IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
    Що не казваш, че моето 2450 дошло, че май е пробило
    Довечера ще ви кажа на горе къде сме
    Редето надоле е силен, аз нагоре...
    Ама на пръв поглед ме кефи мъничко над 27
    Ай да видим чунчо ли е прав или техниката си е техника, независимо от всичко
    Айде евроо!Вдигай гооо, петък е
    техниката казва от тука едни 40 пипа надоле поне , до 1.2320
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
      тц тц хора като тебе спират научният прогрес и спъват развитието на другите хора. засрами се ПОНЕ МАЛКО. човека е спечелил повече пипсове от брат си и днес и вчера !!!!
      дб мерси за уважението.поздрави.успех,брат ми не го знам как е сега

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
        Хайде на влакчето.
        Дълга от 1.2369 цел вече 1.2511
        Що не казваш, че моето 2450 дошло, че май е пробило
        Довечера ще ви кажа на горе къде сме
        Редето надоле е силен, аз нагоре...
        Ама на пръв поглед ме кефи мъничко над 27
        Ай да видим чунчо ли е прав или техниката си е техника, независимо от всичко
        Айде евроо!Вдигай гооо, петък е

Коментар

Хайде на влакчето.
          Влакче, влакче ама виж тук какво пише!

Заради повишената волатилност, ликвидността на форекс пазара е намалена, а ордерите редуцирани. Понеделник е почивен ден в Англия и САЩ и може да се очаква масирано закриване на позиции. Очаква се заради края на месеца да има продажби на евро. Затова внимавайте особено около ЕЦБ (15:15 наше време) и Лондон фикс-а (18:00 наше време).

Коментар

Черкелов, разбиваш ме .
            Моля те не пиши повече или се ограничи на 5 поста на ден .
            Сега ми е забавно като го чета ама утре ще ми писне да не ти разбирам циганския език и много ще се издразня.
            Моля те пиши на български разбираем език.
            Нищо не ти се вдява...
            Не се заяждам, просто е неучтиво.
            Все едно аз да тръгна да пиша във френски форум. Та аз нищо не знам . Само каквото Джоуи от приятели ме е научил
            тук няма ограничения.джоито го знам един сериал е и падащо от смях фолмче.хубаво хубаво.аз не правя неуважение на никой и не живея с мангали .виж как всичко ми е написано ок и съм доволен.балгарския ми е ок дологоре и имам чувсвтвото че стига да е нормално значи е ок.не трябва да гониш мен или някой друг от форома защото има дискриминациа по този случай.извинявай мерси

Коментар

Черкелов, разбиваш ме .
              Сега ми е забавно като го чета ама утре ще ми писне да не ти разбирам циганския език и много ще се издразня.
              Нищо не ти се вдява...
              Все едно аз да тръгна да пиша във френски форум. Та аз нищо не знам . Само каквото Джоуи от приятели ме е научил

тц тц хора като тебе спират научният прогрес и спъват развитието на другите хора. засрами се ПОНЕ МАЛКО. човека е спечелил повече пипсове от брат си и днес и вчера !!!!

Коментар

• Хайде на влакчето.
                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Черкелов, разбиваш ме .
                  Нищо не ти се вдява...
                  Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнение
                    Не ти знам стратегията!? Само искам да споделя, че когато започнах за 1 седмица утроих акаунта си - 5000$ ги направих 15000. Купуваш ниско и продаваш високо. Но в един ден върховете вече не бяха върхове, а се отцепи нагоре и за няколко дни останах само с основата. Дано не си същия случай!
                    да ок,може да сам сащия но стратегия окончателно за всичко нямам и гледам да съм напред.аз сега дори върх или дъно не гледам защото не виждам.и мам линии по екрана от горе ляво до доло дясно се спускат но те ги има отпреди там са сложени и не се мърдат.гледам ги и казвам как жената ще скочи отгоре линията или как лощо ще падне обаче от тази линия.и винаги познавам заштото ве4е 2 дена съм в играта.преди това 1 месец гледах гледах на мете4 как стават нещата и викам евала ще бъда добър започвам развитие и вече напреднах оригинално добре.ако някои искат да учат сигнали здравейте.тук съм

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                      вопще не знам за каква циганка говориш и вече нямам познати такива за които не им разбирам и започвам нерви .добре играя и требва да сме на ниво когато трябва и не само сега.ти искара ли пичове днес,ако да мерси
                      Не ти знам стратегията!? Само искам да споделя, че когато започнах за 1 седмица утроих акаунта си - 5000$ ги направих 15000. Купуваш ниско и продаваш високо. Но в един ден върховете вече не бяха върхове, а се отцепи нагоре и за няколко дни останах само с основата. Дано не си същия случай!

Коментар

• Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнение
                        А бе да не ти е умляла циганката, та се хвалиш!!! Този форум е за споделяне на идеи и стратегии!!!
                        вопще не знам за каква циганка говориш и вече нямам познати такива за които не им разбирам и започвам нерви .добре играя и требва да сме на ниво когато трябва и не само сега.ти искара ли пичове днес,ако да мерси

освен това и т и сега започваш да работиш по мете4 и трябва да се развиеш нагоре добре.успех

Коментар

• Искам да подпитам опитните! На дневна графика за втори път се заформя кпоглъщащ кендъл, който обуславя въходящо движение поне 1-2 дни. Предишното възходящо движение беше предизвикано от Швейцарците, а сега от какво!?. Има технически предпоставки, но не виждам подкрепа от фундамента!? Даже наопаки - Испания - проблеми с банковата система; Франция - стачки; Не схващам!? Техническите данни обикновенно се покрепят от фундамент или обратното! Има ли някой отговор на тези въпроси за момента? Изпускам ли нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Агроном Тандемски растениевъд иноватор и експериментатор
                            Градинарството и цветарството ,според мен ,са средство номер 1 ,против стреса който трупам покрай Форекса и Вас в тая тема Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                              Супер е Да бе досях днес още малко домати и прекопах чушките и доматите ,ама ме напече бая и се прибрах .
                              Агроном Тандемски растениевъд иноватор и експериментатор
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                                времени резултати необременени от нищо.сега тук съм напускал още и ще играя още порачки.няма да се спирам то4но сега и искам вси4ко да е ок.
                                А бе да не ти е умляла циганката, та се хвалиш!!! Този форум е за споделяне на идеи и стратегии!!!

Коментар

Working...
                                X