If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър ден, да нураша тишината със задействана покупка на 1.0718 стоп 1.0704 да видим мога ли да изкарам някоя стинка предвид новините които се чакат Успех на всички
Колега да въртят да сучат няма мърдане -добавка в къс Дау от 9760 и добавка в дълъг $/кад от 1,0679 стоп 1,0675 .Успех
Малко ме съмнява чак да е задължителен паритета, ама кой съм аз да споря .
Аз пък отдавна съм се отказал от прогнозиране на далечни цели и движения.
Действай бързо !
Сделка, взимаш каквото можеш и излизаш.Няма варианти, няма отлагания,няма нерви.
Успехи !
Може и да стане някога, но днес май ще целим върха. Ако падне сещаш ли се как можем да минем през едни други числа първо за по-пряко
Интересно ми е, кои нива отричат тези цели около паритета, ако има такива разбира се.
за мен най-близкото отричащо ниво е 1.49+ , но има вариант за минаване и през 1.55+ т.е. има забавящи нива а не отричащи - паритета е задължителен
Първоначално изпратено от turbalan
да,да...това съм го чувал...ми добре..чакай го..колко време ще го чакаш..колко пипса ще изкараш, и ако аз изкарвам по 20-30 пипа на ден накрая сумарно пак ще имам повече отколкото да чакаш една година 1.05...абе хора..осъзнайте се..пазара не се прогнозира...върви се с него..успех Smile
как колко писа ще изкарам - около 4000 а чакането не е задължително да е статично - има си локални дъна и върхове. Това с 20-30 пипа на ден не е за всеки...ако го можеш действай, аз отдавна го отказах
Коментар