IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Ме не знам дали наднича,
    но , ако мръдне над 1.25922
    може и да облажи дедо поп
    неколко стинки
    е сега ако не тръгне то май ще го играем рейндж

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      незнам много мазничко "наднича" над "трендчето" на 1м. ........ не ги обичам аз тези включвания. препрочитам някой да свърши мръсната работа и аз тогава.
      Ме не знам дали наднича,
      но , ако мръдне над 1.25922
      може и да облажи дедо поп
      неколко стинки
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Стопа на +1
        Май нема никъде да ходи курсо
        незнам много мазничко "наднича" над "трендчето" на 1м. ........ не ги обичам аз тези включвания. препрочитам някой да свърши мръсната работа и аз тогава.

Коментар

ще те изчаквам да се върнеш от там накъдето си тръгнал и точно когато ти стане някакси напрегнато там някъде ще те подкрепя. но да видим дали ще отлепи.
          Стопа на +1
          Май нема никъде да ходи курсо

Коментар

Благодаря , но накъде ще се
            включиш горе е доста голяма дилема
            ще те изчаквам да се върнеш от там накъдето си тръгнал и точно когато ти стане някакси напрегнато там някъде ще те подкрепя. но да видим дали ще отлепи.

Коментар

Успех Реде. Като отъпчеш пътеката на горе мога и аз да се включа след това.
              Благодаря , но накъде ще се
              включиш горе е доста голяма дилема

Коментар

Една търговиййка :
                Дълго евро от 1.25712
                стоп 1.25444
                лимит 1.26222
                Успех Реде. Като отъпчеш пътеката на горе мога и аз да се включа след това.

Коментар

• Една търговиййка :
                  Дълго евро от 1.25712
                  стоп 1.25444
                  лимит 1.26222

Коментар

дълга 2573 цел 2587 стоп 0
                    затворена 2584

Коментар

• дълга 2573 цел 2587 стоп 0

Коментар

къса 2569 лимит1 - 2550 лимит2 - 2528 стоп ръчен около 0
                        затворена на 2566

Коментар

• къса 2569 лимит1 - 2550 лимит2 - 2528 стоп ръчен около 0

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                            голяма сапунка са спретнали хамериканците
                            Въпростният шорт селър на мини/микро кап компании, който мечтае да си основе хедж фонд, е толкова залюхан, че майка му му оправя леглото и му чисти кенефа.
                            На този келеш и сопола си не бих му доверил да управлява.
                            А и тука изплува въпросът, кой себеуважаващ се трейдър, който цели да спечели доверието на заможни инвеститори, би се снимал, как майка му му замива петната от урина, понеже на него от правене на пари не му остава време
                            еми по същата причина по която доста хора си купуват разни платени системи - опитват се да уцелят някоя, която е на гребена на вълната в момента да им осигури прилична печалба (и да им избие загубите от тези системи, които губят веднага), въпреки че знаят, че в малко по дълъг период от време системата ще губи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                              голяма сапунка са спретнали хамериканците
                              Въпростният шорт селър на мини/микро кап компании, който мечтае да си основе хедж фонд, е толкова залюхан, че майка му му оправя леглото и му чисти кенефа.
                              На този келеш и сопола си не бих му доверил да управлява.
                              А и тука изплува въпросът, кой себеуважаващ се трейдър, който цели да спечели доверието на заможни инвеститори, би се снимал, как майка му му замива петната от урина, понеже на него от правене на пари не му остава време
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Къси от 2575 затворени на 1.2560 и една бърза от дълга от 1.2563 на 1.2570. Много трудоемко взе да става и е време за сън. Успехи

Коментар

Working...
                                X