IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    дайте да кажете имам sel ot 0.8540 wyw awstraliadollar kade da сложа стоплъс и такепрофит, не може да се изгуби много тук трябва равновесие в някои неща и благодаря
    Сложи такепрофит на 0.75 да не го изтървеш ако стане много бързо, стоплъс няма никакъв смисъл да слагаш само да хрантутиш брокера.

Годим, Дмитрий има ли вариант за лийдинг, тоя му е друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      Малеееееееее. Ти си новото животно ..
      Вземи да използваш точки и запетайки от време на време. Нищо не се разбрира. И като си само от 2 дена недей да се хвалиш със 100 пипа. А тъй като сигурно е демо, моля те не коментирай изобщо колко пипса си изкарал . Коментирай каква доходност изкарваш за 1 месец в продължение на 6 месеца.
      дадобре но 6 месеца има доста време извинявай но искам да се уча и да се равивам във материята наречена форекса,не съм животно без да искам,извинявай и демо не е 7800 лева съм в акаунт но брат ми ги даде и каза давам но не ме занимавай и питай изнервил съм го ще опитам да слагам то4ки изинявай все пак пиша граматично добре и без то4ки дори, вси4ко е наред напред

Коментар

• не ми отвори позицията за 1.3 пипа. И ся ко прайм ???
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• дайте да кажете имам sel ot 0.8540 wyw awstraliadollar kade da сложа стоплъс и такепрофит, не може да се изгуби много тук трябва равновесие в някои неща и благодаря

Коментар

чувал съм за вълните но е много сложно за мен гледайки и чувайки,няма ли попорости начини за игра и удари.индикатори има оба4е кажете ми кои са ок за игра защото казват трябва да си намериш стилът и друго но мисля 4е е поподобре да се каже направо и непрекаснъто директно дори аз играя така и така дай сега да ти кажа на теб и после жеста се връща много кратно.не мислите ли так:
            Малеееееееее. Ти си новото животно ..
            Вземи да използваш точки и запетайки от време на време. Нищо не се разбрира. И като си само от 2 дена недей да се хвалиш със 100 пипа. А тъй като сигурно е демо, моля те не коментирай изобщо колко пипса си изкарал . Коментирай каква доходност изкарваш за 1 месец в продължение на 6 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
              Годим, дай картинка на Дмитрий да се забавляваме малко.
              Това му е варианта ако нямаше пробив на върха. Споменал е в текста, че лесно цената може да трансформира вчерашния зиг-заг в клин. Сега, след пробива, чертежа не е актуален...

Коментар

• чувал съм за вълните но е много сложно за мен гледайки и чувайки,няма ли попорости начини за игра и удари.индикатори има оба4е кажете ми кои са ок за игра защото казват трябва да си намериш стилът и друго но мисля 4е е поподобре да се каже направо и непрекаснъто директно дори аз играя така и така дай сега да ти кажа на теб и после жеста се връща много кратно.не мислите ли так:

Коментар

вижте сега аз ще се пусна по нагоре на еуродолар 1.2350, брат ми се занимава с форекс от много от отдавна и един лаф не ми е казал как да играя ,сърди ми се бяга неще да казва какво става и аз съм малко в безизходница но няма как да мисля нагоре ли надоле ли и след бирите нагор пускам и въобще не ми се занимава защото съм необременен и се развивам, лек нощ на всичкото традер ако не се лажа
                  зловещ съм 100 пипа спечелих мисля че достигам върхара си,2 дена играя и съм ок брат ми ми анализира нещо по скупа само си губи вренето не го слушам обърква се нагоре ил надоло, айде недей,сега затворих както ми написа програмата мете4 на 1.2450,сметки сметки ис4исляване и хоп 100 пипса
                  върхът просто
                  но оддруга страна изиграх австралаиядолар като го улучих от 0.8540 занадолу

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    Аз не ги броя. Возний ги брои вместо мен.Сутринта в 9оо отбелязах възможността за лийдинг диагонал от 1,2152. Возний е казал клин в анализа си. Мисля, че вече е факт. Но какво означава този клин? Ще гледаме нататък.
                    Годим, дай картинка на Дмитрий да се забавляваме малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Дреме ми
                      Аз съм надблюдател само
                      Пък колкото по-високо иде ,
                      толкова по-ниско ще падне , а
                      аз сигурно ще успея да го усетя
                      навреме и да му искарам някоя
                      стотинка
                      Много се опъна това дъно Реде.Как мислиш ?Кога очакваш да пробие?

Коментар

• Ето чертежчето ми на Н1

Не се различава много от твоето...
                        Last edited by GoDim; 28.05.2010, 12:15.

Коментар

• добър вход за дълги е 2399, а най добрия е 2393 ама дали ще стигне там ???
                          Аз съм пуснал чакаща от 2399. Пък да видим.
                          Нали реда вика че целта е 25 след туй

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                            Днеска е край на седмицата и месеца.

Ако се проследи представянето на индексите в Англия,Европа,Канада и т.н. може да се предположи как ще ребалансират портфолиото пасивните тракинг фондове.
                            Те действат по определени математически модели, които задържат статични процентите на валутните експозиции т.е. ако американските индекси са се предсатвяли по-добре от европейските през изминалия месец има голяма вероятност да продадат долари и да закупят евра за да балансират портфейлите си и обратно. По този начин си управляват валутния риск.
                            The German name noted buying EUR/USD earlier bought around 2 yards.

Дали това е потвърждение на думите ?

Коментар

• GoDim затворихме под 2435 часовия кендъл. За момента това изглежда като Ц след бягаща корекция. Би следвало сега да тестваме долната линия и там да има наредени бай ордери за бой към 1.26 със стопове под 1.2323. Ако прескочим канала след една такава евентуална корекция влизаме в 3/3

http://www.prikachi.com/files/1615950u.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                                Вчера беше втори външен дневен бар. Така, че за сега може само да отбележим разширяващ се рейндж..Възможно е движението от 1,2152 да стане лийдинг диагонал и да е започнало едно по-голямо движение срещу долара. Трябва просто да направим още еди нов връх. Понеже вчера мина 100% няма много ограничения за височината. му.
                                По нелинейните каналчета вече има почти обътнат канал на Н4.

Успехи!
                                Аз не ги броя. Возний ги брои вместо мен.Сутринта в 9оо отбелязах възможността за лийдинг диагонал от 1,2152. Возний е казал клин в анализа си. Мисля, че вече е факт. Но какво означава този клин? Ще гледаме нататък.

Коментар

Working...
                                X