Първоначално изпратено от liyan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мане след този ти коментар за първият бих се представил, че или не трябва да правиш коментар за 2рия сезон или трябва да си крайно умерен за да не те бан). Или с 2 думи 2рият е доста по зле ама доооооста по зле от първият. Не знам къде имаше 1 пич с 1 ферари - на мен той ми се стори най-наясно с това което прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЗатворена на 2578 с идея за изчакване за нов къса
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеДобро утро,
на късата от 2642 стопа е преместен на 0. Лимит зона 2510-28.Last edited by anonimen komardjia; 12.07.2010, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнениеУкраинецът Александър Герчик е известен трейдър на Уолстрийт.Пристига в Америка като емигрант в 1993г.Три години работи като таксиметров шоф.Записва курсове на Уолстрийт и след това започва работа като дейтрейдър.Участва във филма "Wall Street Warriors".От 1999г. до сега няма месец на загуба.
Сандра - красивата Берта я превъртях на бързи обороти защото беше доста скучна, интересни бяха NYSE специалистa и флор комодити брокера на Наймекс.
Двама портфолио мениджъри, единият от които правеше ексцентричен валуейшън рисърч, обикаляйки магазини за джинси, другият не можах да схвана какво точно правеше, но с висока вероятност и двамата не са на маркета след 2008.
Най-обещаващото обаче, поантата на сериала, са двама трейдъри, които са много пекани и олицетворяват Хамериканската мечта.
Тим Сайкс е едно хиперекзалтирано еврейско отроче, което 2000 г направил от 14-те си хиляди мицва долари 1.65 млн. (преди таксите). Шорт селър на мини/микро кап компании, които според него маркета е надценил. Дъ панишър или побойник, както казва един чикагски колега. Тая фраза с печалбата я чуваме десетина пъти, но за следващите пет години ни вопъл ни стон, което е разбираемо като знаем какъв беше маркета след 2002. Прави няколко реални сделки пред камера, първия опит взе 1К , на селдващия загуби 3600 влизайки между шамарите, но и двата пъти обясняваше как всъщност е познал перфектно накъде ще е маркета, просто още малко дисциплина, здраво дупе, топки и т.н. липсвали от уравнението. Мирише ми на пълно фиаско и съм сигурен, че си плаща рента не от трейдинг, а от приказки за трейдинг.
Украинецът Алекс Герчик не му видяхме трейдинга, но на един чарт на злато показа постфактум къде би влязъл, и двата входа бяха супер смешни за гений от такъв ранг.
Имам силно усещане, че и неговите доходи излизат от групата в проп деска му, ако въобще още има такава и не е преминал в академичната плоскост на финансовите спекулации, което би било най-разумното решение.
Пълно фиаско.
Днес следобед ще позяпам и втория сезон да видим има ли подобрение или пак продуцента е тръгнал на лов за балъци с торбата с лъжите.
Честито на всички симпатизанти на испанците.
Коментар
-
Добро утро,
на късата от 2642 стопа е преместен на 0. Лимит зона 2510-28.Last edited by anonimen komardjia; 12.07.2010, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеEUR/USD - В понеделник, мечки.Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПри пробив на върха от миналата седмица яко бикове обаче , корекцията може да продължи до 1.75.Те от ЕЗ са луди , швабите искат икономиката да продължи да не работи , еврото да е скъпо и да могат да си "купуват" много суровини. Въобще никой не мисли , че така ще го докарат до деня в който китайците ще дойдат като спасители да купят БМВ , Мерцедес , Волксваген и Порше. Затова държавите които внасят трябваше да почнат с протекционизъм , и в България да се каже от утре 100% данък на цели компютри и ще се сложат тук машините да им се лепят дънни платки и да се сглобяват другите неща , а това ще бъде работа. От къде у янките толкова много акъл , те дори смятат още компании да изнасят в чужбина , там няма да работят а ще се търкалят като магарета по улиците.
Дори да си изпълни фибото на север и да мине върха, то корекцията следваше да си я направи.
Колкото до компютрите, не съм много наясно понеже съм със стационарен, а те до колкото знам се сглобяват на място и тук. Поне моя е така. Протекционизма не е много добро нещо, защото опита в световната история показва, че води до ответни мерки, а и качеството пада още повече. Немците не ги мисля. На тях приходите им идват от износ и колкото и големи заплати да получават автоматизацията в Германия и техническата култура на местните бачкери и инженери е такава, че свалят себестойността на труда.
Както съм казвал за мен кризата е породена до някъде и от разликата цена качество. За съжаление в Европа много масови продукти останаха със старото си качество или го снижиха (автомобилите например) а цената се повиши. Пазарът на продукция търси равновесие и докато не го намери няма да миряса. Както съм казвал не е нормално една кола да има по-малка гаранция от един бойлер, а една сграда по-кратка гаранция от един самолет.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Пенчев
Спря точно на съпротива от нисък порядък и върна от нея , това означава че съпротивите от по висок порядък при пробив на тази няма да се усетят и цената ще ги надхвърли с лекота.Тази работа е по седмичен фрейм , а отстоянията между нивата са по 5 и повече фигури там.Може да не пробие , не знам..но над върха от миналата седмица ще се движи още поне 4-5 фигури ако го пробие.Влезе ли в консолидация и то с такива размери тренда ще се запази нагоре и като я пробие ще отиде ехеее..Предпазливо трябва да се действа , ако пък случайно пробие никакви къси не са препоръчителни да се държат.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар