If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде бря!!!
Нищо не правите
Оставил съм ви на спокойствие да бутате Еврото нагоре , но не се справяте !!!!!! :
Бе, мани го туй юро. То е за фон. Ние сме на друга поста. Чакаме го малоумното луни да стигне или зоната 1.0515-20 за да го праснем за надолу или 1.0430-40 за нагоре
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
господин немога да ви прочета името не съм изпаднал от никъде вобще.защо не ме уважавате тъй като лощо не съм ви направил вобще.играя и пиша тук понеже има хубави и толкова нормални хора насам и натам.недейте така и трябва да имате търплимост към вси4ки за да се 4уствате ок.
Хубави хора има и насам и натам и отгоре и отдоле. Просто ти казах да си опресниш граматическите познания. Нали си инвеститор, изказвай се като инвеститор. И аз пиша на фонетика и аз пиша и на латиница, но пък като пиша на кирилица не ползвам 4 за ч или 6 за ш. Просто е дразнещо да пишеш като неграмотен пубер и да искаш да те уважават.
Иначе нямам нищо против тебе. Парите са си твои можеш да ги губиш както си искаш.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ти от къде изпадна бе? Не се притеснявай ако не работи тоя уикенд пробвай следващия! И вземи малко да си подобриш писането! Аз разбирам, че си от модерната генерация дето колкото повече паразитни думи (или както там се наричат) ползвате по - добре (обръщения като "ве" "кво" "кък" и тн, но все пак е грозно.
господин немога да ви прочета името не съм изпаднал от никъде вобще.защо не ме уважавате тъй като лощо не съм ви направил вобще.играя и пиша тук понеже има хубави и толкова нормални хора насам и натам.недейте така и трябва да имате търплимост към вси4ки за да се 4уствате ок.
Заложих на силна жена и слаба връзка или както му се казва кабле.спечелих добре и мисля 4е не е зле да продалжа но утре няма работа вътре в мете4.не работи нещо и не ми харесва това.в ниделя също май няма да отвори и пак ще постардам но преживяването ще го направя нама страшо.много съм доволен и бих рекордите по пичове събрах добре.общ акаунт по сметката направени пи4ове някаде около 380 пипа .зловещо
Нама смисъл от кулебания за да пусна да играя и кът съм на компоутера вобще не се баламсосвам и играя .кът не съм на компа не играя.
Сега гледах писаното ми назад и си намерих някой грешки в изказването на мен.но това не триабва да притесни друг,все пак аз пиша и ще се куригурам дългосрочно.
Ти от къде изпадна бе? Не се притеснявай ако не работи тоя уикенд пробвай следващия! И вземи малко да си подобриш писането! Аз разбирам, че си от модерната генерация дето колкото повече паразитни думи (или както там се наричат) ползвате по - добре (обръщения като "ве" "кво" "кък" и тн, но все пак е грозно.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
не познах за 4 пипа
тия 70-80 пипови прогнози ги оставям на майсторите
а дали ще ходи надолу се решава в момента.
ако не успее да пробие 1.2360 вероятно ще видим под 1.23 днес
2360 даже не е спирка за мойто влакче...
уффф . бенчмарка имат някав проблем. писна ми от тях мамицата им
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
не познах за 4 пипа
тия 70-80 пипови прогнози ги оставям на майсторите
а дали ще ходи надолу се решава в момента.
ако не успее да пробие 1.2360 вероятно ще видим под 1.23 днес
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
В е/долар очевидно дълбоките корекции, отговарящи на схемите в дебелите книги, ще правим някъде около паритета. Дотогава ще я караме в една посока и на такъдък...
Заложих на силна жена и слаба връзка или както му се казва кабле.спечелих добре и мисля 4е не е зле да продалжа но утре няма работа вътре в мете4.не работи нещо и не ми харесва това.в ниделя също май няма да отвори и пак ще постардам но преживяването ще го направя нама страшо.много съм доволен и бих рекордите по пичове събрах добре.общ акаунт по сметката направени пи4ове някаде около 380 пипа .зловещо
Нама смисъл от кулебания за да пусна да играя и кът съм на компоутера вобще не се баламсосвам и играя .кът не съм на компа не играя.
Сега гледах писаното ми назад и си намерих някой грешки в изказването на мен.но това не триабва да притесни друг,все пак аз пиша и ще се куригурам дългосрочно.
Коментар