IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danchoto
    Селвам го туй влечуго гадно, ,9785 стоп 9830

То сега е ракиено време, време за винско свинско и тнт струва ми се рисково, кофтито на това животно е ако си срещу него щот и в двете посоки все едно ловиш а две пишеш - аз си мисля че ще видим паритета, това е психологическа граница и има апетитни стопчета там а ууу мафията сигурно сега се облизва за тях, все едно да идеш до Рим и да не видиш папата те това е тоя паритет хехе

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7802981.stm

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Това еуро вече е на 2 стинки от паритету с лирата, направо кралицата да ходи да преговаря да и слагат снимката некъде по еурото и да го въвежда хехе
      Селвам го туй влечуго гадно, ,9785 стоп 9830

Коментар

Това еуро вече е на 2 стинки от паритету с лирата, направо кралицата да ходи да преговаря да и слагат снимката некъде по еурото и да го въвежда хехе
        Аха ама нека го боднат най накрая, че да му се види края)))) на кроса де, не на кабела )))

Коментар

• Това еуро вече е на 2 стинки от паритету с лирата, направо кралицата да ходи да преговаря да и слагат снимката некъде по еурото и да го въвежда хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
            Е това момче Димитри много глупаво бе!!! А някои тук са много слепички за да видат неизбежното. Е на печелившити честито. Стоп на 380 пипа и цел 800.
            Не ми се занимава с теб, ама щом си имал време да се ровиш в коментарите ни, ще ти кажа само едно....

Не се води по ничии анализи, а най малкото по велики анализатори, пък дори и да се казват Димитрий.

Относно великата ти позиция на 380 пипса плюс, ще ти кажа, че тя е толкова смешна колкото и си сам ти...и то поради факта, че ти си пропуснал 20 фигури при еврото, а се кефиш на 3 и то в особенно тънък пазар)) Явно нямаш опит с този период от годината, но се надявам много скоро, да разбереш как се търгува сега.

Та ако бях следвала Димитрий до сега да съм бедна ти е фантазията колко на минус, но аз понеже явно съм прекалено тъпа и ограничена съм дълга на евро от 1.2521 с цел 1.4893, и с къса на 1.4611 с цел 1.3650....пък ти се кефи на твоите 380 пипса.
            И да верно, много ми е интересно кое е неизбежното)))) нали като се казва нещо трябва и малко да се уточнява, виж там Димитрий може да е драснал някой ред, че явно, че ти си носиш главата само за украшение и следваш сляпо кой какво е казал.

Ай остани със здраве и успех в следването......аз като по тъпа, ще следвам собствените си анализи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
              a kakwo e неизбежното ??
              Това,което си мислим,че ще се случи и това което се случва.Весело посрещане на новата година и профит,за да е такова.
              Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• a kakwo e неизбежното ??
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от VDB_Varna
                  Първоначално изпратено от Хирурга
                  Първоначално изпратено от VDB_Varna
                  Първоначално изпратено от ManUtd
                  Първоначално изпратено от Хирурга
                  Прав си не съм ги сметнъл хубаво от 1,3810-30 ще гоня 1,48 Мерси че ме поправи че и аз не бях видял хубаво
                  Не виждам някаква особенна разлика в новата ти светла идея спрямо старата. Също толкова безмозъчна е на тоя етап.:-)
                  Крити, не можах да ти обърна внимание днес, но в понеделник няма да те забравя.
                  Приятен уикенд на всички, аз изчезвам.
                  ----------------------------
                  Berbo count: still 6 and waiting...
                  We'll Keep the Red Flags Flying High
                  Ами явно светлата му идея е, че на 22 фигури ап, от смол спекулаторс, ще са достатъчни 9 фигури офф, на тейк профит , или нещо от сорта...малко ветровито...
                  Абе идеята ми е друга ама хайде. Загледаи се внимателно в картинката и ми кажи какво виждаш.
                  Идеята е на Димитрий и не е твоя, само че.....ако си го следил редовно, би забелязал, че неговото вълново броене не е панацея, напротив...а и да се осланяш на вълново броене в този луд пазар, е......
                  Е това момче Димитри много глупаво бе!!! А някои тук са много слепички за да видат неизбежното. Е на печелившити честито. Стоп на 380 пипа и цел 800.
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

Първоначално изпратено от ssonyy
                    Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от trade
                    здраавеите преди коледа писах че на еврото му необходим още седин връх на дневна движението днес потвърждава това интересни ще са тези няколко дни преди нова година в тях ще се разбере дали това е едно заключително движение и ще последва спад или ще отнесе и 1,4713
                    1.56 звучи най-логично на този ентап като възможен връх
                    Коко понеже твоите анализи съвпаднаха с моите за EUR/USD и AUD/USD,засега съм на добра печалба(поне за мен де ).Мерси и успех!
                    Успех и на теб ссонни

