If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
пуснах анкета за настроенията спрямо еврото до края на юни. искате ли отговорите, дадени на нея да бъдат оповестени публично при настъпването на срока, за да видим кой до каква степен е на "ти" с прогнозите?
Може чадо може
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Здравейте,
пуснах анкета за настроенията спрямо еврото до края на юни. искате ли отговорите, дадени на нея да бъдат оповестени публично при настъпването на срока, за да видим кой до каква степен е на "ти" с прогнозите?
С нито един верен отговор ! Другата седмица швейцарците са на мушка , всичките им позиции на ливъридж а те са натоварили много при интервенциите ЩЕ ГЪРМЯТ на поразия.Сега да решат да затворят еврата и еврото ще се срине с 10 фигури и нищо няма да успеят да затворят.Късно им е вече , но пък другата седмица пак гърмят и да не искат да затварят позиции , ще им се затворят.
Четейки коментара ти, чакаш под 1,20, значи попадаш в отговорите
Не съм некой дет много ги чатка но седмична и годишна графика на тва ниво дет сме сега....важно може да излезне накрая
С нито един верен отговор ! Другата седмица швейцарците са на мушка , всичките им позиции на ливъридж а те са натоварили много при интервенциите ЩЕ ГЪРМЯТ на поразия.Сега да решат да затворят еврата и еврото ще се срине с 10 фигури и нищо няма да успеят да затворят.Късно им е вече , но пък другата седмица пак гърмят и да не искат да затварят позиции , ще им се затворят.
вижте,не е добре да се бездейства,една нагорна позиция кабелиена на 131.58 ще дойде добре в върха на деня.попитах брат си къде е стоп и каза 130.70. за мен е много но го слушам.а такепрофет ще е 132.05.обеща ми да ми направи още един акаунт с новите пари от неска и вчера и да играя направо.с 2 акаунта.няма проблеми
Коментар