IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade
    ако тази глава и раммене се задеиства на часова може да се очакват едни 100 пипа надолу хем да се стигне до 1.3861 следваща 4 часова подкрепа
    Няма такова животно в Еврото, а 1.3861 не е ниво дори и на 5 мин фрейм, камо ли пък на 4 ч.
    ----------------------------
    Berbo count: still 6 and waiting...
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• ако тази глава и раммене се задеиства на часова може да се очакват едни 100 пипа надолу хем да се стигне до 1.3861 следваща 4 часова подкрепа
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
        воеводо? това пък откъде хаха.
        http://www.imagefreehost.com/files/2...6183572929.gif
        Майтап да става, нали сме една дружина българи, има ли значение кой ще я води?:-)
        За броенето хич не си кофти, даже си по в час от стария Дмитрий, дето втората му е един мижав еднодневен суинг между 1.30 и 1.28.:-)
        Две неща трябва да направиш за да ти е коректен каунта:
        1. Вдигаш фрейма на 480 мин. за да ти е верен ранга спрямо MACD-то.
        2. Чакаш индикатора да слезе на нулата за да ти отчете уравновесяване в 4-тата.
        Вдигаш краката на масата и си фиркаш ракията, другото ще дойде от само себе си.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
          Първоначално изпратено от SANDO
          ЗДРАВЕЙТЕ МОМЦИ -гледам еврото си кисне около петъшките нива и се чудя накъде да го захващам.
          Здравей воеводо, давай да избистрим тая 4-та ли е що ли. Не ме гледай че не го дишам Елиът, под масата тайно не спирам да броя.:-)
          Коя ти е втората?
          воеводо? това пък откъде хаха.

http://www.imagefreehost.com/files/2...6183572929.gif
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
            Направих отново дългосрочен анализ на е/д!

EUR/USD = 0.75 до 2г!

ДА НЕ ИЗГОРИ НЕКОЙ С ЕВРОТО!
            :lol:
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
              ЗДРАВЕЙТЕ МОМЦИ -гледам еврото си кисне около петъшките нива и се чудя накъде да го захващам.
              Здравей воеводо, давай да избистрим тая 4-та ли е що ли. Не ме гледай че не го дишам Елиът, под масата тайно не спирам да броя.:-)
              Коя ти е втората?

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ МОМЦИ -гледам еврото си кисне около петъшките нива и се чудя накъде да го захващам. Още си поддържам идеята че след тази четвърта ще има и пета ама откаде един бог знае.4 тата е най ебана от всички и почти винаги прави някъкви сложни корекции.затова ще се насоча за търговия около ниваата на съпротива и подкрепа.Но при тая вола хич и незнам къде са.
                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Направих отново дългосрочен анализ на е/д!

EUR/USD = 0.75 до 2г!

ДА НЕ ИЗГОРИ НЕКОЙ С ЕВРОТО!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                    eur/aud
                    има много силен съпорт на 2.02 - часов канал нагоре и пробития двумесечен триъгълник.
                    Варианти за отиграване - лонг 2.03 цел 2.08 (обаче стохастиката дава сигнал за надолу) , sr 2.01 с цел 1.96
                    Явно ги няма корифеите днес и ще бистрим кросовете.:-)
                    Никакъв съпорт няма на 2.02 - часовият ти канал не е актуален - свърши горе на 2.1016. Писал си поста в 01:17 снощи и най ниско ниво от тогава насам е 2.0440 - ако видиш 2.03 няма да е за бай, а за сел. Иначе сега е в бай, и стопа е на 2.0480.
                    Предполагаемия ти стоп на 2.01 също е в нищото, целта на реверса оттам за 1.96 пък е малко надценена.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                      Според мен, EUR/USD ще се движи до края на 2009 в рейндж - 1.20-1.40, като в началото на годината ще гравитира по-скоро към горните нива, след първоначално леко отместване надолу и втората половина на годината - в долния край на обхвата предимно, но само до там.
                      :-)
                      Привет ентусиасти,
                      Пано, много хубав анализ си направил, приятен за четене и най-вече много полезен.:-)
                      С настъпването на новата календарна година очакваме и други такива обзорни, че и детайлни прогнози. Не бъдете скромни, повечето от вас го могат тоя трик.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от masagor
                        Първоначално изпратено от Хирурга
                        Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
                        Добър вечер!

Според вас еур/ауд може ли да отиде до 2.01хх ? Или само на мен така ми излгежда ?
                        Ако не пробие 2,1040 Да дажи и 1,70-80 :lol: AKO
                        syglasen sum euraud pone 30 figuri nadolu
                        Аз като по-тъп не взех EUR/USD а някакво си контрактче USD/CHF 1.0457
                        не се кахъри, то е същото, каквито фигури напрaви еврото надолу, такива и ще са при швейка нагоре
                        Верно!?!?!?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от masagor
                          Добър вечер!

Според вас еур/ауд може ли да отиде до 2.01хх ? Или само на мен така ми излгежда ?
                          не се кахъри, то е същото, каквито фигури напрaви еврото надолу, такива и ще са при швейка нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                            Добър вечер!

Коментар

• eur/aud

е много тегаво и аз пак съм в дилема

има много силен съпорт на 2.02 - часов канал нагоре и пробития двумесечен триъгълник.

Варианти за отиграване - лонг 2.03 цел 2.08 (обаче стохастиката дава сигнал за надолу) ,

sr 2.01 с цел 1.96

Добър вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                                Докторе, аз ги виждам така нещата средносрочно:

eurgbp - надолу с цел 600 пипа
                                eurjpy надолу с цел 30 фигури
                                gbpusd надолу къси идеално от 5120 (ако върне) с цели 10 фигури.
                                usdcad -надолу с цел 6 фигури.
                                eurusd -надолу с цел паритет
                                ако ги хвана тежи движения ще се пенсионирам предсрочно, но надали
                                Пенсионерите са стари и сбръчкани не ти трябва :lol: Дано да излезат. Много от давна не играя и не мисля за зделки по-дълги от 2-3 часа затова единствено мога да ти пожелая успех. Аз пък ще си дебна моите моменти за откриване и закриване на печеливши позиции
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X