If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора, покрай Георгьовденските вълнения и тези от края на миналата седмица, реших да се разделя с иначе удобно простото, но компрометирано правило: падащи акции = евтин петрол = скъп USD (отн.EUR). И разбира се иде реч с какво да го заместя. Желаете ли да коментирате например следното при двойката : EUR/USD.
При падащ пазар на акциите и в Европа и в Щатите, но падащ по-силно в Щатите = евтин петрол = скъп USD (отн.EUR).
При падащ пазар на акциите и в Европа и в Щатите, но падащ по-силно в Европа = евтин петрол = евтин USD (отн.EUR).
При падащ с еднакъв темп пазар на акциите и в Европа и в Щатите, = евтин петрол = никакво влияние върху EUR/USD.
иии с таз вълна ама ... имаше едно 20 тона вълна ама ме мързи да го тръся ... аз ти казвам ново дъно ти си брой вълната
аз затворих на 1.2331 всичко, така че нп и това което казваш да стане.
Много варианти много нещо. За това и толкоз хора губят и само малцина печелят.
Ако мине под МА200 на М5 ще пусна пак къси .
Айде хемусе дай му гас надолу , щом ти е кеф
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Не знам дали гледам М5 ама ако виждаш ще заебеш късите.
Има някви съпротиви до 1.24 ама основната е 2360. Като по скоро е 1.2411 но кое от двете ще е по голям зор нз.
Има много голяма вероятност тази вълна да е 4та. т.е. сложна корекция . т.е. ся ще ходи или до 1.2555 или до 1.2777 и нагоре.
Което и да е не е добре за къси.
Аз имах къси от 2255 и ги затворих едната на +10 другата на -30 .
Ама веднага отворих наобратно.
иии с таз вълна ама ... имаше едно 20 тона вълна ама ме мързи да го тръся ... аз ти казвам ново дъно ти си брой вълната
багера зор ше мине от там ... може първо ново дъно да направи ... поне съм къс аз де
Не знам дали гледам М5 ама ако виждаш ще заебеш късите.
Има някви съпротиви до 1.24 ама основната е 2360. Като по скоро е 1.2411 но кое от двете ще е по голям зор нз.
Има много голяма вероятност тази вълна да е 4та. т.е. сложна корекция . т.е. ся ще ходи или до 1.2555 или до 1.2777 и нагоре.
Което и да е не е добре за къси.
Аз имах къси от 2255 и ги затворих едната на +10 другата на -30 .
Ама веднага отворих наобратно.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар