If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Черкелов ,би ли споделил ,сестра Ви и тя ли е така добра като теб и брат ти ? Благодаря Успех
извинявайте нямам сетсра.благодаря.успех.брат ми е успех на серии и после вобще не после пак е ок
и тук върят още мои порачки,гори направо,няма спиране
ааааа върхъ 67 пипса уадрих леко без засечки.сега още ще играя.брат и смята колко съм спечелеил и ми вика браво невиждано и се радва насам натам 257 пипса вика си взел за една деноноштие.радвам се и аз и виждам 4е съм ок и нормален.братми в4ера не игра а днес игра оба4е го бия с писовете подобре,явно имам големо развитие и принцип.тои спе4ели 10пипса днес и сега съм подобър.
Черкелов ,би ли споделил ,сестра Ви и тя ли е така добра като теб и брат ти ? Благодаря Успех
питам едно оба4е.той ме посаветва да не пи6а много в ворума инвестърбг.изкам да попитам защо не е добре да се пи6е тук и прав ли етои.
добрели е да пи6а по анаглиски форум някъде из нета .все пак там ще има и добри традери и англиски разбирам не е трудно отвременавреме.хелой бай май и е лесно.кацете някой форум за да не се засичам вътре с брат мивинаги не ме иска и каза не ща.
ааааа върхъ 67 пипса уадрих леко без засечки.сега още ще играя.брат и смята колко съм спечелеил и ми вика браво невиждано и се радва насам натам 257 пипса вика си взел за една деноноштие.радвам се и аз и виждам 4е съм ок и нормален.братми в4ера не игра а днес игра оба4е го бия с писовете подобре,явно имам големо развитие и принцип.тои спе4ели 10пипса днес и сега съм подобър.
Няма лошо да се учиш. И аз се уча. ама не питай например , каде да си сложиш стопа или лимита, щото като ти се затрие сметката ще почнеш да обвиняваш някой друг.
Гледай , почети малко, а 6 месеца са много малко време. Много време са за затриване на сметка , ама са малко за правене на пари.
Дано ме разбереш.
разбира се че те разбирам.интелигентно пишеш със хубав умисмисъл.книги не съм чел но умисълами е 4е ще се обаркам зловещо ако се начета с книги и някакви такива който ме объркват.стопа и лимитара няма да питам и се извинавам ако сте решили че трябва да ми казвате аз не обвинявам ако не е нарично.мерси благодаря
Годим, Дмитрий има ли вариант за лийдинг, тоя му е друг.
Е няма. Лийдинга си е моя изцепка.
Ето неговия текст
Последний восходящий зигзаг цена легко может трансформировать в клин. Однако пока этого не случилось, не исключен вариант развития событий, представленный на рисунках - заключительная волна (v) of [v] диагональника может принять вид более крупного двойного зигзага, чем предполагалось ранее.
Излъгаме.това ниво 0.75 вобще го няма около мен надолу.има го ама това са 100 попа и извинявай обаче аз искам д аиграя за по малко пипа.и все пак искам стоп някъде.не може защото ще намале акаунта и после край с филма.доверявам се но шегата ме притесни както не исках.и 0.75 дори и да мине много бързо вобше не го искам,играя за по малко сега.мерси и моля не ме страскай по такива начини.
дадобре но 6 месеца има доста време извинявай но искам да се уча и да се равивам във материята наречена форекса,не съм животно без да искам,извинявай и демо не е 7800 лева съм в акаунт но брат ми ги даде и каза давам но не ме занимавай и питай изнервил съм го ще опитам да слагам то4ки изинявай все пак пиша граматично добре и без то4ки дори, вси4ко е наред напред
Няма лошо да се учиш. И аз се уча. ама не питай например , каде да си сложиш стопа или лимита, щото като ти се затрие сметката ще почнеш да обвиняваш някой друг.
Гледай , почети малко, а 6 месеца са много малко време. Много време са за затриване на сметка , ама са малко за правене на пари.
Дано ме разбереш.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар