IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    а сега де, кво правим. Аз съм пас
    аз обаче още не съм пас
    първата пържолка ще я извадим алангле @ 98
    Last edited by NYSERookie; 12.07.2010, 21:59.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
      Ейййй, пак съм изтървал, дай го това 2691 да хвърлим и ние по една къса
      ПП Шегувам се, знам че е техническа грешка ... ама ... скука
      Боже, Боже, каква простотия съм написал. Ами че то ... ако в момента беше 2691 ... дали е за къса ... Пфу, в желанието си да се правим на оригинални, понякога се излагаме

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        законтрих те
        дълга 88 стоп 82
        а сега де, кво правим. Аз съм пас

Коментар

v 19:06 хвърлих една къса на скара от 2591 да видим 2520 дали ще го нацелим или неопечена ще вадим на 2570.
          затворена на 0

Коментар

v 19:06 хвърлих една къса на скара от 2591 да видим 2520 дали ще го нацелим или неопечена ще вадим на 2570.
            законтрих те
            дълга 88 стоп 82
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

v 19:06 хвърлих една къса на скара от 2691 да видим 2520 дали ще го нацелим или неопечена ще вадим на 2570.
              Ейййй, пак съм изтървал, дай го това 2691 да хвърлим и ние по една къса
              ПП Шегувам се, знам че е техническа грешка ... ама ... скука

Коментар

• v 19:06 хвърлих една къса на скара от 2591 да видим 2520 дали ще го нацелим или неопечена ще вадим на 2570.
                Last edited by anonimen komardjia; 12.07.2010, 21:26.

Коментар

• 4etete li?

Capital Economics: Шансът за смърт на еврото е 50%
                  12.07.2010 16:41 | препоръчай (2)
                  Най-вероятно еврозоната ще се разпадне след две до три години, но не може да се изключи и по-ранна развръзка, прогнозират икономистите
                  Статия Коментари (1)

Икономисти от консултантската компания Capital Economics предричат, че еврозоната е по-вероятно да се разпадне, отколкото да оцелее, пише CNBC.

„Стигнахме до заключението, че везните са се наклонили срещу оцеляването на еврозоната в сегашния й вид“, се казва в писмо на Capital Economics до клиенти на компанията.

Анализаторите изразяват силно безпокойство както от задлъжнялостта, така и от структурната слабост и ниската конкурентоспособност на европейската икономика в комбинация със страховете на инвеститорите за дълговата криза в еврозоната и незадоволителното възстановяване на световната икономика.

Има сериозен шанс поне една страна, най-вероятно Гърция да напусне или да бъде помолена да напусне еврозоната, или няколко страни, включително и Германия да напуснат еврозоната. Друг вероятен сценарий е разделянето на еврозоната на „северна еврозона“ и „южна еврозона“,“ казва Джулиън Джизъп, главен икономист на Capital Economics.

Още по темата
                  Очакват 5% лихва по облигациите на Гърция при опита за връщане на пазара
                  Макар и да разпродава острови, Гърция май няма скоро да банкрутира
                  Дефицитите и кризата – къде е връзката и какви са решенията

Шансът за всеки един от тези сценарии се е увеличил до 50%, казва Джизъп. „Трудно е да се определи кога точно ще се случи това“, допълва той. „Има основателни причини да смятаме, че този момент няма да дойде скоро, не на последно място поради продължаващата политическа подкрепа за еврото, на практика във всички страни от зоната“.

„Напрежението най-вероятно ще доведе до разпад на еврото след две до три години, но не може да изключим и по-ранна развръзка“, казва Джизъп.

Страховете за бъдещето на еврозоната обаче се уталожиха през последните седмици. В четвъртък президентът на Европейската централна банка Жан-Клод Трише дори нападна „европесимистите“ с аргумента, че единната европейска валута е в значително по-добра позиция от спада спрямо долара в началото на юни.

Коментар

• То Руукито само то
                    може да си разбира системата.
                    То нали затова е Рууки
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      За подобни търговийки ползвам 1 и 5 минутните,
                      а инък си гледам големите над 1 час.
                      Та като гледам час и сега гледам една
                      графика и си мисля , че ще има едно слизане
                      до около 1.2520 и след това
                      беж лиске да бягаме
                      към 1.28 и малко отгоре...............
                      На мен за сега ми е доста мъглив пътя надолу и затова дялкам помалко, сутринта таргета и на мен ми бе 251х-252х, но много се нагъна чарта и спазих съвета на Руки и се отдадох на системата KISS включваща следобедна дрямка. Индикации за минаване на 272х все още не съм получил, но аз не съм от бързо загряващите.

Коментар

къса 2577 лимит около 2557
                        затворена 2564

Коментар

Реде на какъв фрейм работиш, питам за да не почнем да си говорим на различни езици.
                          За подобни търговийки ползвам 1 и 5 минутните,
                          а инък си гледам големите над 1 час.
                          Та като гледам час и сега гледам една
                          графика и си мисля , че ще има едно слизане
                          до около 1.2520 и след това
                          беж лиске да бягаме
                          към 1.28 и малко отгоре...............
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• къса 2577 лимит около 2557

Коментар

• къса 1.2573 - цел под 1.25, стоп няма да слагам за сега
                              DJ сватба

Коментар

• Реде на какъв фрейм работиш, питам за да не почнем да си говорим на различни езици.

Коментар

Working...
                                X