IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade
    Първоначално изпратено от koko
    Лимитирам продажба 1.4161 стоп 1.4380 цел 1.3480
    КОКО ако на 4 часова се замота в реиндж според мен няма да има никакво падане
    Пазара е "тънък" и каквото и да кажем ще е хвърляне на боб - всъщност обикновенно празниците доста объркват техниката - както и да е аз продадох - точно до пип - бях смъкнал ордера на 60 - писах го в кюви ей темата - и ако стане ще се изкефя, но няма да го отчета като "успех" на анализа а по-скоро като "късмет", имам и ордер на 3930 и ако се задейства ще менаджирам стопа и ще го оставя да пасе трева - всъщност позицията е малка така че не и отреждам важно внимание - време е за свинско винско и тнвт а не за трейд хехе

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Лимитирам продажба 1.4161 стоп 1.4380 цел 1.3480
      КОКО ако на 4 часова се замота в реиндж според мен няма да има никакво падане
      Pip master

Коментар

• Добрю ютрю
        Правите ли пипони???

Привет !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Лимитирам продажба 1.4161 стоп 1.4380 цел 1.3480

Коментар

• Добре Данчото бравус,

Язе поне прибрах горе половината и после другата ми удари стоп на 100 пипоня, сигааааааааааа, сидя и мисля сидя и мисля и къто гледам май само сидя.

Имаме 10 фигури надолу според мен - връщаме се към 1.3260 и там ще се реши

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
              Първоначално изпратено от danchoto
              Това еуро вече е на 2 стинки от паритету с лирата, направо кралицата да ходи да преговаря да и слагат снимката некъде по еурото и да го въвежда хехе
              Селвам го туй влечуго гадно, ,9785 стоп 9830

Добавка ,9820 лимит ,9620
              Късо ойро 1,4280, стоп 1,4330, лимит 1,4020
              И двете за днес и утре
              Хей лимит здравей, здравей

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
                Това еуро вече е на 2 стинки от паритету с лирата, направо кралицата да ходи да преговаря да и слагат снимката некъде по еурото и да го въвежда хехе

Добавка ,9820 лимит ,9620
                Късо ойро 1,4280, стоп 1,4330, лимит 1,4020
                И двете за днес и утре

Коментар

• Чикакгски къде се губиш илядо години бря - успешна нова година

Коментар

• cad/chf

buy 0.855 SL 0.837
                    add 0.963
                    TP 1.018
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Ойрото пък, при пробив 4250 => 40+ нивата, на първо време

Коментар

Данчото, постоянно идват лоши новинки от там бре - корегираха очакванията за безработицата, огромен спад на недвижимостите, очаква се Гордън Браун да вземе мерки но това ще стане най-рано края на януари, очаква се и яко смъкване на лихвите и тнт и тнт, въобще кофти неща, което ще рече че при малко по-благи вести от там, дори и да са лоши - в предвид мрачните прогнози, можем да станем свидетели на рязко поскъпване на британският паунд но до тогава не се знае знае ли се
                        Ако погледнеш постовете ми назад, основното ми занимание е да продавам паунда и гепито. Сега обаче мисля паритета при влечугото няма да е през 2008

Коментар

• Данчото, постоянно идват лоши новинки от там бре - корегираха очакванията за безработицата, огромен спад на недвижимостите, очаква се Гордън Браун да вземе мерки но това ще стане най-рано края на януари, очаква се и яко смъкване на лихвите и тнт и тнт, въобще кофти неща, което ще рече че при малко по-благи вести от там, дори и да са лоши - в предвид мрачните прогнози, можем да станем свидетели на рязко поскъпване на британският паунд но до тогава не се знае знае ли се

Коментар

Аз преди неколко дена писах тук че паритета е на масата технически провокиран от една снимка пред британски магазин 1Е=1П , но ме беше бъзек толкова високо да купя
                            http://forexmasters.hit.bg/eg.gif
                            Абсолютно е така, ноо друг мисля е сценария

Коментар

• Аз преди неколко дена писах тук че паритета е на масата технически провокиран от една снимка пред британски магазин 1Е=1П , но ме беше бъзек толкова високо да купя
                              http://forexmasters.hit.bg/eg.gif

Коментар

Първоначално изпратено от danchoto

То сега е ракиено време, време за винско свинско и тнт струва ми се рисково, кофтито на това животно е ако си срещу него щот и в двете посоки все едно ловиш а две пишеш - аз си мисля че ще видим паритета, това е психологическа граница и има апетитни стопчета там а ууу мафията сигурно сега се облизва за тях, все едно да идеш до Рим и да не видиш папата те това е тоя паритет хехе

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7802981.stm
                                Така си е. Но пък много бой отнесе паунда. Тук е и края на 8 часовия канал и едно интересно 2,618, пък да видим. Успех Коко

Коментар

Working...
                                X