IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро! Това е работният ми план в близките часове. Големия червен въпрос все още не ми дава право да се включа с къса.
    Успешен ден!
    http://prikachi.com/images/457/2319457u.png

Коментар

• 4 часа, е/долар
      Attached Files

Коментар

• Трети сезон на Wall Street Warriors май нямало да има, но започва снимането на Българска продукция -
        "Властелините на Три Уши".
        От ляво на дясно: Ганка, Пенка, Здравка, Спаска и Кунка.

Видно е че всички са на пода, пак от ляво надясно: деривативс, сток, бонд, комодити.

Коментар

• Вътре си Руки, и беше основният проводник на рекламните схеми на пропа и на бъкета.
          The Rookie

Коментар

• айде и аз се появих в тъпата сапунка
            къде ме намеси тука бе Мане ?
            нито в проп трейдинг съм работил , нито в бойлър руум
            аз съм си и двете
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• е за това ставаше въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                Днес следобед ще позяпам и втория сезон да видим има ли подобрение или пак продуцента е тръгнал на лов за балъци с торбата с лъжите.
                Вторият сезон ми допадна повече от първия.
                Опшън брокерката и особено портокаленият флор трейдър Лари са супер естествени и забавни и всички на пода са готини.
                Прайвът икуити мениджъра Брет е скучен, но ако шоуто е коректно в тая си част, то той е единственият истински инвеститор в тая тълпа от спекуланти и измамници.
                По-нататък работата става забавна - един пайтак с афинитет към бейзбола и американския футбол е хед на десетина хлапака като него, които нямат нищо общо нито с инвестиране, нито с трейдинг или брокераж, а са чисти сейлс специалисти - от най-досадната порода. Наблъскаха акаунтите на клиентите си със Сандиск на растеж 40-60 долара и после започнаха да тормозят хората да добавят към позициите на 45 и 35, че била в страшна промоция. Няколко месеца по-късно когато промоцията стигна 5 долара сигурно са се наиграли завинаги.
                От торбата с лъжите тоя път изскочи нов персонаж - Руукито.
                Току що завършилата Летиша решава да стане дей трейдър в един ню йоркски скам проп деск - SMB, понаучава се набързо да трейдва, но им отказва да ги направи богати и се връща в Париж колкото да откаже на един инвестиционен банкер 50К евро годишна заплата+ гарантирани бонуси за да може да се върне в щатите като карънси аналист на - второ рекламно пано - FXCM.
                Там Кати и Борис набързо я дообучават в тайните на тех и фунд. анализ и я качват на една реална сметка?! защото за анализаторите във FXCM трейдинга бил на първо място пред анализа.
                Трети сезон не го намирам в тракерите, той пазара много се промени, може би им е малко трудно с кастинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  избърза малко със затварянето
                  незнам преминаването на 2590 ми разваля играта, а е много близо и не ми се рискуваше повече пари. въпрос е на едно цък и отиваме да чертаем нещо друго
                  Last edited by anonimen komardjia; 12.07.2010, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    и аз мисля, че ще се заиграе на в този диапазон (84) и я затварям на -2пип 2592. Трябва да се почива.
                    избърза малко със затварянето
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

моят вече е на 0 целите са 84 и 24
                      и аз мисля, че ще се заиграе на в този диапазон (84) и я затварям на -2пип 2592. Трябва да се почива.

Коментар

в момента пътя за надолу е почти изчистен цели 2567 и следва 2528. ама първо да го докарам на нулев стоп
                        моят вече е на 0 целите са 84 и 24

Коментар

и аз не знам що
                          ама не е реконтра , щото съм къс @ 94 от 22.20
                          стоп като твоя
                          в момента пътя за надолу е почти изчистен цели 2567 и следва 2528. ама първо да го докарам на нулев стоп

Коментар

Руки 20:09 ти вкарах една реконтра 2590 стоп 2600 или ръчен. Незнам защо трябваше да си образувам нерви преди лягане.
                            и аз не знам що
                            ама не е реконтра , щото съм къс @ 94 от 22.20
                            стоп като твоя

Коментар

• Руки 20:09 ти вкарах една реконтра 2590 стоп 2600 или ръчен. Незнам защо трябваше да си образувам нерви преди лягане.

Коментар

законтрих те
                                дълга 88 стоп 82
                                стопа на 0 @ 88 , че много нервно нещо

Коментар

Working...
                                X