If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имам селлл сигнали при еур/усд 1.4209 и еур/ауд 2.0477 за лекинка корекциййка надоле ама шъ чакам фрактал горен да ги затапи и следващ бар да видим ще си отворя противоположни позицийки че на големите графики чакам нещо ама и аз не знам какво хехехех
За сега нищо няма да пипам ама ме притесняват едни копрофии на 1час и 30 мин дето искат за надолу ама да видим де иначе на 4 часовата сме у рейндж и при австралиецо и при долара там за нагоре искам ама то с искане не става хайде поздрави
НЕ можах да се въздържа крастата е голяма работа ех !!!
Отворих си къси противоположни на еур/усд и еур/ауд съответно от 1.4172 и 2.0458 да видим та какво шъ праим ::
имам селлл сигнали при еур/усд 1.4209 и еур/ауд 2.0477 за лекинка корекциййка надоле ама шъ чакам фрактал горен да ги затапи и следващ бар да видим ще си отворя противоположни позицийки че на големите графики чакам нещо ама и аз не знам какво хехехех
За сега нищо няма да пипам ама ме притесняват едни копрофии на 1час и 30 мин дето искат за надолу ама да видим де иначе на 4 часовата сме у рейндж и при австралиецо и при долара там за нагоре искам ама то с искане не става хайде поздрави
ЗДРАВЕЙТЕ ЗДРАВЙТЕ ПИПОН НА ВСИЧКИ
имам дълги eur/usd 1.3993 eur/aud -2.0350 , които излезнаха на печалба
ама се осрах с едно дълго злато на 879 то падна до 868 пфуууу
Бгг тук ли си бря плющиш ли по авастралиецо
Ко стана закла ли прасенцето ? грух грух
Заклах и му се наслаждавам
Маам пръжки с лук
Не играя активно сега.
Е вчера пуснах една къса евро/долар
и вземах едни +20 пипоня.
Това последното за подържане на формата
Привет!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
ЗДРАВЕЙТЕ ЗДРАВЙТЕ ПИПОН НА ВСИЧКИ
имам дълги eur/usd 1.3993 eur/aud -2.0350 , които излезнаха на печалба
ама се осрах с едно дълго злато на 879 то падна до 868 пфуууу
Бгг тук ли си бря плющиш ли по авастралиецо
Ко стана закла ли прасенцето ? грух грух
Хм днес очаквам под 1.40 - в 17ч там изтичат опциони които би трябвало да гравитират еврото около това ниво но да видим може и да си прав, какво прицелваш
Хм днес очаквам под 1.40 - в 17ч там изтичат опциони които би трябвало да гравитират еврото около това ниво но да видим може и да си прав, какво прицелваш
Коментар