IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega
    Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
    Стефане,май избягваш да търгуваш срещу тренда
    Не bokogega.Това не са мои трейдове.
    Не бих си и помислил да се хваля из форуми по този начин.
    Идеята беше да погледнете в горния ляв ъгъл на скрийна
    Та там пише : Meta Trader 5. Спекулантите със наклонности към пост-модернистчното изобразително изкуство ще могат да се наслаждават да редица опции за разкрасяване на бекграунда. Догодина, ( 2010 ) ще могат.

Поздрави и успех на пазара !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• форумите са създадени за споделяне, а не измам да си правят рекпама
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от mmamassian
        Вижте DAX как дивергира на 1 час. и 30 минути.
        Тука може да се получи хубаво изсипване, а има и близък стоп.
        Аз ще се пробвам. с една къса от 5710 стоп 5765 таргет 5500 ориентировъчно. Ако тръгне надолу до утре ще го дефинирам според структурата на движението.
        Не е препоръка.
        Какъв ДАКС те гони тебе бе в 19:20ч?
        Абе .............. Бог да ти е на помощ!
        Всеки ден на всеки час свещ да му палиш и на всеки 3ч. в храма да ходиш да се молиш....

П.С. - иначе 1ч. графика върху 30мин. е страхотна за анализ...."най-доброто" което съм виждал...............врЪо е братчето ми ш'а знаи'ш
        Абе, ти имаш голям талант да изкарваш най-лошото от хората. Аз не съм грубян, ама на тебе кой ти каза, че можеш да ми се държиш така фамилярно? Да вземеш всичките свещи и часовите и 3 часовите и да не ти казвам какво да правиш с тях, а що се отнася до графиките, какво гледам си е моя работа. Ти моите анализи виждал ли си ги? Какво точно коментираш? От теб пари не искам. А такъв език не ми дръж и не ме наричай братче, че нито си ми на акъла, нито си ми някакъв. Ясно ли тие? Гледай си там измамките, да забършеш някой будала и да не те хване прокуратурата. С мене не се занимавай.

Коментар

• Първоначално изпратено от билкаря
          духовито духовито така са великите хора

дизаинера се налапал с лафове

като пуиче с горещи лаина
          ех че е сладурско това ... ще го запомня благодаря ...
          има една буквичка ... викат и кратко ... наш как пасва на тъс думичка твойта парещата ... м ? ... знаеш ли ....

незнаеш я

Коментар

Ей каде ги проверяваш тез неща бе Майсторе,ного си ителектуален
            Дай малко инфо,ке платиме ако требе
            гоге ... ние спамерите си имаме принципи ... не чаршафосваме цялата страница с илядастотин цитирани глупости .... за инфото ... немаш толкоз пари ...
            за майстора ... на времето имаше един бай Иван ... беше баща на приятел на собственика на строежа където работех .... 16 годишно пешлеме бях тогава и тъй пък много да ми се ходеше на море ... та бай Иван беше на 78 години ... човекът беше бояджия ... ръцете му така трепереха че се налагаше после всички помещения да се пребоядисват ... и този ми ти бай Иван викаше аз не съм Майстор ... аз съм Специалист ... имах шансът да присъствам на края на месеца когато бай Иван поиска три пъти повече пари от колкото беше уговорката в началото и то след като се беше находил по цялата къща ... и знаеш ли какво стана ... м ? ...

незнаеш я

Коментар

• духовито духовито така са великите хора

дизаинера се налапал с лафове

като пуиче с горещи лаина

Първоначално изпратено от xemus
              Първоначално изпратено от bokogega
              Хемусе ти се обърна към бат ти Пешо и веднага се включи билкаря,да не са едно и също лице а
              момент да проверя ...
              цък ... ни са ... споко

твърде много благородност има в пилкаря ... пък клецата е злобар с интелект ... не са едно и също лице ... ама са учили заедно ... после клецата е започнал да показва наченки на войвода благородноста му се е възхитила и са тръгнали на едно ... сега клецата цапа пък благородното доразмазва след него ...

аде едно дълго ойро ( добавка за тези които знаят историята ) ... и един душ че големо блато тоз инвестор ... и да положа морна трътка че голема умора днес ме сполетя ...

Лека и доходна ... на пселютно всички ...

П.П. без да искам се сетих за една мъдрост чуждоземна ... ако се напъна даже ще се сетя и от кого беше ... ама не ми се напиня веке тудей ... та мъдроста гласи ...
              если человек мйортв то ето на долга если человек идиот .... то на всегда ...
              (съ извинявам много ама ми е нематерен език руският )

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                Хемусе ти се обърна към бат ти Пешо и веднага се включи билкаря,да не са едно и също лице а
                момент да проверя ...
                цък ... ни са ... споко

твърде много благородност има в пилкаря ... пък клецата е злобар с интелект ... не са едно и също лице ... ама са учили заедно ... после клецата е започнал да показва наченки на войвода благородноста му се е възхитила и са тръгнали на едно ... сега клецата цапа пък благородното доразмазва след него ...

аде едно дълго ойро ( добавка за тези които знаят историята ) ... и един душ че големо блато тоз инвестор ... и да положа морна трътка че голема умора днес ме сполетя ...

П.П. без да искам се сетих за една мъдрост чуждоземна ... ако се напъна даже ще се сетя и от кого беше ... ама не ми се напиня веке тудей ... та мъдроста гласи ...
                Ей каде ги проверяваш тез неща бе Майсторе,ного си ителектуален
                Дай малко инфо,ке платиме ако требе
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

момент да проверя ...
                  цък ... ни са ... споко

Коментар

момент да проверя ...

Коментар

Първоначално изпратено от билкаря
                      тука гледам някакви дърводелци

с по хиледо мнения оправят

форома казват кои какво и как

дизаинери велики но неуценени

във форома че и ф целата дърджава

е пълно с гении и личности
                      така е хербалисте ... ама ще дойде и тяхното време ... само дето незнам колко от останалите в България Българи ще могат да ги оценяват .... и по какви критерии ....
                      какви са твоите критерии пилкарю ... м ?
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от билкаря
                        тука гледам някакви дърводелци

така е хербалисте ... ама ще дойде и тяхното време ... само дето незнам колко от останалите в България Българи ще могат да ги оценяват .... и по какви критерии ....
                        какви са твоите критерии пилкарю ... м ?

Коментар

• Бат Седефчо гледаш ли на зодияк?

аз съм зодия Гол Шаран

какво ми се пише ф сътбата?

какво казва моето съдзвездие?

Коментар

• тука гледам някакви дърводелци

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

П.С. - иначе 1ч. графика върху 30мин. е страхотна за анализ...."най-доброто" което съм виждал...............врЪо е братчето ми ш'а знаи'ш
                              пеца пак ли са те преклецали нейде ... нема чрез злоба да стане ... оно злобата от тебе не излиза ... само ти се трупа ... има после да се чудиш оти онли преклецан одиш ... аде вече да не се чудиш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mmamassian
                                Вижте DAX как дивергира на 1 час. и 30 минути.
                                Тука може да се получи хубаво изсипване, а има и близък стоп.
                                Аз ще се пробвам. с една къса от 5710 стоп 5765 таргет 5500 ориентировъчно. Ако тръгне надолу до утре ще го дефинирам според структурата на движението.
                                Не е препоръка.
                                Какъв ДАКС те гони тебе бе в 19:20ч?
                                Абе .............. Бог да ти е на помощ!
                                Всеки ден на всеки час свещ да му палиш и на всеки 3ч. в храма да ходиш да се молиш....

Коментар

Working...
                                X