If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При пробив на върха от миналата седмица яко бикове обаче , корекцията може да продължи до 1.75.Те от ЕЗ са луди , швабите искат икономиката да продължи да не работи , еврото да е скъпо и да могат да си "купуват" много суровини. Въобще никой не мисли , че така ще го докарат до деня в който китайците ще дойдат като спасители да купят БМВ , Мерцедес , Волксваген и Порше. Затова държавите които внасят трябваше да почнат с протекционизъм , и в България да се каже от утре 100% данък на цели компютри и ще се сложат тук машините да им се лепят дънни платки и да се сглобяват другите неща , а това ще бъде работа. От къде у янките толкова много акъл , те дори смятат още компании да изнасят в чужбина , там няма да работят а ще се търкалят като магарета по улиците.
При пробив на върха от миналата седмица яко бикове обаче , корекцията може да продължи до 1.75.Те от ЕЗ са луди , швабите искат икономиката да продължи да не работи , еврото да е скъпо и да могат да си "купуват" много суровини. Въобще никой не мисли , че така ще го докарат до деня в който китайците ще дойдат като спасители да купят БМВ , Мерцедес , Волксваген и Порше. Затова държавите които внасят трябваше да почнат с протекционизъм , и в България да се каже от утре 100% данък на цели компютри и ще се сложат тук машините да им се лепят дънни платки и да се сглобяват другите неща , а това ще бъде работа. От къде у янките толкова много акъл , те дори смятат още компании да изнасят в чужбина , там няма да работят а ще се търкалят като магарета по улиците.
Примерно Карл Май мисля ,че е бил сляп по рождение , но това не му пречи да е класик в жанра .
Чул си нещо, ама не съвсем . Май проблемите не са ти с очите , ами с ушите . Това е цитат от Уикипедия :
"Роден в семейство на беден тъкач, Карл Май е петото дете. ....... поради недохранване губи зрението си и лекарите успяват да го възстановят когато малкият Карл е на 4 годишна възраст"
И аз имам офталмологични проблеми . Ти май цъкаш по начин подобен на моя ,само дето си на малките фреймове с високото напрежение .....
Всеки бар след като се обезкости , отива директно в боклука .
Мисля дали да не напиша една книга за да дезинформирам и допълнително демотивирам тълпата . Колкото тя е по невежа , толкова по -добре : " Бедните не могат да скачат ! "
Честь имею !
Ако имаш офталмологични проблеми, ти препоръчвам веднага да вземеш по-сериозни мерки, ако не си го направил вече. Мога да ти препоръчам и клиника, но тук май не е добре да го правя директно, за да не го сметнат за реклама.
Според мен напрежението зависи от това дали човек има правила и доколко ги спазва. Ако знаеш какво правиш и правиш точно това, нямаш грижи. Дисциплинирането обаче си остава най-трдуният момент от търгуването.
Натисни линка под снимката , за да видиш интервюто.За мене това което чух е важно ,защото доказва ,че в дълъг период е възможно да се печели добре от тази дейност.
мда предположих, че сигурно там обяснява, но в момента не мога да ползвам звук, а и нямам слушалки. Иначе със сигурност е нещо интересно, но още по-интересно е да се изгледат 2та сезона на wall street warriors.
P.S. а и в сериалчето може да се види как точно живее този човек, което си мисля е особено важно за неговият успех. (не да го постигне първоначално, а да го задържи)
това с каква цел си го поставил тук ?
и мисля във сериала, че казваше че имал 1 месец на минимална загуби, ама сигурно аз се бъркам както обикновено
Натисни линка под снимката , за да видиш интервюто.За мене това което чух е важно ,защото доказва ,че в дълъг период е възможно да се печели добре от тази дейност.
http://www.youtube.com/watch?v=nAXo5...eature=related
Украинецът Александър Герчик е известен трейдър на Уолстрийт.Пристига в Америка като емигрант в 1993г.Три години работи като таксиметров шоф.Записва курсове на Уолстрийт и след това започва работа като дейтрейдър.Участва във филма "Wall Street Warriors".От 1999г. до сега няма месец на загуба.
Здравейте, понахвърлях две мечи идейки, които прилагам. За бичи утре ще мислим, а ако някой ги е избистрил то можем да ги коментираме.
Предварително се извинявам на почиталите на тавариш Возни за неточността на нотацията, но тука си нямаме"курилката" с която та ме накажете . Анализа го използвам за интрадей търговия и най-вече скалпиране и затова на нотацията не обръщам внимание. http://prikachi.com/images/343/2312343E.png
моята търговия е базирана на чисто ценово движение. Графиките ги гледам само заради нивата на подкрепа и съпротива иначе търгувам по котировки.
И аз имам офталмологични проблеми . Ти май цъкаш по начин подобен на моя ,само дето си на малките фреймове с високото напрежение .....
Всеки бар след като се обезкости , отива директно в боклука .
Мисля дали да не напиша една книга за да дезинформирам и допълнително демотивирам тълпата . Колкото тя е по невежа , толкова по -добре : " Бедните не могат да скачат ! "
Честь имею !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не знам какво точно имаш предвид под "техничар", но моята търговия е базирана на чисто ценово движение. Графиките ги гледам само заради нивата на подкрепа и съпротива иначе търгувам по котировки.
Ето пак. Всичко което казваш е вярно, но трейдинга ти сочи друго, което превръща думите ти в клишета лишени от смисъл.
На позицията на Новака казваш, че стопа трябвало да е на 2750, а не на 2720, а и двете нива в конкретния момент бяха еднакво безсмислени за риск и нямат връзка с Цената и Посоката.
В другия пост препоръчваш чиста контра на импулс с опората на кръгло число-фигура, опционна бариера в същото число, дневен ATR, DNT структура (която нямам никаква представа какво значи) и вход над преден хай.
Явно цената говори на всеки различно.
Едно е да кажеш, че пазарът трябва да се следва и цената е единственият индикатор, второ е да го разбереш, трето и съвсем различно е да го приложиш на практика, а четвърто е да придобиеш рутина като Новобранеца, който си копа с мотиката и с една ръка и с два пръста и седнал и легнал и в поза лотус даже.
Горното е пак клише.
Поздрави и успех.
[
Световна литературна практика е писателите никога да не са присъствали на събитията за които пишат ....Примерно Карл Май мисля ,че е бил сляп по рождение , но това не му пречи да е класик в жанра .
Не мога да започна някоя книга като Насим талеб с думите "след като направих 200 000 сделки с опции", но съм присъствал на събитията, които съм описал. Иначе си познал, че имам офталмологични проблеми.
Като ти гледам постовете тук обаче ми се струва, че ти си поредният "техничар", който е екипиран с клишета на приказки, а на практика прави обратното.
Като писах последния пост и аз си помислих същото, след като му направих бърз преглед. Чак се учудих как звучи клиширано, както казваш, но си признавам, че ме домързя да го оправя. Друга причина е, че поне аз не коментирах някаква конкретна ситуация, а говорех по принцип. Не знам какво точно имаш предвид под "техничар", но моята търговия е базирана на чисто ценово движение. Графиките ги гледам само заради нивата на подкрепа и съпротива иначе търгувам по котировки.
Като ти гледам постовете тук обаче ми се струва, че ти си поредният "техничар", който е екипиран с клишета на приказки, а на практика прави обратното.
Няма лошо ! Печалбата оправдава средствата !
Световна литературна практика е писателите никога да не са присъствали на събитията за които пишат ....Примерно Карл Май мисля ,че е бил сляп по рождение , но това не му пречи да е класик в жанра .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар