IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2 9 - Нека бъде една чудесна година във всяко отношение !!!
    Крепко здраве и късмет и пипон разбира се !!!
    ЧНГ ПОЗДРАВ http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Честита Нова 2009 г. Колеги

С пожелания за упоритост,
      за да следвате мечтите си;
      смелост да ги осъществявате;
      търпение за да ги постигнете;
      и много Любов -да дава смисъл на всичко това !

Коментар

• За Новата година Господ с много здраве ,
        радост и късмет да Ви дарува!!!

Привет!!!

П.П.И пипоня много да има на плюс
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Боре глей АВСТРАЛИЕЦООООУУУ
          Баш днеска ли намериха

Айде приятно посрещане на Новата Година
          с много голям и незабравим купон
          на всички Ви желая!!

Привет!!!

Коментар

• Желая

Желая на всички едно щуро изпращане на 2008 и една успешна и щастлива за всички ни 2009г.

Коментар

• buy eur/usd at 1.4110 stop at 1.4065 ,buy aud/usd at 0.6920 stop at0.6890

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                Скъсявам еур/усд със 100% и в двата случая ще съм добре. Дано ме занули че имам нужда от почивка а докато имам пари по сметките това не може да се получи. 1,4135 - 1,4270-80 голямата почивка. :lol:
                Май имаш шанс за почивка, макар че не ти го пожелава..., но с този стоп има опасност да изгориш, а за да има още надолу трябва да слезем под 1.3760, иначе си остава занагоре.[/quote]

Коментар

• Greetings to all and Happy New Year!!!

и нещо като мото за търговията ми по финасовите пазари което научих тая година и ще спазвам строго през следващата

NEVER take tax advice from someone who pays a lot of taxes and, by all means, NEVER take financial advice from someone who doesn't have any money

Cheers...
                  "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Скъсявам еур/усд със 100% и в двата случая ще съм добре. Дано ме занули че имам нужда от почивка а докато имам пари по сметките това не може да се получи. 1,4135 - 1,4270-80 голямата почивка. :lol:
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

• затворих половината позиция на +50п на останалата стопа на 1.4135

Коментар

• сега пък имам бай сигнал при еур усд на 1.4103 и има два сценария или ще се върне до 1.42 и кусур или ще изтласка псевдо върха на 1.4220 щото в момента е препродадено Ама като стигне 1.42 ще бъде прекупено и вероятно ще слезне още един път надоле аз няма да го отигравам този бай сигнал ако достигне и подмине 1.4220 ще затворя противопожните къси и ще карам на старите дълги хехех Че сега съм се парирал и профито ми е замразен , което не е лошо (дет му викат да се прикрием докато мине бурята , а след нея слънчице
                        Хайди пипон и успех А и чакам трендо на долен болинджър (там дет съм купил за нагоре-горе долу горе долу, голямо малко-късо дълго да играя или да не играя в туй е въпросът

Коментар

• buy eur/usd at 1.4105 stop 1.4025

Коментар

• ДА бгг-ред така е това е и най новата ми стратегия влагам малко 2,3,5 10 %-в краен случай и до вложени (заложени 5 % от акаунта ми е много конфортно и не изпитвам нито затруднения и никави притеснения Леко ми е на душата-кеф независимо дали печеля или губя А преди залагах 20-30-35 % , което си е лудост и бях наказван много бърже и се сдухвах яко в големите депресии
                            Той пазара си се движи и с нас и без нас дреме му на к
                            Ама трябва да сме с него и малко по малко пипон4етата пълнят касичката
                            Преди имах две големи заблуди 1. че форексо не може се прогнозира и втората че може да се забогатее бърже бърже , а то не е така изобщо Колкото до профита той се взима малко по малко регулярно Май бързото забогатяване тук е мит , но бързото зануляване е гарантирано на 100 % Ама и се разписах малоумно нещо
                            Хайде поздрави
                            П.С Трудничък е форекса да го е....
                            И аз не можах да се сдържа
                            Имам късо евро от 1.4193
                            Е що става така
                            Ей ги на +100 пипоне горе долу,
                            обаче позицията малка
                            То явно човек като не се влага много много
                            и играе без особенно нарежение
                            постига много добри резултати!!
                            Това е за темата на Бат Седефчо за психологията

П.П.А дали ще иде до около 1.4012 дето съм сложил лимита????????

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                              Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                              Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                              имам селлл сигнали при еур/усд 1.4209 и еур/ауд 2.0477 за лекинка корекциййка надоле ама шъ чакам фрактал горен да ги затапи и следващ бар да видим ще си отворя противоположни позицийки че на големите графики чакам нещо ама и аз не знам какво хехехех
                              За сега нищо няма да пипам ама ме притесняват едни копрофии на 1час и 30 мин дето искат за надолу ама да видим де иначе на 4 часовата сме у рейндж и при австралиецо и при долара там за нагоре искам ама то с искане не става хайде поздрави
                              НЕ можах да се въздържа крастата е голяма работа ех !!!
                              Отворих си къси противоположни на еур/усд и еур/ауд съответно от 1.4172 и 2.0458 да видим та какво шъ праим ::
                              И аз не можах да се сдържа
                              Имам късо евро от 1.4193
                              Е що става така
                              Ей ги на +100 пипоне горе долу,
                              обаче позицията малка
                              То явно човек като не се влага много много
                              и играе без особенно нарежение
                              постига много добри резултати!!
                              Това е за темата на Бат Седефчо за психологията

П.П.А дали ще иде до около 1.4012 дето съм сложил лимита????????

Коментар

• Колеги,

Отдавна не бях писал тук,просто нямах време,но сега искам да ви се похваля за една яка далавера,която Булброкерс предложиха в нощта на 26 декември,погледнете графиката,сейвнах си я даже и за спомен.Значи преди време тука се спореше за връзката между кросове и мейджари,доколкото помня някой доказваше,че кросът нямал собствени котировки и котировките му се получавали от умножение на котировките на съответните мейджари.В случая става въпрос за GBP/JPY,погледнете на графиката що стана тогава-много ясно се вижда ,че при GBP/JPY почват едни шипове от по 200 пипса в 00:25 през нощта,а в същия момент в кабел и доларйена няма движение.Преди тези шипове в кроса,имаше няколко при кабела,това се вижда ясно,но тогава все още се ослушвах,а когато почнаха шиповете в кроса реших да рискувам!някой може да каже,че котировките са грешни,но аз това го отиграх с големи позиции на реал и направих страхотни мангизи,няма да казвам сумата,защото не е за вярване направо(достатъчна за нов апартамент някъде по морето),освен това мангизите си ги взех вече,така че посрещам НГ много,много по-богат спрямо миналата НГ.Та интересно ми е друг успя ли да спечели от този коледен подарък на Булброкерс?Преди,когато собственик беше Матеев такива подаръци беше невъзможно да има,все пак компанията беше габровска,докато сега пичовете от Булброкерс са супер, пожелавам им през новата 2009 да пускат още по-жестоки далавери!

Bulbrokers No:1 in the world!!!

Коментар

Working...
                                X