IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
    ...сложил съм си линк на тоя форум и в 80% от случаите не работи. трябва да мина през инвестор, коментари и тогава. Някой да има същия проблем???
    Това откакто смениха дизайна.
    същия случай и тук...
    в началото мислех че не съм сложил линка както трябва, но сега виждам че не е в моя телевизор проблема ...
    добро утро на всички
    trades better because of
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
      аз
      Старият линк няма да работи. Просто си направете нов, а старият изтрийте.

Коментар

ей голяма простотия напрайх. Ама ще се опрайм .
        ей съвет; никога не гледайте М1. много лъжлив фрейм. За нищо не става.

ПП: абе сложил съм си линк на тоя форум и в 80% от случаите не работи. трябва да мина през инвестор, коментари и тогава. Някой да има същия проблем???
        аз
        Безплатен обяд няма!

Коментар

така е иблис.
          Аз затворих късата, после пуснах нова ама и нея затворих. общо съм на +4 .
          Обърнах фронта.
          Една дълга от 2294
          В 10.00 мисля ще стане ясно, ще лимитирам покупка в 1.2235-1.222 зоната.

Коментар

• ей голяма простотия напрайх. Ама ще се опрайм .
            ей съвет; никога не гледайте М1. много лъжлив фрейм. За нищо не става.

ПП: абе сложил съм си линк на тоя форум и в 80% от случаите не работи. трябва да мина през инвестор, коментари и тогава. Някой да има същия проблем???
            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• така е иблис.
              Аз затворих късата, после пуснах нова ама и нея затворих. общо съм на +4 .
              Обърнах фронта.
              Една дълга от 2294

Коментар

• Хемус, стига с тия къси. Остави го малко въздух да вземе т'ва евро

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                  сложих си да и замина .... ама това не значи че треба изобщо да ме слушаш .... аз по принцип си говоря глупости ... па и фрейм не казах и .... най - добре никак не ме слушай ...
                  ако много се влияеш от хорски мнения .... най-добре на чети форумчето ил не търгувай .... а най добре е да си търгуваш по твойта си убеденост и да си непоклатим .... тогава за загубите можеш да виниш само себе си и за печалбите тоже ....

Успехи много много стамбе

аз пак съм къс
                  Ами принципно обичам да съм срещу всички, защото обикновенно съм прав.
                  Когато не ми върси не чета форума , защото допълнително ме обърква, та тази част съм я научил вече .
                  А за сега и аз съм къс. Ще земеш да се окажеш прав ама със закъснение.
                  А къде ти е бил стопа. Щото графиката е стигнала точно до МА200 на Н1. Което съвпада ама точно с ФИ на 50%.. Та това ниво на което се е спряло е доста солидно

Коментар

хемусе хемусе, само ми обърка мисленето с твойте къси и нови дъна.
                    Ся е късно да влизам пак за дълги.
                    Ще седя и ще гледам. Дано да си сложил стоп

сложих си да и замина .... ама това не значи че треба изобщо да ме слушаш .... аз по принцип си говоря глупости ... па и фрейм не казах и .... най - добре никак не ме слушай ...
                    ако много се влияеш от хорски мнения .... най-добре на чети форумчето ил не търгувай .... а най добре е да си търгуваш по твойта си убеденост и да си непоклатим .... тогава за загубите можеш да виниш само себе си и за печалбите тоже ....

Успехи много много стамбе

аз пак съм къс

Коментар

• една къса пуснах от 2289.
                      Като все още не е пробило 2260.
                      Пробие ли може да удвоя

Коментар

• http://wallstreet.blog.bg/biznes/201...s-video.551203

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...nomies-.551205
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• евро/франк 4h, сега

График:
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                            Не е добра идея. Дау бори 10 000 за корекция и вероятно ще оплющи до 10 020/30 а това в Е/$ 1.2356/60 ми излиза поне на мен. Дори и да издържи стопа, риска не си заслужава според мен. Успех....
                            както вече казах споделям идеи за скалп, не търгувам днес. от момента на сигнала даде около 8 пипа и ще даде още. стопа не беше прецизиран щото само хвърлям по едно око от време на време.
                            а след малко с доста голяма вероятност ще видим нещо около 1.2305 , а после може и до 1.24 да ходи ако иска
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              на някой да миу се привиждат къси за скалпче от 30?
                              тва пак е демо щот си нямам платформа днеска стоп 42
                              Не е добра идея. Дау бори 10 000 за корекция и вероятно ще оплющи до 10 020/30 а това в Е/$ 1.2356/60 ми излиза поне на мен. Дори и да издържи стопа, риска не си заслужава според мен. Успех....

Коментар

има УЕБ платформи бе. И там може да пускаш поръчки
                                уеб платформите са за комарджиите
                                ако не съм си пред моята машина не търгувам.
                                принцип
                                ако оцелееш достатъчно дълго на пазара ще разбереш какво ти казвам
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X