Първоначално изпратено от mateosf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DB Разгледай мнениетц тц хора като тебе спират научният прогрес и спъват развитието на другите хора. засрами се ПОНЕ МАЛКО. човека е спечелил повече пипсове от брат си и днес и вчера !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеХайде на влакчето.
Дълга от 1.2369 цел вече 1.2511
Довечера ще ви кажа на горе къде сме
Редето надоле е силен, аз нагоре...
Ама на пръв поглед ме кефи мъничко над 27
Ай да видим чунчо ли е прав или техниката си е техника, независимо от всичко
Айде евроо!Вдигай гооо, петък е
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеХайде на влакчето.
Дълга от 1.2369 цел вече 1.2511
Заради повишената волатилност, ликвидността на форекс пазара е намалена, а ордерите редуцирани. Понеделник е почивен ден в Англия и САЩ и може да се очаква масирано закриване на позиции. Очаква се заради края на месеца да има продажби на евро. Затова внимавайте особено около ЕЦБ (15:15 наше време) и Лондон фикс-а (18:00 наше време).
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеЧеркелов, разбиваш ме.
Моля те не пиши повече или се ограничи на 5 поста на ден.
Сега ми е забавно като го чета ама утре ще ми писне да не ти разбирам циганския език и много ще се издразня.
Моля те пиши на български разбираем език.
Нищо не ти се вдява...
Не се заяждам, просто е неучтиво.
Все едно аз да тръгна да пиша във френски форум. Та аз нищо не знам. Само каквото Джоуи от приятели ме е научил
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеЧеркелов, разбиваш ме.
Сега ми е забавно като го чета ама утре ще ми писне да не ти разбирам циганския език и много ще се издразня.
Нищо не ти се вдява...
Все едно аз да тръгна да пиша във френски форум. Та аз нищо не знам. Само каквото Джоуи от приятели ме е научил
тц тц хора като тебе спират научният прогрес и спъват развитието на другите хора. засрами се ПОНЕ МАЛКО. човека е спечелил повече пипсове от брат си и днес и вчера !!!!
Коментар
-
Черкелов, разбиваш ме.
Нищо не ти се вдява...
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеНе ти знам стратегията!? Само искам да споделя, че когато започнах за 1 седмица утроих акаунта си - 5000$ ги направих 15000. Купуваш ниско и продаваш високо. Но в един ден върховете вече не бяха върхове, а се отцепи нагоре и за няколко дни останах само с основата. Дано не си същия случай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениевопще не знам за каква циганка говориш и вече нямам познати такива за които не им разбирам и започвам нерви .добре играя и требва да сме на ниво когато трябва и не само сега.ти искара ли пичове днес,ако да мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеА бе да не ти е умляла циганката, та се хвалиш!!! Този форум е за споделяне на идеи и стратегии!!!
освен това и т и сега започваш да работиш по мете4 и трябва да се развиеш нагоре добре.успех
Коментар
-
Искам да подпитам опитните! На дневна графика за втори път се заформя кпоглъщащ кендъл, който обуславя въходящо движение поне 1-2 дни. Предишното възходящо движение беше предизвикано от Швейцарците, а сега от какво!?. Има технически предпоставки, но не виждам подкрепа от фундамента!? Даже наопаки - Испания - проблеми с банковата система; Франция - стачки; Не схващам!? Техническите данни обикновенно се покрепят от фундамент или обратното! Има ли някой отговор на тези въпроси за момента? Изпускам ли нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАгроном Тандемски растениевъд иноватор и експериментаторУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениевремени резултати необременени от нищо.сега тук съм напускал още и ще играя още порачки.няма да се спирам то4но сега и искам вси4ко да е ок.
Коментар
Коментар