If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО ако на 4 часова се замота в реиндж според мен няма да има никакво падане
Пазара е "тънък" и каквото и да кажем ще е хвърляне на боб - всъщност обикновенно празниците доста объркват техниката - както и да е аз продадох - точно до пип - бях смъкнал ордера на 60 - писах го в кюви ей темата - и ако стане ще се изкефя, но няма да го отчета като "успех" на анализа а по-скоро като "късмет", имам и ордер на 3930 и ако се задейства ще менаджирам стопа и ще го оставя да пасе трева - всъщност позицията е малка така че не и отреждам важно внимание - време е за свинско винско и тнвт а не за трейд хехе
Данчото, постоянно идват лоши новинки от там бре - корегираха очакванията за безработицата, огромен спад на недвижимостите, очаква се Гордън Браун да вземе мерки но това ще стане най-рано края на януари, очаква се и яко смъкване на лихвите и тнт и тнт, въобще кофти неща, което ще рече че при малко по-благи вести от там, дори и да са лоши - в предвид мрачните прогнози, можем да станем свидетели на рязко поскъпване на британският паунд но до тогава не се знае знае ли се
Ако погледнеш постовете ми назад, основното ми занимание е да продавам паунда и гепито. Сега обаче мисля паритета при влечугото няма да е през 2008
Данчото, постоянно идват лоши новинки от там бре - корегираха очакванията за безработицата, огромен спад на недвижимостите, очаква се Гордън Браун да вземе мерки но това ще стане най-рано края на януари, очаква се и яко смъкване на лихвите и тнт и тнт, въобще кофти неща, което ще рече че при малко по-благи вести от там, дори и да са лоши - в предвид мрачните прогнози, можем да станем свидетели на рязко поскъпване на британският паунд но до тогава не се знае знае ли се
Аз преди неколко дена писах тук че паритета е на масата технически провокиран от една снимка пред британски магазин 1Е=1П , но ме беше бъзек толкова високо да купя http://forexmasters.hit.bg/eg.gif
Аз преди неколко дена писах тук че паритета е на масата технически провокиран от една снимка пред британски магазин 1Е=1П , но ме беше бъзек толкова високо да купя http://forexmasters.hit.bg/eg.gif
То сега е ракиено време, време за винско свинско и тнт струва ми се рисково, кофтито на това животно е ако си срещу него щот и в двете посоки все едно ловиш а две пишеш - аз си мисля че ще видим паритета, това е психологическа граница и има апетитни стопчета там а ууу мафията сигурно сега се облизва за тях, все едно да идеш до Рим и да не видиш папата те това е тоя паритет хехе
Коментар