IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    на някой да миу се привиждат къси за скалпче от 30?
    тва пак е демо щот си нямам платформа днеска стоп 42
    има УЕБ платформи бе. И там може да пускаш поръчки
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• хемусе хемусе, само ми обърка мисленето с твойте къси и нови дъна.
      Ся е късно да влизам пак за дълги.
      Ще седя и ще гледам. Дано да си сложил стоп

Коментар

• на някой да миу се привиждат къси за скалпче от 30?
        тва пак е демо щот си нямам платформа днеска стоп 42
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Хора, покрай Георгьовденските вълнения и тези от края на миналата седмица, реших да се разделя с иначе удобно простото, но компрометирано правило: падащи акции = евтин петрол = скъп USD (отн.EUR). И разбира се иде реч с какво да го заместя. Желаете ли да коментирате например следното при двойката : EUR/USD.
          При падащ пазар на акциите и в Европа и в Щатите, но падащ по-силно в Щатите = евтин петрол = скъп USD (отн.EUR).
          При падащ пазар на акциите и в Европа и в Щатите, но падащ по-силно в Европа = евтин петрол = евтин USD (отн.EUR).
          При падащ с еднакъв темп пазар на акциите и в Европа и в Щатите, = евтин петрол = никакво влияние върху EUR/USD.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
            иии с таз вълна ама ... имаше едно 20 тона вълна ама ме мързи да го тръся ... аз ти казвам ново дъно ти си брой вълната
            аз затворих на 1.2331 всичко, така че нп и това което казваш да стане.
            Много варианти много нещо. За това и толкоз хора губят и само малцина печелят.
            Ако мине под МА200 на М5 ще пусна пак къси .
            Айде хемусе дай му гас надолу , щом ти е кеф

Коментар

• Къде се дяна бай Онзи с голямата "тиква" да ни рече какво казва фундамента???

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                Полезно:

20 Ways to Stop Losing Money

The Swing Shift by Alan Farley
                ....
                хареса ти май Алан :-)
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Не можем да се разберем с теб.
                  Имах предвид 1.22333

П.П. Кво сте се развикали с тоз багер бря !!!
                  Чекайте да видим нивата около 1.2370
                  пък след това крякайте,
                  ако мине де
                  май да
                  от момента на поста ми за 33 падна 10 пипа и после се
                  изстреля до 93 тва са си 60 пипа викам аз

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                    Не знам дали гледам М5 ама ако виждаш ще заебеш късите.
                    Има някви съпротиви до 1.24 ама основната е 2360. Като по скоро е 1.2411 но кое от двете ще е по голям зор нз.
                    Има много голяма вероятност тази вълна да е 4та. т.е. сложна корекция . т.е. ся ще ходи или до 1.2555 или до 1.2777 и нагоре.
                    Което и да е не е добре за къси.
                    Аз имах къси от 2255 и ги затворих едната на +10 другата на -30 .
                    Ама веднага отворих наобратно.
                    иии с таз вълна ама ... имаше едно 20 тона вълна ама ме мързи да го тръся ... аз ти казвам ново дъно ти си брой вълната

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      60 пипа бе реде не 1100
                      Не можем да се разберем с теб.
                      Имах предвид 1.22333

П.П. Кво сте се развикали с тоз багер бря !!!
                      Чекайте да видим нивата около 1.2370
                      пък след това крякайте,
                      ако мине де
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                        Стига бе Матео.Време е скапаното еуро да си иде на мястото-максимум 0.8$ за ннего.Знаеш че този надут курс е изкуствен!!!!!!!
                        Всички така казват е почти всички, които държат спестявания в долари, а после ще се чудят как да ги продават набързо
                        За всичко си има вълни....

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                          Кат иде първо на 30+ и тогава
                          Не знам де, така си мисля само
                          Стига бе Матео.Време е скапаното еуро да си иде на мястото-максимум 0.8$ за ннего.Знаеш че този надут курс е изкуствен!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                            Хайде стига вече !Какво трябва да стане и кога че да падне 1.20 да го ева!!!!!!!!Аман!Кажи РЕДЕ какво мислиш?
                            Кат иде първо на 30+ и тогава
                            Не знам де, така си мисля само

Коментар

• Хайде стига вече !Какво трябва да стане и кога че да падне 1.20 да го ева!!!!!!!!Аман!Кажи РЕДЕ какво мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                                багера зор ше мине от там ... може първо ново дъно да направи ... поне съм къс аз де
                                Не знам дали гледам М5 ама ако виждаш ще заебеш късите.
                                Има някви съпротиви до 1.24 ама основната е 2360. Като по скоро е 1.2411 но кое от двете ще е по голям зор нз.
                                Има много голяма вероятност тази вълна да е 4та. т.е. сложна корекция . т.е. ся ще ходи или до 1.2555 или до 1.2777 и нагоре.
                                Което и да е не е добре за къси.
                                Аз имах къси от 2255 и ги затворих едната на +10 другата на -30 .
                                Ама веднага отворих наобратно.

Коментар

Working...
                                X