IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от trade
    здраавеите преди коледа писах че на еврото му необходим още седин връх на дневна движението днес потвърждава това интересни ще са тези няколко дни преди нова година в тях ще се разбере дали това е едно заключително движение и ще последва спад или ще отнесе и 1,4713
    1.56 звучи най-логично на този ентап като възможен връх
    Май няма никой на пазара,само чувам за една далекоизточна банка с голям "бай" ордер за евра,като че ли това го бута нагоре???

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
      http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Стига бре аз съм на половинка концентрат вие май сте пили повече от мене ето ви горе сайта никъде не дават наблизо тая вечер земетресение ?
      Бат Гойко! Вие индианците не сте ли на сух режим

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
        здраавеите преди коледа писах че на еврото му необходим още седин връх на дневна движението днес потвърждава това интересни ще са тези няколко дни преди нова година в тях ще се разбере дали това е едно заключително движение и ще последва спад или ще отнесе и 1,4713
        1.56 звучи най-логично на този ентап като възможен връх

Коментар

• здраавеите преди коледа писах че на еврото му необходим още седин връх на дневна движението днес потвърждава това интересни ще са тези няколко дни преди нова година в тях ще се разбере дали това е едно заключително движение и ще последва спад или ще отнесе и 1,4713
          Pip master

Коментар

• Az nishto ne sam usetil,snoshti makar che ne mojah da zaspia ! Moje bi zashtoto ne sam na mnogo visoko miasto ,kadeto se namiram v H-vo!

Коментар

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Стига бре аз съм на половинка концентрат вие май сте пили повече от мене ето ви горе сайта никъде не дават наблизо тая вечер земетресение ?
              На линка на бате Гойко се виждат и двете земетресения. Едното 5-та степен, а второто - 3,5-та. Дори и карта има... някъде в Егейско море... пада се под Хасково... на около на 100 км. от гръцката ни граница...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos
                Първоначално изпратено от driverf1
                Първоначално изпратено от virtualxi
                Абе и аз го усетих, тука в София, пък съм на 3ти етаж (2ри над магазини).

Първоначално изпратено от bate Goiko
                Хайде на земетресението.....
                Къде ?
                Аз съм на 4-ия етаж и се усети здраво,ако можеш да определиш посоката при тебе,може да го локализираме.....можеби някъде в Гърция или зад Стара планина.....
                az sam ot Haskovo da otkam garciq doide no samo edna valna tova se useti
                Едната беше силна,другата по-слаба.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                    Първоначално изпратено от virtualxi

Къде ?
                    Аз съм на 4-ия етаж и се усети здраво,ако можеш да определиш посоката при тебе,може да го локализираме.....можеби някъде в Гърция или зад Стара планина.....
                    az sam ot Haskovo da otkam garciq doide no samo edna valna tova se useti

Коментар

• Първоначално изпратено от virtualxi

Къде ?
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Абе и аз го усетих, тука в София, пък съм на 3ти етаж (2ри над магазини).

Къде ?

Коментар

Къде ?
                          В Пловдив здраво люшна.....

Вълната беше посока север-юг.....
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                            Къде ?

Коментар

• Хайде на земетресението.....
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Честити Ви празници на всички.Желая ви здраве и много печеливши профити.

Искам да помоля да ми изпратите всякъкви материали които имате на български,руски и английски относно теорията на Бил Уйлямс /алигатор,фрактали,АО,АС индикатори и тяхната интерпретация.

много научих и добре ми помагат но искам да се уверя че не пропускам нещо.

скайпът ми е alexander6701
                                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Working...
                                X