IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
    Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
    имам селлл сигнали при еур/усд 1.4209 и еур/ауд 2.0477 за лекинка корекциййка надоле ама шъ чакам фрактал горен да ги затапи и следващ бар да видим ще си отворя противоположни позицийки че на големите графики чакам нещо ама и аз не знам какво хехехех
    За сега нищо няма да пипам ама ме притесняват едни копрофии на 1час и 30 мин дето искат за надолу ама да видим де иначе на 4 часовата сме у рейндж и при австралиецо и при долара там за нагоре искам ама то с искане не става хайде поздрави
    НЕ можах да се въздържа крастата е голяма работа ех !!!
    Отворих си къси противоположни на еур/усд и еур/ауд съответно от 1.4172 и 2.0458 да видим та какво шъ праим ::
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

имам селлл сигнали при еур/усд 1.4209 и еур/ауд 2.0477 за лекинка корекциййка надоле ама шъ чакам фрактал горен да ги затапи и следващ бар да видим ще си отворя противоположни позицийки че на големите графики чакам нещо ама и аз не знам какво хехехех
      За сега нищо няма да пипам ама ме притесняват едни копрофии на 1час и 30 мин дето искат за надолу ама да видим де иначе на 4 часовата сме у рейндж и при австралиецо и при долара там за нагоре искам ама то с искане не става хайде поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
        Привет на всички Я едно късо евро от 1,4215
        Стоп на +3

Коментар

• имам селлл сигнали при еур/усд 1.4209 и еур/ауд 2.0477 за лекинка корекциййка надоле ама шъ чакам фрактал горен да ги затапи и следващ бар да видим ще си отворя противоположни позицийки че на големите графики чакам нещо ама и аз не знам какво хехехех

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
            Затворих половината на +60п за останалото стопа на 1.4175.Коко сигнал е пробива на 1.4140 и рисуването на флаг над него на 1м.
            Аха видях го, както и да е аз си стискам късите.
            На всички весело посрещане на новата година, да е честита и успешна.

Коментар

• Затворих половината на +60п за останалото стопа на 1.4175.Коко сигнал е пробива на 1.4140 и рисуването на флаг над него на 1м.

Коментар

• Привет на всички Я едно късо евро от 1,4215

Коментар

Първоначално изпратено от vhk
                  buy eur /usd 1.4150 stop 1.4090
                  местя стопа на нула
                  До тук добре.
                  Имам един въпрос, направих една снимка на пазара когато ти отвори дългата. С РСИ ли филтрира входа?
                  http://forexmasters.hit.bg/555.GIF

Коментар

ЗДРАВЕЙТЕ ЗДРАВЙТЕ ПИПОН НА ВСИЧКИ
                    имам дълги eur/usd 1.3993 eur/aud -2.0350 , които излезнаха на печалба
                    ама се осрах с едно дълго злато на 879 то падна до 868 пфуууу
                    Бгг тук ли си бря плющиш ли по авастралиецо
                    Ко стана закла ли прасенцето ? грух грух
                    Заклах и му се наслаждавам
                    Маам пръжки с лук
                    Не играя активно сега.
                    Е вчера пуснах една къса евро/долар
                    и вземах едни +20 пипоня.
                    Това последното за подържане на формата

Привет!!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

местя стопа на нула

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ ЗДРАВЙТЕ ПИПОН НА ВСИЧКИ
                        имам дълги eur/usd 1.3993 eur/aud -2.0350 , които излезнаха на печалба
                        ама се осрах с едно дълго злато на 879 то падна до 868 пфуууу
                        Бгг тук ли си бря плющиш ли по авастралиецо
                        Ко стана закла ли прасенцето ? грух грух

Коментар

• Да видим - ако тръгне нагоре ще се разочаровам искрено от себе си и ще изпия едно за твое здраве на нова година.
                          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от vhk
                            Хм днес очаквам под 1.40 - в 17ч там изтичат опциони които би трябвало да гравитират еврото около това ниво но да видим може и да си прав, какво прицелваш
                            Стотина пипса като начало.

Коментар

Хм днес очаквам под 1.40 - в 17ч там изтичат опциони които би трябвало да гравитират еврото около това ниво но да видим може и да си прав, какво прицелваш

Коментар

• buy eur /usd 1.4150 stop 1.4090

Коментар

Working...
                                X