IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight
    Имаме двойно дъно потвърдено на часова графика.
    То добре де ама да беше погледнал и дневната и седмичната графики а?!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
      минималната цел на това движение надолу е 4360 според мен, падне ли виждам нива около 1.36-37 като следваща цел.
      може и да бъркам.
      До днес сутринта държах къси евра от 1.4803 но след днешните движения вече съм на дълги. Защо ? Имаме пробита тренд линия. Все още за мен движенията надоло са си корективни не трендови. освен това имаме дневен бар който прави по-висок връх от предният бар при който оформихме дъното. Имаме двойно дъно потвърдено на часова графика. А в момента това ми прилича на дясно рамо на глава и рамене. Ключовото ниво си остава 1.4670 което в момента е неклайн-а. Като при пробив там целта идва 144 пипса за 1.4914. Което много грубо значи че ще имаме нов връх в еврото при това съвсем скоро ако това движение се развие. Мен ще ме накарат да се замисля за къси едва под 1.4570. и то много съмнително да се замисля.

Успех на всички днес и бъдете внимателни.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
        Първоначално изпратено от masagor
        минималната цел на това движение надолу е 4360 според мен, падне ли виждам нива около 1.36-37 като следваща цел.
        може и да бъркам.
        мисля, че грешиш :-)
        аз вече съм дълъг от 1.4607 и стопа е на нула:-)
        ако пробие след малко 1.4624 тест на днешния връх е почти сигурен
        стоп и нова дълга от 06
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

може и да бъркам.
          мисля, че грешиш :-)
          аз вече съм дълъг от 1.4607 и стопа е на нула:-)
          ако пробие след малко 1.4624 тест на днешния връх е почти сигурен
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

може и да бъркам.
            може и да си прав, но ако дълдиса за мен ще стигне 1.4445 - 1.4425 преди пак да опита да обърне. Тренда за мен още е възходящ, поне на дневна, щом не е дал ясен сигнал (някоя фигура). Ако пък я направи някъде тук тогава наистина 1.39 не мърда..
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• минималната цел на това движение надолу е 4360 според мен, падне ли виждам нива около 1.36-37 като следваща цел.
              може и да бъркам.
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

еврото ако не изтегли рязко нагоре до 15мин на джей дупе да му е яко, успех му желая , въпреки че съм в къси
                И на това залагам. много сте късите, тук плюнам малко на късмет, но и признавам си се подведох малко от датата 30 ти която бях сложил в блога си (а сега гледам, че съм нямал причина да я слагам - някаква грешка съм направил преди месеци) . както и да е още не съм на _ , но съм почти на кота нула .. мисля обаче, че преди 18-19 часа няма да стане ясно.
                Желая късмет и на вас де.. и пара в джоба..!
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• еврото ако не изтегли рязко нагоре до 15мин на джей дупе да му е яко,
                  успех му желая , въпреки че съм в къси
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                    Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Хайде- метнахме се на влака за дълги EUR/USD
                    Точно когато SNB започна интервенция?!?!?!
                    Миналия път интервенираха през долара, дано имаш късмет сега да не е така.
                    Успех.
                    ще поизчакам ще видя, стопа ми е далче пък и съм само с 1 и да глътна малко вода не е страшно.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от Jay Gould
                      Успех.
                      този път май е през еврото
                      те хубаво UBS очакваха да е днес, но кой да ги слуша

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Тука ще е надолу за днес, защото средносрочно ще е търговия в обсега 1,4450-1,4750... Дол/йена е по за продаване!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Успех.

Коментар

• Хайде- метнахме се на влака за дълги EUR/USD

Коментар

• Добър ден, да нураша тишината със задействана покупка на 1.0718 стоп 1.0704 да видим мога ли да изкарам някоя стинка предвид новините които се чакат Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от mmamassian
                                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от mmamassian
                                Вижте DAX как дивергира на 1 час. и 30 минути.
                                Тука може да се получи хубаво изсипване, а има и близък стоп.
                                Аз ще се пробвам. с една къса от 5710 стоп 5765 таргет 5500 ориентировъчно. Ако тръгне надолу до утре ще го дефинирам според структурата на движението.
                                Не е препоръка.
                                Какъв ДАКС те гони тебе бе в 19:20ч?
                                Абе .............. Бог да ти е на помощ!
                                Всеки ден на всеки час свещ да му палиш и на всеки 3ч. в храма да ходиш да се молиш....

П.С. - иначе 1ч. графика върху 30мин. е страхотна за анализ...."най-доброто" което съм виждал...............врЪо е братчето ми ш'а знаи'ш
                                Абе, ти имаш голям талант да изкарваш най-лошото от хората. Аз не съм грубян, ама на тебе кой ти каза, че можеш да ми се държиш така фамилярно? Да вземеш всичките свещи и часовите и 3 часовите и да не ти казвам какво да правиш с тях, а що се отнася до графиките, какво гледам си е моя работа. Ти моите анализи виждал ли си ги? Какво точно коментираш? От теб пари не искам. А такъв език не ми дръж и не ме наричай братче, че нито си ми на акъла, нито си ми някакъв. Ясно ли тие? Гледай си там измамките, да забършеш някой будала и да не те хване прокуратурата. С мене не се занимавай.
                                бе той караиванов си е такъв, комплексарче и половина

не му се връзвай, той сега човека си има грижи, разни дела.. та затова е малко изнервен и се заяжда по форумите хехе

Коментар

Working...
                                X