If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може и да стане някога, но днес май ще целим върха. Ако падне сещаш ли се как можем да минем през едни други числа първо за по-пряко
Интересно ми е, кои нива отричат тези цели около паритета, ако има такива разбира се.
рууки, не виждам в момента и грам основание за дълги.
има възможност това да е някакво Б (по 5минутката) и да качи до 4630-40 ,но там пак ще е за скъсяване,
успех вам с бнайт!
а какви са мотивити за къси...мотаем между сто пипа и какви основание виждате за къси и дълги не ви знам...нямам идея къде ще отиде..но моето си го взимам..успех на всички
мотив за къси може да е 3-та с цели ~ 1.05
да,да...това съм го чувал...ми добре..чакай го..колко време ще го чакаш..колко пипса ще изкараш, и ако аз изкарвам по 20-30 пипа на ден накрая сумарно пак ще имам повече отколкото да чакаш една година 1.05...абе хора..осъзнайте се..пазара не се прогнозира...върви се с него..успех
има възможност това да е някакво Б (по 5минутката) и да качи до 4630-40 ,но там пак ще е за скъсяване,
успех вам с бнайт!
а какви са мотивити за къси...мотаем между сто пипа и какви основание виждате за къси и дълги не ви знам...нямам идея къде ще отиде..но моето си го взимам..успех на всички
успех вам с бнайт!
и аз основания не търся ;-)
моето е в торбичката вече :-)
сега чакам голямото бонго :-)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
успех вам с бнайт!
Някой има ли си на идея тия екзотики дето се появиха на делтите за какво иде реч.Няма графики, няма суап,няма никакво съобщение,въобще пълна мъгла.Моля някой ако има някакво инфо да ме светне.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
минималната цел на това движение надолу е 4360 според мен, падне ли виждам нива около 1.36-37 като следваща цел.
може и да бъркам.
мисля, че грешиш :-)
аз вече съм дълъг от 1.4607 и стопа е на нула:-)
ако пробие след малко 1.4624 тест на днешния връх е почти сигурен
стоп и нова дълга от 06
стоп -10 и пак дълги @ 1.4600
руки, днеш ще издухаш сумати пари... Защо скъсяваш? Фондовият пазар не го ли гледаш в момента? Купуват йени срещу евро, паунди и стоковите валути... Това ще натисне евро/долар щото там се чистят йенските кросове!
дългата затворена на 0
издухах цели 10 пипа :-)
мастъре,
корелации не гледам и не ме интересуват.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
минималната цел на това движение надолу е 4360 според мен, падне ли виждам нива около 1.36-37 като следваща цел.
може и да бъркам.
мисля, че грешиш :-)
аз вече съм дълъг от 1.4607 и стопа е на нула:-)
ако пробие след малко 1.4624 тест на днешния връх е почти сигурен
стоп и нова дълга от 06
стоп -10 и пак дълги @ 1.4600
руки, днеш ще издухаш сумати пари... Защо скъсяваш? Фондовият пазар не го ли гледаш в момента? Купуват йени срещу евро, паунди и стоковите валути... Това ще натисне евро/долар щото там се чистят йенските кросове!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
успех вам с бнайт!
Коментар