял хубаво
                          Не виждам някаква особенна разлика в новата ти светла идея спрямо старата. Също толкова безмозъчна е на тоя етап.:-)
                          Крити, не можах да ти обърна внимание днес, но в понеделник няма да те забравя.
                          Приятен уикенд на всички, аз изчезвам.
                          Ами явно светлата му идея е, че на 22 фигури ап, от смол спекулаторс, ще са достатъчни 9 фигури офф, на тейк профит , или нещо от сорта...малко ветровито...
                          Абе идеята ми е друга ама хайде. Загледаи се внимателно в картинката и ми кажи какво виждаш.
                          Идеята е на Димитрий и не е твоя, само че.....ако си го следил редовно, би забелязал, че неговото вълново броене не е панацея, напротив...а и да се осланяш на вълново броене в този луд пазар, е......

Коментар

• Първоначално изпратено от VDB_Varna
                            Първоначално изпратено от ManUtd
                            Прав си не съм ги сметнъл хубаво от 1,3810-30 ще гоня 1,48 Мерси че ме поправи че и аз не бях видял хубаво
                            Не виждам някаква особенна разлика в новата ти светла идея спрямо старата. Също толкова безмозъчна е на тоя етап.:-)
                            Ами явно светлата му идея е, че на 22 фигури ап, от смол спекулаторс, ще са достатъчни 9 фигури офф, на тейк профит , или нещо от сорта...малко ветровито...
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                              Ако знаехме какво точно да те посъветваме в случая, отдавна да сме мултимилионери! Абе изчакай още малко.
                              Знам, бяха ми интересни по-скоро нагласите какви са. Ще поизчакам.
                              ""\_(o.O)_/""

Коментар

Коментар

Working...
                                X