Има един алтернативен сценарии при който имаме край, при него има няколко "сигурни" неща - Първо ще видим зоната 1.4570-90 Второ зависи как се държи там курсо - може да падне 20на фигури и да затриъгалничи дълго в рейнджа 1.33-1.48 - този сценарии отпада над 1.4877

http://forexmasters.hit.bg/154.gif
                    Засега съм за слаб долар-стоповете са ми на печалба пък квото ще да става !
                    Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
                      здраавеите преди коледа писах че на еврото му необходим още седин връх на дневна движението днес потвърждава това интересни ще са тези няколко дни преди нова година в тях ще се разбере дали това е едно заключително движение и ще последва спад или ще отнесе и 1,4713
                      Коко понеже твоите анализи съвпаднаха с моите за EUR/USD и AUD/USD,засега съм на добра печалба(поне за мен де ).Мерси и успех!
                      Успех и на теб ссонни

Има един алтернативен сценарии при който имаме край, при него има няколко "сигурни" неща - Първо ще видим зоната 1.4570-90 Второ зависи как се държи там курсо - може да падне 20на фигури и да затриъгалничи дълго в рейнджа 1.33-1.48 - този сценарии отпада над 1.4877

http://forexmasters.hit.bg/154.gif

Коментар

Нищо не препоръчвам!

Коментар

Първоначално изпратено от geomaster
                          Май няма никой на пазара,само чувам за една далекоизточна банка с голям "бай" ордер за евра,като че ли това го бута нагоре???
                          Според мен причината за ръста на еврото се крие при еврейте - Атаките от Израел в ивицата Газа доведоха логично до бягство на инвеститори към места убежища - в резултат златото рипна, подобно стана и със франка който е нещо като валута убежище - всичко това доведе до пробив и при еурото
                          Наздраве
                          Ами то има и друго...,
                          1) China has announced its intentions to make the yuan an international currency.

2) China not to promote export through currency depreciation.

3) China has signed settlement agreements with eight neighboring countries, including Russia, Mongolia, Vietnam and Myanmar, assuming a voluntarily choice of settlement currency.

4) Soon, foreign central will likely be able to use the yuan for forex reserves.

5) China is worried about a possible dollar devaluationспоред мен доста

1) These announcements were made on Christmas to avoid tanking the dollar.

2) If yuan becomes an international currency, there will a massive migration by central banks from dollar reserves into yuans, because the China's fundamentals are so strong compared to the US.

3) China's announcement that they will not " promote export through currency depreciation" means Chinese financing of our trade deficit is about to come to a very nasty end.

4) From the articles I have read, it is apparent that Chinese exporters are screaming at their government to internationalize its currency so they can bill in yuan instead foreign currencies. Their desire is completely understandable. After all, how would you like to be paid in monopoly money (US dollar)?

5) If the yuan is allowed to compete freely with the dollar, our currency will get crushed.

Again, wow. I have been predicting that China would drop its dollar peg, but now it is actually happening...

Sorry for the dour news. Try to ignore the impending destruction of our currency, and enjoy the holidays.

по-интересно,линка по-долу е доста показателен в този порядък,пък и пазара не го е осъзнал и отработил още

http://www.marketskeptics.com/2008/1...-currency.html

И те така, де'т вика Краси Радков

Коментар

• Първоначално изпратено от geomaster
                            Май няма никой на пазара,само чувам за една далекоизточна банка с голям "бай" ордер за евра,като че ли това го бута нагоре???
                            Според мен причината за ръста на еврото се крие при еврейте - Атаките от Израел в ивицата Газа доведоха логично до бягство на инвеститори към места убежища - в резултат златото рипна, подобно стана и със франка който е нещо като валута убежище - всичко това доведе до пробив и при еурото
                            Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                              na 1.47 weroqtno ще го спрат е може и по нагоре малко за да се залъже работата че движението нагоре продължава инак дори и на пазара да няма никои още по добре за някои с малки суми може някоя банка да си режисира движение поне докато след празниците не се върнат по големите участници
                              Точно това имах предвид че,го бутат нагоре с малки суми на тънък пазар и не бих се учудил ако наистина както казваш,ръгне и над 1.47 което,пък ще оформи "двоен връх" и от там с помощта на израелопалестинците и вероятна намеса на ковбоите в Ирак в отговор на подкрепата му за "Хамас"(която е сигурна) може и да даде финален тласук на долара да повтори дъното на 1.2385 и от там да се срине тотално,като вече се усети ефекта на печатницата ,но това би могло да стане след 20 Януари според мен,докато новата администрация още се шашка като види в действителност на какво са и постлали "храсто-кони-чейнитата"

Коментар

• na 1.47 weroqtno ще го спрат е може и по нагоре малко за да се залъже работата че движението нагоре продължава инак дори и на пазара да няма никои още по добре за някои с малки суми може някоя банка да си режисира движение поне докато след празниците не се върнат по големите участници
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X