IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пак бях променил дългата да се пусне от 2285 ама пак за 1 пип не се е активирала.
    Та тъй като вече съм пред компа ще изчакам за 75 и ще отварям .
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Черкелов ,би ли споделил ,сестра Ви и тя ли е така добра като теб и брат ти ? Благодаря Успех
      извинявайте нямам сетсра.благодаря.успех.брат ми е успех на серии и после вобще не после пак е ок
      и тук върят още мои порачки,гори направо,няма спиране
      Last edited by cherkelov; 28.05.2010, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        ааааа върхъ 67 пипса уадрих леко без засечки.сега още ще играя.брат и смята колко съм спечелеил и ми вика браво невиждано и се радва насам натам 257 пипса вика си взел за една деноноштие.радвам се и аз и виждам 4е съм ок и нормален.братми в4ера не игра а днес игра оба4е го бия с писовете подобре,явно имам големо развитие и принцип.тои спе4ели 10пипса днес и сега съм подобър.
        Черкелов ,би ли споделил ,сестра Ви и тя ли е така добра като теб и брат ти ? Благодаря Успех

Коментар

• питам едно оба4е.той ме посаветва да не пи6а много в ворума инвестърбг.изкам да попитам защо не е добре да се пи6е тук и прав ли етои.

добрели е да пи6а по анаглиски форум някъде из нета .все пак там ще има и добри традери и англиски разбирам не е трудно отвременавреме.хелой бай май и е лесно.кацете някой форум за да не се засичам вътре с брат мивинаги не ме иска и каза не ща.
          Last edited by cherkelov; 28.05.2010, 14:14.

Коментар

• ааааа върхъ 67 пипса уадрих леко без засечки.сега още ще играя.брат и смята колко съм спечелеил и ми вика браво невиждано и се радва насам натам 257 пипса вика си взел за една деноноштие.радвам се и аз и виждам 4е съм ок и нормален.братми в4ера не игра а днес игра оба4е го бия с писовете подобре,явно имам големо развитие и принцип.тои спе4ели 10пипса днес и сега съм подобър.

Коментар

• времени резултати необременени от нищо.сега тук съм напускал още и ще играя още порачки.няма да се спирам то4но сега и искам вси4ко да е ок.
              Attached Files

Коментар

• много съм доволен.патя ми е правилен.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                  Няма лошо да се учиш. И аз се уча. ама не питай например , каде да си сложиш стопа или лимита, щото като ти се затрие сметката ще почнеш да обвиняваш някой друг.
                  Гледай , почети малко, а 6 месеца са много малко време. Много време са за затриване на сметка , ама са малко за правене на пари.
                  Дано ме разбереш.
                  разбира се че те разбирам.интелигентно пишеш със хубав умисмисъл.книги не съм чел но умисълами е 4е ще се обаркам зловещо ако се начета с книги и някакви такива който ме объркват.стопа и лимитара няма да питам и се извинавам ако сте решили че трябва да ми казвате аз не обвинявам ако не е нарично.мерси благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение

Годим, Дмитрий има ли вариант за лийдинг, тоя му е друг.
                    Е няма. Лийдинга си е моя изцепка.

Ето неговия текст

Последний восходящий зигзаг цена легко может трансформировать в клин. Однако пока этого не случилось, не исключен вариант развития событий, представленный на рисунках - заключительная волна (v) of [v] диагональника может принять вид более крупного двойного зигзага, чем предполагалось ранее.
                    В понеделник ще има нов четреж.

Коментар

• промених поръчката. Сложих я на 2293.

Коментар

• Излъгаме.това ниво 0.75 вобще го няма около мен надолу.има го ама това са 100 попа и извинявай обаче аз искам д аиграя за по малко пипа.и все пак искам стоп някъде.не може защото ще намале акаунта и после край с филма.доверявам се но шегата ме притесни както не исках.и 0.75 дори и да мине много бързо вобше не го искам,играя за по малко сега.мерси и моля не ме страскай по такива начини.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          дадобре но 6 месеца има доста време извинявай но искам да се уча и да се равивам във материята наречена форекса,не съм животно без да искам,извинявай и демо не е 7800 лева съм в акаунт но брат ми ги даде и каза давам но не ме занимавай и питай изнервил съм го ще опитам да слагам то4ки изинявай все пак пиша граматично добре и без то4ки дори, вси4ко е наред напред
                          Няма лошо да се учиш. И аз се уча. ама не питай например , каде да си сложиш стопа или лимита, щото като ти се затрие сметката ще почнеш да обвиняваш някой друг.
                          Гледай , почети малко, а 6 месеца са много малко време. Много време са за затриване на сметка , ама са малко за правене на пари.
                          Дано ме разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Сложи такепрофит на 0.75 да не го изтървеш ако стане много бързо, стоплъс няма никакъв смисъл да слагаш само да хрантутиш брокера.

Годим, Дмитрий има ли вариант за лийдинг, тоя му е друг.
                            благодаря благодаря. ще те послушам.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                              не ми отвори позицията за 1.3 пипа. И ся ко прайм ???
                              нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                                Много се опъна това дъно Реде.Как мислиш ?Кога очакваш да пробие?
                                Еххххх само да знаех
                                Много мъка има на тоз свят Боже.
                                :
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X